Last news in Fakti

8 Юли, 2018 18:39 2 670 4

Невиждан протест посреща Тръмп във Великобритания

  • великобритания-
  • протест-
  • доналд тръмп

Очакват се масови демонстрации

Във Великобритания ще организират протестен карнавал срещу президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи ИА.

Тръмп ще посети страната в четвъртък. Организаторите се надяват да съберат една от най-големите демонстрации в страната през последните десетилетия.

Той ще пристигне във Великобритания веднага след срещата на върха на НАТО. Тръмп ще прекара четири дни в страната. Повечето от тях обаче ще са далеч от Лондон. Точно там се очаква да са най-масовите демонстрации.

Опозицията, подкрепяна от подкрепена от подписка, одобрена от 1.9 млн. души, вече призова британския премиер Тереза Мей да отмени визитата. Поканата беше отправена след визита на Мей във Вашингтон през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    6 9 Отговор
    Мммм еми браво!
    Все пак са останали англичани с акъл ;)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плевен

    9 0 Отговор
    "Невиждан протест", защото никой не го е видял.Най -много да си преброят цветнокожите в столицата, плюс шепа дрогирани "активисти".Единственият шанс на лейбъристите да дойдат на власт, са пакистанците на Садик Хан.
  • 4 очевидно

    2 1 Отговор
    Нека отгатнем! : Лондон Шрайд, Манчестър Прайд, ЛБГД Асотиейшън, Бийр Гратис Бенд, Профейшънъл Комерциал Грууп фром Демонстратион.....????? Не се разбра и за какво и срещу какво протестират? Протести да има....
Новини по държави: