Last news in Fakti

7 Юли, 2018 20:13 18 712 14

Тръмп: Вече сте извън играта

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • the new york times-
  • the washington post -
  • twitter-
  • туитър

Президентът нападна The New York Times и The Washington Post и им предрече фалит до 7 години

Тръмп: Вече сте извън играта - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново нападна остро враговете си в медиите, съобщи Fox News.

До седем години The New York Times и The Washington Post ще са извън бизнеса, защото, според него, съобщават фалшиви новини.

"Социалната мрежа Тwitter се освобождава от фалшиви акаунти с рекордни темпове. Дали това ще включи и акаунтите на The New York Times, който разпространява фалшиви новини, а също и на в. The Washington Post, който се изявява в ролята на пропагандна машина на компанията Amazon, който непрекъснато се позовава на несъществуващи, по мое мнение, анонимни източници? И двата вестника ще фалират до 7 години!", написа Тръмп на страницата си в Тwitter.

В петък беше съобщено, че ръководството на Тwitter е блокирало през изминалите два месеца над 70 милиона фалшиви подакаунта с цел да ограничи разпространението на невярна информация.

В сряда Тръмп подложи на критика The Washington Post заради позоваването му на анонимни източници.

"Те рядко се позовава на истински хора, защото няма кой да се изказва в отрицателната тоналност, както те искат. Те позорят журналистиката", подчерта в туит президентът на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    16 22 Отговор
    Дядо Дончо малко ме разочарова
  • 2 Дългият

    56 46 Отговор
    Да се чудиш как тази Велика нация избра този шут за Президент...този клоун...Явно от много величие полека лека изкукуригват...

    Коментиран от #9

  • 3 БУМ

    62 10 Отговор
    Еми, прав е човека, рано или късно фалшивките и гейхалтурата ще изтекат в канализацията... и здравият разум ще надделее!
  • 4 Иванов

    72 10 Отговор
    Ако Боеко беше президент на щатите, Шиши вече да е изкупил въпросните издания и да ги е превърнал в ЛаФкА.

    Коментиран от #7

  • 5 Боко каза хау

    27 11 Отговор
    Бай Дончо хамавия да звънне на Шиши и да му предложи да купи тия два вестника и е готов, хем вестниците, ще умрат хем хубаво за него, ще пишат докато мрат !
  • 6 Гру

    16 21 Отговор
    Тоя изтрещя тотално
  • 7 Не те разбирам

    12 21 Отговор

    До коментар #4 от "Иванов":

    Или да се обади на Корнелия да го Приватизирана, или на Волен да се разбере с Путин и да си спре щатската кукла...
    Лесни е да се пишат тъпотий на общо основание.
    От къде ти до иде на ум да включиш тъп коментар за Бойко?!?!?
    А може би просто ти се плаща на пост антиБойко?
    Да ти кажа от няколко дни ти чета глупостите и се надявам скоро да ни отърве от тях.
    Междудругото няма да е лошо наистина да се спрат менте профилите и в този посредствен сайт.

    Коментиран от #8

  • 8 Г350

    9 5 Отговор

    До коментар #7 от "Не те разбирам":

    Тъпотий? Това истинското ти име ли е?

    Коментиран от #12

  • 9 очевидно

    22 12 Отговор

    До коментар #2 от "Дългият":

    Как преценяш, че този човек е изкуфял? Познаваш ли симптомите? Тоеа е Тръмп, милиардер, който е съумял да лавира в живота и да натрупа състояние. Не го е натрупал от наркотрафик като местни усвоители на фондове и наркодилъри, а с хитрост и бачкане. Според мен е много по-симпатичен от Хилъри, по-полезен за света от Обама за много неща. Ето, поразведриха ситуацията сжКим Ун, разбраха се с Путин, човека има практична насоченост, не е като бога на войната сър Маккейн, а Тръмп е бизнесменн, има дипломатичен подход. Какво не ви допада в поведението му? Уговори Юесей корп. да инвестират в САЩ, а не навън с приуритет, ще смъкне безработицата, нави Меркел и Нато да плащат 2% за отбрана, има протекционистична американска политика. Все пак е президент на САЩ, и гледа техния интерес, не можете да го обвинявате, затова. Не можеш да обиждаш толкова хитър бизнесменн и да не поясниш, какво имаш впредвид?! Защото ни постави въпроси и искаме да знаем отговора...! Моля, изясни ни, ако обичаш?!

    Коментиран от #11

  • 10 Така де

    15 2 Отговор
    Сащхса производители на 99% от болестите и насекомите и бактерии по животни и растения. Това нито една медия не би го казала
  • 11 Румен

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "очевидно":

    Хубав коментар
  • 12 F351

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Г350":

    ?!?!
  • 13 стоян георгиев

    4 8 Отговор
    крадеца вика дръжте крадеца.тръмп стана президент благодарение на хилядите руски фалшиви акунта бълващи антиновини за хилъри ,а сега обяснява как тва работело в негова полза!смях!!!!за тръмп няма ни един американец да се е изказал добре.особено са показателни интервютата на bил геитс,уорън бъфет и т.н. известни американски милиардери за него.същото е мнението на икономисти,президенти или актьори.харесват го обаче маик таисън и денис родман както и другарите пишещи тук .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.