Last news in Fakti

10 Юли, 2018 09:11 11 624 17

Руски депутат отнесе здрав бой заради любовница (ВИДЕО)

  • сергей жигарьов-
  • русия-
  • депутат-
  • олга ситнерева

Сергей Жигарьов е приет в болница с черепно-мозъчна травма, хематом и множество синини

Руски депутат отнесе здрав бой заради любовница (ВИДЕО) - 1

Депутатът от руската Държавна дума Сергей Жигарьов беше пребит в Москва. Народният представител е приет в болница със закрита черепно-мозъчна травма, хематом и множество синини.

Мъжът е бил нападнат от приятеля на бившето си гадже. Дълго време Жигарьов, който е от фракцията на ЛДПР на Жириновски имаше връзка с 24-годишната красавица Олга Ситнерева. Наскоро младата дама реши да го напусне и започна връзка с друг мъж.

Изоставеният законодател поискал от Олга да му върне всички подаръци, в това число и лъскавия Mercedes-Benz, за който броил 5,5 млн рубли. Двамата си уредили среща, на която трябвало да уредят имуществените си разногласия. В колата между тях избухнал спор. В този момент се появило младото гадже на Синтерева и започнало да налага депутата.

На кадрите се вижда как Жигарьов е изкаран насила от автомобила, с един удар е повален на земята, а след това нападателят му започва да го рита. Разследването на престъплението може да придобие неочакван обрат, след като красивата Олга представи пред полицията своята версия за фаталния 8 юли.

В неделя вечерта Олга пристигнала на срещата с Жигарьов с колата, която той й бил подарил. Разговорът им станал напечен и парламентаристът си поискал най-скъпите подаръци, които й направил, докато били заедно – колата, маркова чанта и палто. Младото момиче не проумява защо му е на един мъж женска чанта от известна марка. Още повече, че Сергей подарил същата и на съпругата си за Нова година. Депутатът обаче не се отказвал от исканията си и я заплашил с нож. Всичко това се случило в един от ресторантите в руската столица. След това двамата се преместили в колата. „Той беше с нож. В продължение на три-четири часа го държеше изваден”, разказва Олга пред полицаите.

Руски депутат отнесе здрав бой заради любовница (ВИДЕО)

Тя възприела това като реална заплаха. Олга твърди, че не познава мъжа, нападнал бившият й приятел. По думите й той бил случаен минувач, който видял какво се случва и се притекъл на помощ. Полицията проверява всички версии, включително и тази, че биячът е приятел на 24-годишната красавица, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Будалата

    31 2 Отговор
    А в България един доцент даскал се споминал. Такъв е живота. Ти му помагаш а той те мандръса.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Преброяване на бесните язовци

    22 32 Отговор
    Прост руски неандерталец. Какво ни занимавате с тая азиатска кочина? Рублофилите да ходят да му ближат раните.

    Коментиран от #7

  • 6 Иванов

    18 6 Отговор
    Каквото е търсил, го е намерил. Получил си е урока, за който е платил прескъпо. Тоест, не можеш да купуваш на съпругата и метресата си еднакви подаръци и после да си ги вземаш обратно. Не е по Тора.
  • 7 Реалист1

    9 9 Отговор

    До коментар #5 от "Преброяване на бесните язовци":

    Тука има едни борсуци, незнайно защо броящи бесни язовци. Езика показва кой е бесен и кой не
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 браво краво

    5 0 Отговор
    подаръци ще има за всички от сърце..
  • 11 пак ли

    9 0 Отговор
    милион,милион,милион алъх роз,тяхната среща кратка била..
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 pazenek

    11 5 Отговор
    Монетата има две страни! Имал-дал! Не го търси ОБРАТНО! Га яде кифтетата ,не рива, асига ми ривеш!?
  • 14 Дългият

    8 1 Отговор
    Сучка...
  • 15 прави са за

    2 1 Отговор
    това в русия да гледат БГ новини немедлено с образователна цел - предотвратяване на паркинг инциденти!
  • 16 Бачо

    2 1 Отговор
    Импотент..............фани па мандръсай яко. И нема да имаш проблеми
  • 17 боре либерало

    2 1 Отговор
    може да е професор от вуз
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания