Last news in Fakti

19 Юли, 2018 14:18 1 720 3

Американка падна с колата си от 80 метра и оцеля

  • кола-
  • катастрофа-
  • американка

Тя е прекарала 7 дни в неизвестност

Американка падна с колата си от 80 метра и оцеля - 1
Снимка: БТА/AP

23-годишна американка оживя по чудо, след като падна с автомобила си от близо 80-метрова скала на пуст и изолиран плаж в калифорнийския крайбрежен парк „Биг сър“, съобщи Darik.

С мозъчно сътресение и счупени ребра, Анжела Ернандес е оцеляла цяла седмица, събирайки вода от сладководно изворче в парче маркуч от радиатора на колата си.

Роднините й съобщили на полицията за изчезването й на 6 юли и обявили награда от 10 хиляди долара. Докато спасителните екипи я издирвали, тя била случайно открита от къмпингуващо семейство в края на миналата седмица. Дни след спасяването си жената описа преживяното във Фейсбук.

Анжела оцелява, благодарение на малко сладководно изворче в скалите, от което събирала вода капка по капка в парче маркуч от охладителната система на автомобила си. Всеки ден тя се изкачвала на някоя височина и викала за помощ с колкото глас има, а вечер търсила място за спане, където да не я залее приливът. Цялото тяло я боляло, а лицето й изгоряло от силното слънце.

Къмпингуващите недалеч Чад и Челси Мур търсели място за риболов покрай брега, когато се натъкнали на нещо необичайно. „Видяхме броня от кола и си казахме "Хм, броня, това е странно". След това погледнахме от другата страна и видяхме кола“, спомня си Челси. Колата, която семейство Мур вижда на каменистия бряг, изглежда смачкана до неузнаваемост.

Оказва се, че Анжела Ернандес има сътресение на мозъка и четири счупени ребра, но за нея това няма никакво значение. „Чувствам се сякаш имам всичко, което някога съм искала. Седя в болницата и се смея със сестра си, докато счупените кости започнат да болят. Всичко мина успешно“, заяви Анджела


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 1 Отговор
    Абе тая статия не я ли пуснахте преди седмица?
  • 2 Тост

    6 0 Отговор
    Това го четохме вече, Росенчо!И уж беше от 60 метра.
    Другата седмица ще падне от 200 и т.н.Стегнете се!

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тост":

    Може да е катастрофирала пак и тоя път да се е хвърлила от по-високо. Миналия път си беше като реклама на jeep