19 Юли, 2018 18:50 2 210 15

Тръмп: Нямам търпение пак да се видя с Путин

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • владимир путин

Първата беше успешна, въпреки критиките у дома и в чужбина, смята президентът на САЩ

Тръмп: Нямам търпение пак да се видя с Путин - 1
Снимка: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп каза, че очаква с нетърпение втората си среща с руския президент Владимир Путин, изтъквайки, че първата е била успешна, въпреки критиките у дома и в чужбина, предаде Reuters.

"Срещата на върха с Русия беше страхотен успех, освен за истинския враг на народа - Медиите с Лъжливите Новини. С нетърпение очаквам нашата втора среща, за да започнем да изпълняваме някои от многото неща, които обсъдихме, включително спирането на тероризма, сигурността за Израел, ядреното разпространение, кибератаките, търговията, Украйна, мира в Близкия изток, Северна Корея и други", написа президентът в Тwitter.

Тръмп обвини медиите, че се опитват да предизвикат конфронтация с Русия, която би могла да доведе до война.

"Медиите за Лъжливи Новини отчаяно искат да видят остра конфронтация с Русия, дори конфронтация, която би могла да доведе до война", заяви той. Те неистово се мъчат да го постигнат и не понасят факта, че вероятно съм в добри отношения с Путин. Справяме се МНОГО по-добре от всяка друга страна!", отбеляза той.

Тръмп се оплака също, че много медийни съобщения за него са "пълна измислица".
Медиите "Полудяват!". "Те си измислят истории без каквато и да било предварително събрана информация, без източници или доказателства. Много от нещата, писани за мен и добрите хора около мен са пълна измислица". Проблемът е, че като се оплачеш, само им даваш повече публичност. Аз, във всеки случай, ще се оплаквам!" добави президентът

В интервю за телевизия CBS Тръмп каза, че мечтае негов съперник от Демократическата партия на президентските избори през 2020 г. да е бившият вицепрезидент Джоузеф Байдън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария Захарова

    13 1 Отговор
    Владимир Путин да не ти е Ким Чен Ун с който ще си разменяш разни убиди и заплахи и после ще се правиш на разсеян!!
  • 2 Ььььььь

    7 4 Отговор
    На Перуката му е харесало как Вова го е клатил-няма търпение...
  • 3 СссереМ

    3 19 Отговор
    Джуджето се е покрил,след срещата ни вопъл ни стон,само пуска голи снимки за нашите бушмени.

    Коментиран от #6, #10, #15

  • 4 Морук

    4 0 Отговор
    Не не той са е разбрал с Путин ся на следващата среща Путин да му легне пък той да са напраи на мъж,че мн го плюят у неговата америка
  • 5 ШОП

    4 0 Отговор
    Следващата среща с Путин ще бъде за уточнения по плана за възстановяване на така нареченото "white supremasy" в световен мащаб. Както писах и преди , тези двамата знаят какви ще са последствията за техните държави ако не започнат сега!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    2 3 Отговор
    Както каза един колега, перуката бая го е изкривил артрита и се е посукал, а оня кремълския тарикат само как го гледа и сигурни си мисли "къде се набутах с тоя паляк"
  • 9 Така беше и преди!

    9 1 Отговор
    Дадоха пари на Раиса, изклати "Белязания" и разрушиха целия свят! Преди това всички работеха по 8 часа! Днес издържаме животните, и работим по 12 часа! Дано Путин не продаде, единствената държава, която спира богаташите да ни предложат 16 часов работен ден, 365 дни в годината!

    Коментиран от #13

  • 10 Дивуй

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Ами вземи и да четеш, стига се прави на писател и щеше да си научил какво казва ,,жужето”.
  • 11 Тодор

    2 1 Отговор
    Тръмп е много по-умен,отколкото се опитваха да го предстявят медиите!
  • 12 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    Лошо е да си един НОРМАЛЕН в една луда страна ...която има 200 пола....Още по-лошо е ТЯ да се има за глобален хегемон без условия...на базата на алчност,безогледност,безцеремонност,егоизъм,нахалство-тип кърлеж....Само погледнете ,,,америчките ,,ни централи и опитите да ги озаптят..
  • 13 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Така беше и преди!":

    Няма страшно тои е от КГБ Горбачов и Елцин не бяха
  • 14 Румяна Костова

    3 0 Отговор
    Дони дали въобще помни какво е казал преди
    5 минути?Изказванията му непрекъснато носят противоположна информация.След доволството на успешната среща последва обвинение към Путин,че се е намесил в изборите.После пожелание за нова среща,която да затвърди постигнатите резултати от първата.Може би това е трик,за да обърка противниците в собствената си страна или начален стадий на алцхаймер?
  • 15 Румяна Костова

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Ето къде са корените на ,,блестящите " Ви анализи-Вие си представяте Путин,че по цял ден си прави селфи гол до кръста и от нямате какво да прави ,пуска снимките в социалните мрежи и по новинарските сайтове.