Last news in Fakti

20 Юли, 2018 19:20 7 606 18

Русия обмисля поканата за Путин

  • русия-
  • владимир путин-
  • сащ

В момента се водят разговори по темата

Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов заяви, че е готов да обсъди с американските власти евентуално посещение на руския президент Владимир Путин в страната, съобщи РИА Новости.

Антонов заяви, че от Кремъл зависи да отговори на предложението от администрацята на президента Доналд Тръмп. Според него в момента се обсъждат варианти за оползотворяване на резултатите от срещата между Тръмп и Путин в Хелзинки.

„Русия винаги е отворена за подобни предложения. Ние сме готови да обсъдим вариантите по този въпрос. Мисля, че срещата в Хелзинки беше ключова за всички“, заяви Антонов.

Според него е смехотворно да се говори за тайни сделки между Тръмп и Путин. Той заяви, че американски конгресмени може отново да посетят САЩ. В момента се водят разговори по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    8 54 Отговор
    Е кво има да го мисли,или трябва да отиде на крака и да отвори бузки,или .... тоягата,на американците ракетите и самолетите не са надуваеми и не са по 2 бройки,могат да го направят на салата преди да се е епилирал.

    Коментиран от #3, #10, #12, #15, #16, #18

  • 2 Куку

    2 5 Отговор
    Вие се майтапите ама света се променя... Запада иска опита Изтока и Изтока да опита от Запада. И на двете стани ще им хареса... Ама и Далечния изток иска, даже Латинска Америка, че и Африка.

    Коментиран от #4

  • 3 Borislav Popov

    42 4 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Абе соросоидче - как може само простотии да ръсиш ? Колко цента изкарваш за подобен коментар ? Както я караш от глад ще се затриеш. Дай да ти съберем по един два лева че поне за хляб си сол да имаш за през месеца!
  • 4 Borislav Popov

    30 3 Отговор

    До коментар #2 от "Куку":

    Абе братчет - ти за секс ли говориш или за политика ? Абе всеки си брани интереса . До сега краварите използваха петрола и суровините без пари от Ирак , Сирия ,Либия ,Венецуела. Използваха "отбранителният " съюз нато да им върши черната работа. Само че сега Русия и Китай с останалите от Брикс взеха да се опъват. Тая година приеха нови членове в Брикс. Като наблюдатели присъстваха даже Мексиканците. На всички им писна от клуба на грабителите.

    Коментиран от #8

  • 5 До Стойчев

    20 1 Отговор
    Г-н журналист, как да разбираме последните Ви изречения от статията? Цитирам : "Той заяви, че американски конгресмени може отново да посетят САЩ. В момента се водят разговори по въпроса"
  • 6 Манго Мангала

    15 2 Отговор
    Не , не , не ... Не виждам никакъв смисъл... !! За кво бе да ходи... ! За да види още един път един неадекватен , дементясал Куку... , който още на другия ден ще се отметне от думите си ...!!! Що , кво направиха в Хелзинки... ! Някой нещо разбра ли ... , нещо решиха ли ...! Видяха се ... и... Да де ... кво можеш да направиш , да решиш , когато отсреща имаш един Куку Тръмп ... ! Да си го бият от главата американците ...! Жалко за хубавата Мелани...
  • 7 СссереМ

    1 21 Отговор
    За пореден път се убеждавам че по глупави,мързеливи и некадърни "хора" от бушмените няма,то да е бояришник да му сипеш ама акъл....Нито един смислен коментар,нито един довод или факт в подкрепа на твърденията им,направо ме е яд че ос.рат един добър новинарски сайт като "Факти",а и не само.

    Коментиран от #9, #17

  • 8 Куку

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Пич... секса и политиката са едно и също нещо
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 681

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Руснаците не се епилират, нямат джендъри в армията. Колко ти е заплатата, троле? Джендър ли си?

    Коментиран от #11

  • 11 СссереМ

    2 14 Отговор

    До коментар #10 от "681":

    Прав си че нямат джендъри,вече им викат пе.ерасе
  • 12 Поглед

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Сересем , ако САЩ не привлекат скоро Русия за съюзник , То Китай може до 10-тина години да им бутне къщичката. С руските огромни суровини и върхови военни технологии , това може да стане много скоро. В тази част на света, набира сила фунията на голямо торнадо, което събира около себеси , икономиките на многомилионни държави.
  • 13 Поглед

    9 1 Отговор
    И да ти го обясня просто, като за прости хора. Под бутане на къщичката нямам в предвид гореща война, а ограничаване силата на долара , и практиката срещу напечатани хартийки в едната посока , да се връщат суровини ,стоки, и работна сила в другата посока. Или силата на САЩ , благодарение на която е световната сила , на върха на хранителната верига.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 никифор танев

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    ама ти се осра и със эатворени буэки..
  • 16 Аз от БГ.

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Ама никъде ли нема отворени АПТЕКИ???
  • 17 Цеков

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "СссереМ":

    И ас се убеждавам че имащ наи главата глава на раменете онзи ден ти прчиха старите хора че протестират за животни те пращаш ги един метър под земята замисли се ти закъде си глупцо
  • 18 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Напълно достатъчни тези броики щом като там където се появят всичко живо се изпокрива и изпонасира за какво са им повече