Last news in Fakti

21 Юли, 2018 13:51 1 985 2

Отказаха достъп на министър в Сърбия

  • македония-
  • сърбия-
  • министър-
  • пазоли
Отказаха достъп на министър в Сърбия - 1
Снимка: АР/БТА

Министърът на външните работи на Косово Беджет Пазоли няма да може да влезе в Сърбия. Причината е, че властите в Белград са отказали да одобрят молбата му да влезе на територията на страната, съобщиха македонски медии.

Причината за отхвърлянето на молбата може да е липсата на външно споразумение между ЮНМИК и Косово и поради това споразумението за посещение на официалните лица не може да се приложи в случая с външния министър на Косово, предполага сръбски медии.

Пазоли обясни, че е поискал разрешение за посещение на Нови пазар и Санджак и ако не получи такова „няма да броди по планинските пътеки както го е направил“ директорът на Канцеларията за Косово и Метохия на Сърбия Марко Джурич, когато получава отказ да влезе на територията на Косово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Брей,

    11 3 Отговор
    пустите му сърби - не искат да слушат началниците на ЕС. Как те могат да имат достойно поведение, а нашите управляващи са такива посерковци!