Last news in Fakti

29 Юли, 2018 11:20 2 571 5

Коалицията на Меркел удари дъното

  • германия-
  • коалиция-
  • ангела меркел

Рекордно ниско одобрение за коалицията

Рейтингът на коалиционния блок на Ангела Меркел е достигнал рекордно нисък рейтинг през последните 12 години, съобщи ТАСС.

Според последните изследвания на института Emind коалиционното правителство има подкрепата на 29% от избирателите. Това е спад с 1% от миналата седмица.

Социалдемократите, които са част от коалицията на консерваторите, оглавявани от Меркел, също отчитат спад в подкрепата, като ако изборите бяха сега, за тях щяха да гласуват 18%.

В анализа са участвали около 2000 германски граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мога да се

    20 1 Отговор
    обзаложа , че ако себастиян курц се кандидатира за мястото на меркел ще спечели . за съжаление на немците не им се предлага подобна кандидатура и те по неволя гласуват за техният си боко-меркел

    Коментиран от #4

  • 2 прУстакоФ

    13 2 Отговор
    Е защо така???Чудна работа????
  • 3 Bahti

    18 1 Отговор
    Военен Трибунал за Престъпления срещу човечеството. За справка. Бежанци добре дошли.
  • 4 СофияЛенд

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "мога да се":

    Ако Курц се кандидатира в Джермани, дойч Фолк ще го избере. А ако Курц вземе и Орбан за вицепрезидент не можем стигна германците и на място да стоят. А ако те вземат Боко за Министър, Германия ще изчезне до годинка две. Германците не са свикнали на толкова асфалтиране по 5 пъти на отсечка и на КЕВР да защитава неоправдано високи цени на монополи, и илк ще го линчуват или ще хванат инфаркт. Ние сме УФцИ щото търпим от 45 г. Лъжекомунизъм и 30 г. Лъжедемокрация и сме се имунизирали. Но Меркел няма светло бъдеще като лидер, хората усещат как ги превръща в заложник на глобални интдреси и вота намаля.... Не всичко е пари и има неща над тях. Не може германеца да бачка и да му карат и интегрират да хрантути по 3 африканеца с по 3 чаавета и дълго да търпи. Нацитата вече скочиха и ако Меркел не иска да свърши като Робеспиер ще завърти посоката.
  • 5 ай сиктир

    0 0 Отговор
    Паметник на ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР..
Новини по държави: