Last news in Fakti

31 Юли, 2018 08:29 3 276 18

Северна Корея конструира балистични ракети

  • северна корея-
  • ракети-
  • разузнаване

Страната не е предприела действия за разоръжаване

От американското разузнаване са получили информация, че Северна Корея конструира нови балистични ракети, съобщи The Telegraph.

Това става, въпреки, че властите в страната се договориха за разоръжаване и подобряване на отношенията след срещата между севернокорейския лидер Ким Чен-ун и президента на САЩ Доналд Тръмп.

Според наблюдатели и медии в момента липсват конкретни действия в тази посока. По-рано Тръмп изрази задоволство от напредъка на Северна Корея.

Според разузнаването страната продължава да развива програмата си, въпреки договореното на срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До редактора

    22 0 Отговор
    "...договореното на среШата". И кажета на шефовете си, че а крайно време да ви купят една кафе машина :;)
  • 2 Borislav Popov

    19 2 Отговор
    Бай дони симпатягата бадева се хвалеше в туитъра. Отишъл , видял , победил??? То и други тука разправят как буш победил ссср ? Жалко че тогава нямало туитър ! Ама като гледам сега с какви бесни темпове се мъчат да се превъоръжават - жална им майка !
  • 3 Справедлив

    26 3 Отговор
    А не бе...защо ли малоумните соросоиди си мислят,че Ким е толкова глупав за да се довери га американците. Практиката го е доказала-никакво доверие към американците не може да има-факт! За последното столетие са избили повече народ от жертвите във ВСВ...Дали корейците са забравили как американците палеха селата им с огнехвъргачки...или напалма във Виетнам...???--едва ли..

    Коментиран от #6

  • 4 балама

    29 2 Отговор
    Ако бяха демократи като нас, да си нарежат ракетите, да си събуйт гащите и да се включат в кючека на глобалния гей парад, тогава да видиш кангарачулейшан, ашколсун и мерси боку.
  • 5 СссереМ

    3 28 Отговор
    Тоя път номера няма да мине,ще заиграят томахавките на бай Дончо.

    Коментиран от #7

  • 6 СссереМ

    1 21 Отговор

    До коментар #3 от "Справедлив":

    Първи севернокорейците нападнаха юга,те кво очакват-червен килим ли?

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Borislav Popov

    26 1 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    На бай ти дончо томахавките ги видяхме в Сирия ! Като им бъгнаха навигацията обикаляха из улиците да търсят адреса докато им свърши горивото !
  • 8 Рудолф Хитлер

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    Кой юг бе Тексас са нападали севернокорейците???
  • 9 нормален

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    "Нападнаха", след като сащ окупираха южната част на Корея.
    Това е същото, ако Турция окупира южна България, извратеняци като тебе, да кажат че сев. България е нападнала южна.
  • 10 onq s konq

    4 14 Отговор
    Иран са същата стока.Америка неведнъж е демонстрирала добрата си воля за ЩЕДРИ ФИНАНСОВИ ЕКСТРИ и ТЪРГОВСКИ ОТСТЪПКИ към доста широк кръг държави ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ В ИМЕТО НА СВЕТОВНИЯ МИР,но е срещала единствено ХИТРОСТ И ПОДЛОСТ.Това в съдебната практика се нарича ИЗМАМА С ЦЕЛ ОБОГАТЯВАНЕ И СЕ НАКАЗВА ПОДОБАВАЩО.Все пак както с Иран,така и с СК виждаме НЕПРИЕМЛИВИЯТ РЕЗУЛТАТ след преговори със САЩ.ПРИЧИНИТЕ обаче довели до този резултат безспорно са важните и това е ДЕСТРУКТИВНАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА НА РУСИЯ,която на практика интензивно "ПОДУЧВА" И "ИНСТРУКТИРА" АКТИВНО ЛИДЕРИТЕ НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ,вдъхвайки им фалшива сигурност и самоувереност.Резултатът-НЕМИНУЕМО ИКОНОМИЧЕСКО СТРАДАНИЕ НА НАРОДИТЕ ИМ,задължително придружено с ТИРАНИЧНО СИЛОВО УПРАВЛЕНИЕ.

    Коментиран от #11

  • 11 Borislav Popov

    13 3 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    " Америка неведнъж е демонстрирала добрата си воля за ЩЕДРИ ФИНАНСОВИ ЕКСТРИ и ТЪРГОВСКИ ОТСТЪПКИ" ??!!!
    Видяхме какво стана с Венецуела ! Държавата с най много петрол - краварите я удошиха. Също както нас с най голямата златна мина в Европа . Какво получаваме ? Какви са бонусите ?" 1,5% от добитото злато ? А бегай от тука !

    Коментиран от #17

  • 12 Кики

    4 2 Отговор
    Никой не знае за какво са си говорили и разбрали Тръмп и Ким .Хайде, санкциите ще ги свалят ,Ким ще се разоражи...ако после пак бъдат въведени санкциите-какво правим?За това Тръмп трябва да плати солидни компенсации,равняващи се на разходите за ядрената програма.Всичко е въпрос на договорка,за която ние нищо не знаем.
  • 13 onq s konq

    3 9 Отговор
    Не ми говори за ЧАСТНИ СДЕЛКИ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА НИ с ЧАСТНИ ФИРМИ-като "Дънди",така и "Американските Марици",защото нямат нищо общо със ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА САЩ.А от къде си сигурен че вапросните "американски фирми" не са РУСКИ,РЕГИСТРИРАНИ ЗАКОННО В САЩ?А някой да е държал МИНИСТЪРСКАТА БЪЛГАРСКА РЪКА,ПОДПИСВАЩА НЕИЗГОДНИТЕ ЗА НАС ДОГОВОРИ?А да знаеш КОЛКО ПАРИ СА ВЛЕЗЛИ ПО СМЕТКАТА НА ВЪПРОСНИЯ МИНИСТЪР...някъде по света?Бъркаш Политика с Бизнес,но това си е типична черта на простолюдието.

    Коментиран от #14, #15

  • 14 на коня под опашката

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Един "вАпросните" ако може? Когато говориш за простолюдие, имаш ли предвид и неграмотните?
  • 15 Borislav Popov

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    А каква е външната политика на краварите ? Войни до откат ? Щом почнаха да скачат даже на съюзниците си ! Май външната им политика е като на едно отвързано куче излязло извън двора ?
  • 16 kjl

    1 5 Отговор
    Ънкъл Дони ще остане в историята като най-смешня президент! Цял свят му се подиграва, а той мисли, че дъжда вали.
  • 17 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Русофилско краварче,никой не е винове на Венецуела ,че е решила да разчита само на един ресурс и е съвсем нормално да стигне до това състояние ,заради тази политика ! Рашка е същата кочинка ,чиято икономика се крепи преидмно на ресурси ,понеже руските кравари са с развитието на Монгола.
  • 18 Ник

    1 1 Отговор
    Само глупаци като нашите управляващи могат да се разоръжат