24 Август, 2018 07:20 2 322 24

Поредна среща между Лавров и Чавушоглу

  • сергей лавров-
  • мевлют чавушоглу-
  • среща-
  • русия-
  • турция

Диалогът между Москва и Анкара продължава

Поредна среща между Лавров и Чавушоглу - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Руският външен министър Сергей Лавров ще се срещне в Москва с турския си колега Мевлют Чавушоглу. Това ще е шестата среща между двамата от началото на годината, като предишната беше преди 10 дни в Анкара.

Основна тема в разговорите ще бъде решаването на сирийския конфликт, заяви говорителят на руската дипломация Мария Захарова. Тя уточни, че Лавров и Чавушоглу ще обсъдят и други двустранни въпроси от общ интерес, включително политически, търговски и икономически проекти.

Вчера в Москва беше съветникът на американския президент Доналд Тръмп по външнополитически въпроси Джон Болтън. Той отправи предупреждение към Русия да не се намесва в предстоящите междинни избори за Конгрес в САЩ. Днес Болтън е в Украйна, като визитата му съвпада с военния парад по случай 27-та годишнина от независимостта на страната, предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онур

    16 7 Отговор
    Браво! Русия и Турция трябва да са в един отбор. Русия и Турция заедно за по-силни!
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    14 10 Отговор
    Руско-турската любов мъжка любов е много силна. Да са живи и здрави.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хасан

    6 9 Отговор
    Добри новини за нормалните хора. Турчина и руснака заедно са много силни. И двете държави сме много силни. Русия сега са в малка криза, но с наша помощ ще дръпнат пак. Турция в момента е с много силна икономика. Всяка седмица през Капитан Андреево минават милиони тирове пълни до горе с ибрици, баклава, локум, гьозлемета и маратонки Адибас по 10 лв чифта. А турската лира се готви за голям скок нагоре. Заедно нашите велики империи ще доведат до крах западните правителства. Руския и турския народ сме много близки. И като религия, и като манталитет.

    Коментиран от #11, #15, #17

  • 5 ТОНИ

    6 2 Отговор
    Завист винаги ще има ама ашколсун
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Овен

    9 3 Отговор
    Краварската кочина, гнездото на злото фащ рита от злоба...
  • 8 Kcaniba FOREVER

    6 11 Отговор
    Империята на злото, лъжата, наглостта и двуличието се съюзява със свои братя мюсулмани! И двете страни са средновековни кочини, а тръгнали да се репчят на Запада! Смях в залата!
  • 9 Borislav Popov

    7 3 Отговор
    От обора уж налагат санкции а два дена след това търчат към Москва ! Искали да се извинят на Путин и да го помолят да не се сърди и да не се меси пак в изборите ! Интересно ако реши Путин - кого ли би сложил за президент при следващите избори ?
  • 10 Borislav Popov

    8 4 Отговор
    Прочутият парад в Киев е днес. Да не забравите да дадете информация ?! Много ще ми е интересно какви ще ги натворят укрите . Защо не поканиха директно бай дони да присъства ? Даже дедо сорос май го няма там - а бая парички наля в тая си инвестиция ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - и на българските соросоиди !

    Коментиран от #12, #16

  • 11 Серьожа

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Ти не си добре, къде видя близост между руснаци и турци като манталитет и религия?Внимавайте да не ви гази пак Руската мечка, че после ще седите на пухени възглавнички.
  • 12 Мизирабъл

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    На БГ соросоидното простолюдие му е топла супата, да питат Любо Пенев как да я оправят?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ердоган

    9 4 Отговор
    Бай Дончо скоро ще опита тройка с турчин и руснак , тъй ще му го нахлузят че ще го помни до края на дните си , а за гарнитура може да му се изредят китаец и иранец. Десерта ще му го подаде Ким .
  • 15 Руснака

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Ти май наистина си мислиш че ще влезете във висшата лига! Смешко! Вие сте консуматив! Щом придрънкате, отивате за скрап!
  • 16 антисоросоид

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Те няма да те чуят понеже още рано сутринта са се дрогирали.
  • 17 Сссерем

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Край със САЩ,турците и руснаците им блокираха сметките в целия свят,забраниха на СА и целия близък изток да им продава петрол,около западното и източното крайбрежие гъмжи от турски и руски кораби и подводници-наложено им е пълно ембарго,пиле не може да прехвръкне,преди броени минути след дълго разкаяние Тръмп си подаде оставката,но вече е без пукнат цент,защото долара по нареждане на ердо и вова вече не е валута,стана страшно в америка,дори Си Дзи Пин ходи на крака да ходатайства за по меки санкции към щатите,но ердо и вова го нахокаха че и с него ще се случи същото,Си Дзи Пин се покри и не се показва никъде-от стари времена си знае че с турците и получовеците шега не бива,в момента една лира се котира за тройунция злато,а рублата за кюлче кило и половина утре ще са още по скъпи,купувайте лири и рубли братя че става страшно.

    Коментиран от #18

  • 18 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Сссерем":

    Интересно защо бай дони сам си говори за импийчмънт и как светът щял да свърши ако го свалели от власт ?!!!
  • 19 СССР

    5 0 Отговор
    Да живее руско-турската ни мъжка дружба с братята ни ислямисти !
  • 20 Ахмак Токмакоф

    3 0 Отговор
    Ааааа , любовта между брежнев и живков беше по силна, целувки уста в уста , даже и двамата са пускали езици. И си хапели джуките си.
    А останалите подробности се премълчават по разбираеми причини, а именно сега ги наричат тджендъри таквизе . Ееее колко напред са били камунистите само , още тогава носеха всичко. Чарвено чарвено и килотитебса им биле чарвени . Ето хамерите да благодарят на Брежнов и живков колко предливи са били. То и Ленин демострирал левитв,лявата любов, левите сили и всичко у чево та се въртяли в кръг и фалираха
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да внимават

    0 3 Отговор
    Руснаците да забравят Балканите тогава, чао чао Русия.
    А и още Монголоидните да върне Африн и Идлиб на арабите иначе ще им дойде изотзад понеже рано или късно всичко се връща.
  • 23 111

    1 3 Отговор
    Тоя лавров прилича на някакъв изстрадал пияница.
  • 24 ми да

    0 0 Отговор
    Идлиб боли Анкара. А следва Африн..
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания