Last news in Fakti

28 Август, 2018 10:03 2 795 10

Северна Корея: САЩ се готвят за инвазия!

  • северна корея-
  • инвазия-
  • учения-
  • сащ-
  • обвинения

Двойна игра на американците

Северна Корея: САЩ се готвят за инвазия! - 1
Снимка: БТА/ AP

Северна Корея обвини Съединените американски щати, че се готвят за инвазия в страната, докато „с усмивка на лице“ водят преговори с режима в Пхенян, предаде Си Ен Ен.

Печатният орган на Работническата партия пише, че се забелязва движение на американски войници в региона като мащабен план за инвазия в страната. Вестникът осъди действията на американците, които „с усмивка“ водели дипломатически разговори, докато в същото време планирали свалянето на режима в Пхенян.

Севернокорейският вестник описва като „изключително провокативни и опасни“ маневрите на американските сили. В Пхенян имали информация, че САЩ са изпратили елитни войници във Филипините. Подготовката за инвазия включва и елитни звена убийци. Американците отричат да имат подобни намерения, отричат и за учения в региона с цел планиране инвазия в Северна Корея.

Информацията идва дни, след като американският президент Доналд Тръмп нареди на първия си дипломат Майк Помпео да отмени планираната си визита в Северна Корея. „Вашингтон поуст“ предаде, че президентът е отменил визитата на държавния секретар заради „агресивно“ писмо, получено от Северна Корея. Не се споменава съдържанието му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    32 2 Отговор
    Кефи ме Ким. Каквото и да стане, все говедата са мандрисани :)
  • 2 ГАЛЕВ

    37 4 Отговор
    АБСОЛЮТНА ИСТИНА ВЯРВАМ НА КИМ НЕ НА УБИИЦИТЕ ОТ САЩ.УБИИЦИТЕ ОТ САЩ ИСКАМ СМЪРТНА ПРИСАДА-ТОВА ЕДНА ШАЙКА ИЗРОДИ КОИТО СА ЗАВЗЕЛИ ВЛАСТТА И СИ РАЗВЯВАТ БАЙРАКА ПО СВЕТА И СРЕЩУ КОЯТО ДЪРЖАВА СИ ИСКАТ.ИСКАМ РУСИЯ И ДРУГИТЕ СТРАНИ ДА ДАДАТ ИСТИНСКИ ОТПОР СРЕЩУ ТЕЗИ УБИИЦИ.АКО ПУТИН Е ЖАЛОСТИВА И МИРОЛЮБИВ В КОЕТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ ТО ДА СДАДЕ ВЛАСТТА НА ТАКЪВ КАТО ХРУСЧОВ ТОЙ ЩЕ ГИ УКРОТИ И ИЗРОДИТЕ -УБИИЦИ,ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ТОВА КОЕТО ТЪРСЯТ-СМЪРТТА.
  • 3 давай Ким

    19 3 Отговор
    Ким, пусни им един ядрен подарък за да се оакат ...
  • 4 класика

    34 2 Отговор
    "По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк.

    Ким е образован. Трябва да го знае това.
  • 5 ДЪНДИ КУРКУДИЛА

    15 2 Отговор
    Те много добре знаят че хамериканците с квото се захванат демек дават фира като индианците на спящия Бик , черния Орел и др,
    Където и да идат каубойците , мирише на барут и девисът им е : добрият индианец е м.......т .
  • 6 Гост

    14 0 Отговор
    Хахахаххахаа..... С едната ръка глади, а с другата - курец вади! :)))
  • 7 СССРБарета

    12 0 Отговор
    ха-ха-ха усрахте ли се кaрвари! Честито на джандарите гъзолизци за дребни центове! скоро не сте гледали по корейската телевизия прелитаща ракета над базата ви в Япония! по разпореждане на Путин КимЧo продължава да се гаври с вас xaxaxaaaaaaaaaa!
  • 8 Кики

    4 1 Отговор
    Инвазия няма да има! Ким говори така,само като предлог,за пред света.Би трябвало да се притеснява от "преврат".Такъв беше потушен още в зародиша, когато екзекутира чичо си.Интересно ,как така ходи без охрана в страната си ? Когато работиш за народа си, когато го обичаш ,той вярва в теб ...
    Иначе на всеки е ясно ,че Северна Корея не може да бъде нападната, защото все едно нападаш Китай! От една страна Ким се стреми за добри отношения със САЩ,за да се свалят санкциите, които тормозят икономиката,от друга страна пък...
  • 9 Kcaniba оригинал!

    13 0 Отговор
    Това е Америка винаги води войни ама не на тяхна територия ,нацията на злото и терора!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: