5 Септември, 2018 20:03 1 859 1

Два взрива убиха 20 души в Кабул

  • афганистан-
  • кабул-
  • взрив-
  • убити
Два взрива убиха 20 души в Кабул - 1
Снимка: АР/БТА

Два терористични акта в западната част на Кабул убиха 20 души, а други 70 са ранени, се посочва в съобщение на Министерство на вътрешните работи на страната. По-рано беше съобщено, че в резултат на първия взрив 4 души са загинали, а 18 са били ранени.

Вторият взрив е бил в близост до първия. По информация на телевизионния канал Tolo News, той е бил насочен към охраняващите първия взрив.

До момента нито една организация не е поела отговорност за инцидентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    10 2 Отговор
    Какво прави световния жандарм фаш нали са гарант за мир сега не мине седмица и взрив и жертви. Явно ги е страх да не ядат хурката като ссср но тогава финансираха обучаваха и въоръжаваха талибаните а сега си ядът плодовете.
Новини по държави: