12 Септември, 2018 11:07 1 883 16

Унгария ще се изправи срещу ЕС

  • унгария-
  • виктор орбан-
  • ес

Виктор Орбан няма да променя политиката на страната си

Премиерът на Унгария Виктор Орбан обяви, че неговата страна няма да промени своята политика спрямо имигрантите, съобщи Sputnik.

Орбан говори по време на парламентарен дебат, където се разискваше доклад на Европейската комисия, в който се разкриват действията на страната. Унгария отдавна критикува политиката на отворени врати на ЕС.

Орбан е един от лидерите, които настояват за ограничаване на имигрантския поток. Самият той води политика и срещу групите на милиардера Джордж Сорос.

ЕС вече обяви, че е възможно да санкционира Унгария. Причините са законите на страната за предоставяне на убежище

Европейската комисия вече призова Унгария да прекрати законите си срещу кампаниите на Сорос. В същото време страната въведе транзитни зони за имигрантите, търсещи убежище.

Орбан заяви, че действията на ЕС няма да променят позицията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 846

    50 2 Отговор
    Всичките лидери в страните ЕС са нарочно спуснати отгоре п*тки с цел да кузируват на Сорос с изключение на Орбан - браво на унгарския премиер.
  • 2 Американец

    48 2 Отговор
    Подкрепям унгарския премиер, човек за пример е.

    Коментиран от #8

  • 3 стоян георгиев

    4 38 Отговор
    орбан като неще в европеиския съюз да организира процедура по изваждането на унгария от него.щом неиска бежанци и смята че унгария е ущетена да не взема европеиски субсидии и да не продава безмитно в еврозоната.и да излиза по-бързо ,а не да се прави на обиден ама да лапа на гърба на страни като българия гърция и италия дето понасяме бежанския натиск!

    Коментиран от #11, #14

  • 4 Пешо

    33 2 Отговор
    Дали има начин да се обединим с Унгария, за да разберем що е достойна държава с достойни политици. Браво, Орбан!
  • 5 Де да беше

    17 0 Отговор
    И наш боко като Орбан....
  • 6 Юнак

    6 28 Отговор
    Най-лошото е, че страни, които ЕС извади буквално от тинята (в т.ч. и България, която днес не е на на нивото на треторазрядна кавказка република единствено и само благодарение на ЕС) си позволяват да надигат глас срещу политиката, с която като членове на съюза са длъжни да се съобразяват. Такива диктатори като Орбан рано или късно ще си намерят майстора редом с Путкин, Асад и сие.

    Коментиран от #7, #10, #13

  • 7 Бай хой

    24 3 Отговор

    До коментар #6 от "Юнак":

    От ква тиня извадиха България ра айнщайн. Че от 27ма икономика я сринаха до 84та ли. Или че всичко е чуждо и Българите работят на чужди чорбаджии дори и в родината. Че хилядоте учители от закритите стотици училища са принудени да работят като болногледачи в чу бина. Позор за талива родоотстъпници юнашки.

    Коментиран от #9

  • 8 аналитик

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Американец":

    Не е достатъчно. Арест на ешскеназито Шорош и доживотен без помилване. И на еврейчетата в ЕК, които налагат такива правила, срещу евронародите. Докато враг е начело на ЕС, той е геноцид за местните наеоди. Същото важи и за България - арест на всички били на постовете министър и депутат от 1988 г. и досега и доживотен. Иначе няма как да се прекратят мафиотските вредни взаимовръзки. Нали мафията ни маймунясва със зрелища, значи да пуснем мафията на арената в Колизеума и след два месеца битки ще остане един. Може би Боце, щото бил каратис 1. Последния ще го помилваме и ще го назначим шеф на охраната на затвора.
  • 9 Юнак

    5 17 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    За закриването на училищата са виновни само и единствено комунярите, дето насила първо изтръгнаха земята на хората (основен поминък на българина традиционно) и след това ги набутаха в измислените заводи по градовете, които след това пазарната икономика изхвърли, защото произвеждаха скрап. Всичко качествено отиваше за братския СССР. Но иначе ЕС е виновен!

    Коментиран от #12

  • 10 аналитик

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "Юнак":

    А ЕК не е ли диктатор, Ердоган не е ли, Уошингън не е ли.....??? Само, че ЕС и Уошингтън ни сринаха по интереси. Затова ние траките Болгари един ден ще накажем тая лицемерна юдоанглосаксонска дружинка. Всички те ще станат ДЖЕНДЪРИ.
  • 11 Orthodox

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Като ти види човек начина на писане, разбира колко ти е акълът и оттам - каква е стойността на мнението ти.
  • 12 аналитик

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "Юнак":

    Това, което описа е начина. Основната причина обаче е директивата на елита зад Атлантика чрез шлана на Алън Дълес и сшуснат до местната и други Массонскк ложи. Срив на социализма с всякакви средства. И местните започват да дълбаят. Такива като Цачева, която и призна, че са в БКП, за да подкопаят соца отвътре, а тяхната мафиотска диктатура ни досъсипа. Така, че от Уошингтън тфъгва директивата. А ЕС е проект който е пак на глобалистите. Свят без държави и национализъм. Такъв свят би бил добър само при справедливи закони и управляващи и ако всички хора са почтенни и коректни. ЕК налага несправедливи правила, значи не става за такъв свят. Нашите подлоги също. Джихадистите и доста имигранти са същото зло. Значи този свят скоро е невъзможен. Към 3000-та година Ванга е казала, че щял да стане. Но с такива врагове управници и битови мародери животни, той е невъзможен. Затова и Орбан е прав да си брани Унгария. Защото вижда злото, носено от Сорос и НПОтата им, от маспвите имигрантски приливи, от вредни ЕК наредби. Умен е Орбан, да е жив и здрав, той е достоен политик. А, Курц се е пребоядисал...
  • 13 заяждач на ДРЕБНО

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Юнак":

    Юнако, юнако...Юнако...
    Чети, чети, чети,чети и пак чети! Гледането на телевизия не води до ограмотяване, по-скоро ефектът му е обратен. Ето нещо като за теб ( не е за четене, за гледане е) Да видиш малко " тиня" извън ЕС:

    https://www.youtube.com/watch?v=S0Hj-vzIrS8
  • 14 Хаха

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Какъв бежански натиск понасяш ти бре? От къде ти идва натиска? От горе, от долу, отпред или отзад?

    Коментиран от #16

  • 15 ХанкоБрат

    7 1 Отговор
    Каквото и да говорят евро троловете обичащи да правят фелацио, да насилваш една държава да приема и плаща за разпространението и прилагането на чужди идеи, в които народът и не вярва или ненавижда, е престъпление, тирания и робство.
  • 16 стоян георгиев

    0 5 Отговор

    До коментар #14 от "Хаха":

    натиска идва за периферните на ес държави ,а вашия приятел орбан отказа да се солидаризира с нас.демек сега ако влязат бежанци от турция у нас и турция откаже да ги приеме отново ние няма как да разчитаме на солидарно разпределение на въпросните,а тези отишли в унгария от българия трябва да ги върнем отново у нас.само че на теб тази система незнам що ти харесва?всъщност знам що,щото орбан като евроскептик бачка в интерес на путин.затова и толкова много ви кефи вас ватниците и затова бълвате змии и гущери срещу неговите опоненти макар и те да са в защита на българския интерес.
Новини по държави: