13 Септември, 2018 18:17 3 612 35

Лондон: Руснаците пак лъжат, ясно е, че тези са разузнавачи

  • великобритания-
  • русия-
  • сергей скрипал-
  • новичок

За Великобритания е ясно, че мъжете, които се появиха по руската държавна телевизия, са офицери от военното разузнаване

Лондон: Руснаците пак лъжат, ясно е, че тези са разузнавачи - 1
Снимка: БТА/АР

За Великобритания е ясно, че мъжете, които се появиха по руската държавна телевизия, са офицери от военното разузнаване, които полицията идентифицира като заподозрени за отравянето на бивш руски шпионин, обяви британското външно министерство, цитирано от Reuters.

Двамата мъже казаха, че са били несправедливо обвинени от Великобритания в опит за убийство на бивш руски шпионин и дъщеря му в Солсбъри и през март просто са посетили града като туристи.

Попитана за интервюто на двамата, говорител на британското правителство каза: "За правителството е ясно, че тези мъже са офицери от руското военно разузнаване, ГРУ, които са използвали унищожително отровно, незаконно химическо оръжие по улиците на страната ни".

Лондон: Руснаците пак лъжат, ясно е, че тези са разузнавачи

"Многократно искахме от Русия да обясни случилото се в Солсбъри през март. Днес, точно както и преди, те отговориха с увъртане и лъжи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вова

    65 29 Отговор
    Ясно е, че англичаните са гадни в червата!!!

    Коментиран от #29

  • 3 Meganoob BG

    63 13 Отговор
    Британците пак казват истината, ясно е, че никога не са продавали роби.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 икем

    53 10 Отговор
    Да, ясно им личи. Написано е на челата им. А "новичок" - ка са го носили в джобове. Видимо си личи, даже имат още останал, ама си слагат от него сутрин в кафето, ей така, за мирис.

    Коментиран от #15

  • 6 Шерлок Холмс

    46 6 Отговор
    И как точно им стана ясно? Да не им взеха секрет от г... случайно и на него да пише ГРУ!!
  • 7 Баба Ванга

    28 44 Отговор
    Русия ке се оправи кога спре да лъже.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 СссереМ

    24 44 Отговор
    На вова носа му отдавна задмина пинокио и продължава да расте с геометрична прогресия,вече станаха смешни и елементарни,после защо цял свят ги подиграва,новия лаф не е "лъжеш като дърт циганин",а "лъжеш като Путин",тук си имаме г-жа Лъжа,там си имат другаря Лъжа.

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 НКВД

    37 9 Отговор
    Ако бяха агенти щяха поне да си купят по едни фалшиви мустаци от някой КУ-КУ магазин!!!
  • 13 Пища Хуфангел

    34 12 Отговор

    До коментар #10 от "СссереМ":

    А на Запад си имат ЦЯЛ СЪЮЗ ЛЪЖААААА!!!
  • 14 Jesus

    23 10 Отговор
    Ако не са агенти, значи са ...гейове!? Кой ходи на екскурзия да разглежда забележителности с .... друг мъж!?

    Коментиран от #28

  • 15 лабораторията

    16 11 Отговор

    До коментар #5 от "икем":

    а вярвам, че тези двама руснаци наистина са били туристи, те така си ходят по двама, педл1те
  • 16 Бай хой

    18 14 Отговор
    Ако носа на Путин растеше с по един милиметър на всяка изречена от него лъжа досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино.

    Коментиран от #21

  • 17 Рубладжийче

    19 20 Отговор
    Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже.

    Коментиран от #20

  • 18 Кибик

    11 4 Отговор
    Съмнителни са тия двамата, но и доказателствата на англичаните са също така съмнителни, така че да се чуди човек на кого да вярва (говоря за непредубедените, мислещи хора, тия на хранилките са друга бира)
  • 19 Стамат

    11 8 Отговор
    Хахахаха Брей колко са фотогенични пред камерите.Държът се точно като офицери от военното разузнаване.Поне да бяха летяли до острова с различни полети .Англичаните са велики .Признавам им го .Поклон. Толкова ниско паднаха че дори на тях не им е присъщо такова падение.
  • 20 ЧЕКИДЖИЙЧЕ

    14 9 Отговор

    До коментар #17 от "Рубладжийче":

    ТИЯ ОТ ЛОНДОН НАЛИ ТВЪРДЯХА ВЧЕРА ЧЕ ПУТИН Е ЛИКВИДИРАЛ ТИЯ ДВАМАТА ЗА ДА СКРИЙ СЛЕДИТЕ А КВО СТАНА НАКРАЯ ЛЪЖЦИТЕ АНГЛИЧАНИ ПАК СА ОМОТАХА В ЛЪЖИТЕ СИ.

    Коментиран от #22

  • 21 куку руку ку

    12 6 Отговор

    До коментар #16 от "Бай хой":

    A на Тереза зМей вече стигна до луната...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Рубладжийче

    11 11 Отговор

    До коментар #23 от "ЧЕКИДЖИЙЧЕ НЕЩАСТНО":

    Независима преса няма в мръсната руска кочина, путлераст нещастен. Скрий се и не квичи повече.

    Коментиран от #26

  • 25 Румяна Костова

    6 6 Отговор
    Трябва първо да се определят англичаните. Ту паспортите са фалшиви ,следваща версия е истински паспорти,но други имена,които те знаят ,но няма да кажат на руснаците.После се оказва, че паспортите са истински и имената не са фалшифицирани.Следва ,обида на Мей,че мъжете ,дали интервю на Симонян,са съвсем различни.И последно,те са ,но само се представят за предприемачи, а всъщност са офицери от ГРУ.А какво им остава на английските служби,да признаят пълна капитулация ли?
  • 26 ссссссс

    6 6 Отговор

    До коментар #24 от "Рубладжийче":

    Руската кочина е в челните места по корупция,а 95% от медиите показват ,това което им се каже ! Независими медии в Русия няма и именно заради това са една от най-изостаналите държави и имат повече общо с Бангладеш ,от колкото с развития свят.
  • 27 1111

    4 5 Отговор
    Ами то на идиотски "доказателства" следва идиотски отговор.
    Ама не ми става ясно, как тия двамцата факири минават в различни коридори на аналогични почти еднакви места в една и съща секунда на две различни видеа (камери). Ей тва е най-идиотската работа в цялата скалъпена история. КАК?
  • 28 Румяна Костова

    1 5 Отговор

    До коментар #14 от "Jesus":

    Е,хайде сега, двама колеги и приятели,които съчетават службата с туризма,защо пък да не отседнат в една стая?Просто икономия на средства,не са имали някакъв голям бизнес.И за леглата англичаните излъгаха,2 са били в стаята, не едно.Няма ги фиксирани на нито една камера,разменящи си нежни,мъжки ласки.Мен лично въобще не ме интересува дали са спали заедно или не,това си е тяхна работа.Съчуствувам им,че вече няма да имат нормален живот.Искат пресата да ги остави на мира, ама сега започва медийната истерия. Ще има да ги канят от шоу на шоу и където и да минават да има желаещи да ги щракнат на телефоните си.Струва ми се,че не са типове,които биха се възползвали от тази популярност и от предлаганите пари, всички ТВ канали да наддават,за да им дойдат в студиото.
  • 29 Бай Ганю

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Вова":

    Тия двамата от километър им личи че лъжат. Пишещите долу гледайте новините на BBC . Там ясно се вижда по камерите които са навсякъде в кралството как се мотаят около къщата на Скрипал която е доста далече от катедралата , която уж ходили да видят. Хахаха. Записите от камерите ясно показват кога , къде и какво са правили . Кацнали предния ден на Гатуик , преспали в хотел където в стаята им са намерени следи от новичок , на другия ден отишли на майната си чак до Солсбъри / това си е около 3-4 часа път с кола / където от камерите на гарата се вижда кога са пристигнали и кога са тръгнали обратно . Ако са ходили до катедралата би трябвало да са стояли там около 10 мин което прави абсурдно цялото пътуване . Вечерта излетяли за Москва. Егати туристите любители на катедрали. Хахаха.
  • 30 Пеньо

    3 1 Отговор
    От 100 думи на дребния орк, 99 са чиста лъжа, 1 е съмнителна.

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Геният на пропагандата казал : " Когато една лъжа се повтори хиляда пъти , тя става истина !!!" Някой може ли да ми обясни - защо Велика Британия е влюбена в предателя Скрипал ?? Русия каза - не е "новичок" - ако беше , нямаше да са живи ! И като ги гледам тези здрави, прави мъже-- че те , ако са специалисти по" вадене на души", защо ще се излагат с разни отрови и то по този начин, който не гарантира "качествена работа" ? Всеки един от тях, ако са "офицери от ГРУ, с два пръста може да удуши Скрипача !! Тъмна Индия....Кто виновать из них, кто прав - судить не нам. Да только воз и ныне там!"/ Орел,рак и щука на Крылов /
  • 33 соросоидни кърлежи

    0 1 Отговор
    Ако са били тези двама, значи сте едни идиоти без служби, които уж били най велики, ама ку-ец,проспахте,след дъжд качулка. Поне да бяхте мълчали, това ми прилича на малоумни твърдения за хим.атаки на Асад. И тук не ви трябват доказателства, пускате фалшиви новини в медии и кретени в Европа ви вярват.
  • 34 соросоидни кърлежи

    0 1 Отговор
    Ако са били тези двама, значи сте едни идиоти без служби, които уж били най велики, ама ку-ец,проспахте,след дъжд качулка. Поне да бяхте мълчали, това ми прилича на малоумни твърдения за хим.атаки на Асад. И тук не ви трябват доказателства, пускате фалшиви новини в медии и кретени в Европа ви вярват.
  • 35 соросоидни кърлежи

    0 1 Отговор
    Това ми прилича на малоумни твърдения за хим.атаки на Асад. И тук не ви трябват доказателства, пускате фалшиви новини в медии и кретени в Европа ви вярват.
Новини по държави: