Last news in Fakti

13 Септември, 2018 20:20 9 450 78

Великобритания: Русия ни обиди жестоко

  • великобритания-
  • новичок-
  • тереза мей-
  • владимир путин-
  • русия

Лондон разкритикува интервюто с двамата руснаци, приличащи на мъжете, които според британците са виновни за отравянето на Скрипал

Великобритания: Русия ни обиди жестоко - 1
Снимки: БТА/АР

Великобритания разкритикува интервюто с двама руснаци, приличащи на мъжете, които според нея са виновни за отравянето на бивш шпионин и каза, че то е "обида за интелигентността на обществото" и е "дълбоко оскърбително", предаде Reuters.

"Лъжите и очевидните измислици в това интервю, излъчено по спонсорирана от руската държава телевизия, са обида за интелигентността на обществото. По-важното е, че те са дълбоко оскърбителни за жертвите на това ужасяващо нападение и любимите им хора", каза говорител на британския министър-председател Тереза Мей.

Великобритания: Русия ни обиди жестоко

"За съжаление, това и очаквахме. Полицията много ясно представи доказателствата срещу тези двама мъже. Те са издирвани и ние предприемаме всички действия, така че те да бъдат задържани и изправени пред правосъдието във Великобритания, ако някога отново излязат извън Русия", заявиха от Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ги понасям

    206 41 Отговор
    Тези англосаксонски джендъри, за каква си са взели? Тея май още си мислят, че са империя и всички с нещо са им длъжни. Ай да си обират крушите от ЕС и да си стоят там на мъгливи остров и веднага визи за тях.

    Коментиран от #66

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 СССРБарета

    177 25 Отговор
    Егати цирка! Руснаците Яко се ИЗГАВРИХА с една дърта мома! Хахахахах!
  • 4 Руските свине

    47 143 Отговор
    Винаги са били тъпи и арогантни и са обиждали всеки, който е бил срещу тях. Но забравят, че именно от англичаните ядоха голям пердах в Крим и го загубиха през 1856 година.

    Коментиран от #6, #33, #35, #37, #40, #70

  • 5 среднощен

    117 21 Отговор
    Има начин да дойдат на Острова..!? Само им предложете по-добри условия от тези, които предложихте на Скрипал и има шанс...! Особенно наблегнете на сигурността им...! За всеки случай свалете и санкциите към Русия..! Подкрепете "Северен поток-2"! Предложете на САЩ също да свалят санкциите...! НАТО да се изтегли на запад от линията Полша-Унгария- Италия. Начини много...!? Русите са великодушни и бързо ще забравят за гафа ви..! На добър час и не губете надежда, винаги има начин...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ахаха

    108 12 Отговор
    Задкулисието как се подиграва с човечеството и слага такива грозофили като тоя джендър на власт
  • 8 Само питам

    25 82 Отговор
    Ще може ли да отшуми истерията обхванала проруските отпадъци? Ще съумеят ли да преодолеят агресивната злоба и безсилие, които са ги обхванали или ще дадат свидни жертви в борбата срещу човешката цивилизация?

    Коментиран от #64

  • 9 ЕВРОПЕЕЦ

    33 110 Отговор
    Нагли лъжци , мислят че тези в англия ядат доматите с колкците.
    Само санкцийи , наказания, и дресиране на гладната мечка.
    Самите рушняци ще ги изритат .
    Дивака си е дивак .

    Коментиран от #19

  • 10 Само питам

    21 92 Отговор

    До коментар #6 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Само през мина ли век руснаците са се прибирали с подвита опашка в мръсната си кочина. През 1905, когато ядат пердах от японците и губят Порт Артур и още много територии, през 1918 когато капитулират пред Германия, Австро-Унгария, Турция и България, през 1920-21, когато ги бият поляците и през 1989, когато се изникват от Афганистан.

    Коментиран от #22

  • 11 577

    82 11 Отговор
    А ма Мей, кат си се обидила и ако не си понесла унижението, направи си ХАРАКИРИ по древен японски обичай!
  • 12 ШОП

    22 81 Отговор
    А бе толкова сме свикнали да ни лъжат в България че сме загубили все какъв усет за правда. Обичам Русия, но тука ги хванаха вече... И от космоса е видно че тези са извършителите... Било туристическа дестинация.... Ай сикт...

    Коментиран от #18

  • 13 Кукуригу

    82 10 Отговор
    Аууу веднага си слагам вашия английски парцал вместо снимка в знак на съпричастност ,то по подло племе от британското има ли?
  • 14 Болен русофил

    19 50 Отговор
    Руските лъжи не са обида единствено за интелигентността на русофилите! Слава России!
  • 15 Kcaniba

    77 9 Отговор
    Джендърнята е пак унизена от братушките!!!
    Нискоинтелегентната соросня е мнооого ранима и чуствително нещо!!!

    Коментиран от #20

  • 16 Румяна Костова

    84 8 Отговор
    Както сами се обадиха англичаните ,никой не може да ги обиди.Изключително слаб сценарий в стил Джеймс Бонд.Тровен,недотровен двоен шпионин,брави,намазани с газ,елда,нещастен котарак, също жертва. Бойно отровно вещество в опаковка на парфюм от Нина Ричи, който след отровлението убийците вместо от да го изхвърлят в първата кофа за боклук,транспортират до съседен град ,та там да го метнат в тревата на парк.А относно Баширов и Петров ,и с невъоръжено око се вижда ,че това са същите хора.Тереза Мей дрогирана ли е?И къде е тръгнала да обвинява и се бори с Путин? От една страна имаме бивш шеф на руските шпиони,а от друга баба,завършила география.
  • 17 Абе

    50 5 Отговор
    Абе тези англичани защитават таен агент нр двоен а троен, не му е чиста работата. И сега горкия какво нещастие му се е случило на честния невинен човек! Всичко е едно театро пред очите на обществот

    Коментиран от #42

  • 18 Румяна Костова

    52 7 Отговор

    До коментар #12 от "ШОП":

    Е,шопе,видяхте ли и от Космоса как преди акцията на тровене, в същия ден двамата ходят по магазините .Единия от тях каза ,че си купили обувки,щото краката им се измокрили,имало много сняг.И като завършили с пъкленото дело пили кафе 1 час на гарата.От космоса и това трябва да се е видяло.

    Коментиран от #21

  • 19 Оппа

    50 4 Отговор

    До коментар #9 от "ЕВРОПЕЕЦ":

    Истински европеец си! ... Англия с малка буква, санкции с й! Стигате бе хора! Излагате се! Не парите са най-важни! Не пишете коментари, след като нямате и осми клас, моля ви, много е грозно...
  • 20 Реалист1

    49 6 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    Англетата не са нискоинтелигентни. IQ им е средно двуцифрено число, ама има една запетайка отпред.
  • 21 ШОП

    7 41 Отговор

    До коментар #18 от "Румяна Костова":

    Румянке мила, ай де да им видим семействата на тия къде са? И те ли джендъри ще излезнат че пътуват сами по "туристически дестинации". Мъже на по 40-50 години!!? Ами на гарата се чака кукло... Незнам дали си била или само по магистралите се подвизаваш....

    Коментиран от #30

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 рев и чудо

    55 6 Отговор
    Чак ми стана жал за англосаксите! То не бе тровене по ресторанти, къщи, коли и градинки! Ми сега взеха, че ги и обидиха! Това се не търпи!
  • 24 Истерик

    55 5 Отговор
    Ми как да не си обиден!
    Котката, хамстерите, птичките, мишките, плъхчетата и просто минувачи не умреха от БОЕН ВОЕНЕН ПАРАЛИЗИРАЩ ГАЗ, а бяха намазани дръжките на вратата, пейките наоклоло и т.н.
    Накрая, и тройният агент предател неумира...
    умира некъв наркоман след 2 месеца обаче....
    После няква модерна двойка напомпани сергейчата, ходили до гейбаровете в Солсбъри се оказва, че са убийците от ГРУ...
    Очаквам включването на Джеймс Бонд, Петка и Чапая за пълната картинка, на пъкленият план на русннаците!!
    Обидени са пендерите от острова, по рождение са обидени!!
  • 25 Dorian

    45 4 Отговор
    Чихуахуа лае по мечка стръвница. Островната клоака се е гаврила и се гаври с европейските страни. Примери безброй. Нали бяхте нещо повече от европейците и ни гледахте презрително и надменно от високо? Стойте си там "горе" и оставете европейския континент. Вместо да плетете клевети, скандали и фалшиви сценарии, помислете малко за наистина важните неща. Защото скоро Роувър, Ягуар и Астън Мартин няма да бъдат британски марки.
  • 26 Dorian

    46 4 Отговор
    КГБ (ФСБ) не оставя живи жертви и свидетели. Това не са кравосмесените от МИ6, които не могат и един сценарий да скалъпят. Примери безброй, Бандера във ФРГ не оцеля, Троцки се кри в Мексико, но след години и него намериха и ликвидираха. Доказателства няма, всичко е чисто.
  • 27 Барчо

    40 6 Отговор
    Таа тереза е обида изобщо за всеки уважаващ се хуманоид. Тиму показваш факти, а той не!?!
  • 28 Мартин

    30 7 Отговор
    Под турско робство полвината народ е клал другата полвина а тя е чакала русия да я освободи. През втората световна война сьщата работа. Сега едната полвина е готова да убие другата пак за чужди идеали. Да ви таковам семката.
  • 29 ШОП

    6 45 Отговор
    Абе пут ьовци, да си беха направили едно селфи тия туристи... Да го беха постнали по фейсбуклука.... Като са отишли специално за тоя часовник да го беха снимали, да се похвалат... Сигурен съм че тези имат деца и жени.... Не са ги взели с тях на "туристическата дестинация" защото....... Са били на мисия.!!!!! Наистина е обида за всеки който все още евярва за това на руснаците.

    Коментиран от #36

  • 30 Румяна Костова

    45 5 Отговор

    До коментар #21 от "ШОП":

    На гарата и особено по летищата се чака.Аз правя същото защото много пътувам.Ама аз не съм шпионка и спокойно си пия кафе или там каквото ми се прииска .Не държа в джоба си флакон със смъртно отровно вещество.А ако все пак реша да убият някой,който много ми е досадил с глупостите си,като го претрепам,ще потегля на собствената си кола,ще взема под наем или ще спра такси, няма да чакам 1 час на гарата,за да ме запомнят всички камери.

    Коментиран от #47

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 1111

    41 4 Отговор
    Къде са тези британски мекерета който твърдяха че путин ги бил ликвидирал мълчат като пу-ки. А че са си лика прилика със снимките няма сравнение.
  • 33 Гост

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    По нашия краи ма тоеа му викаме минало бешело .Ти къде отплесна преди новата ера
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 На нож

    32 4 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Първо се информираи,колко държави са участвали в Кримската воина и кога Руснаците са бити само от Англичани??? НА ДОИРАН НИЕ СМЕ ГИ СМЛЕЛИзаедно с Французи,Гърци иСърби.Ти говориш за Русия???
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гост

    33 4 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Ква стана тя Крим нали беше Украински.пък англетатаго били завладели преди 200год
  • 38 Гост

    32 3 Отговор
    Даа, кофти е когато виждаш че вече не се съобразяват с теб и губиш имперските си амбиции да налагаш своето мнение. Това е днешният свят и ако Ингилизите не го осъзнаят може съвсем да се/да ги/затрият
  • 39 266

    27 3 Отговор
    Английските мъже, ако ги обидиш биха се радвали. Жените им пък са си постоянно обидени, защото никой не иска да ги обиди и те така. Дългите години инцест, няма как да не се отразят.
  • 40 Поп

    33 3 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    По големи свине от англичаните няма!!!
  • 41 оуууу

    26 2 Отговор
    дупките за удоволствие на пакистанци и араби можели да се обиждат.
  • 42 Аврам

    15 4 Отговор

    До коментар #17 от "Абе":

    Да бе, верно е това! Тоя, Скрипал е егати продажния боклук, ясно е че се е овъртолил в егати говната и те се тюхкат за него, като за майка Тереза, царство й небесно!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 И аз само да попитам

    24 5 Отговор
    Ингилизите имат ли някакви "тайни служби" или полиция, щот на ептен разграден двор взеха да мязат ?

    Коментиран от #45

  • 45 стоян георгиев

    7 18 Отговор

    До коментар #44 от "И аз само да попитам":

    англичаните имат едни от наи-сериозните служби и полиция в света.

    Коментиран от #50

  • 46 Simeon Ignatov

    9 1 Отговор
    Циркаджии
  • 47 ШОП

    6 24 Отговор

    До коментар #30 от "Румяна Костова":

    Пътуваш на автостоп по околовръстното... Румянке... Ако беше пътувала толкова щеше да знаеш че в англия, в малките градчета и селата, не можеш да спреш такси, защото трябва първо да го поръчаш с телефон(private hire) , който
    ще остави следи след теб. Не са използвали кредитна карта поради същата причина. А без нея неможеш да наемеш кола. Плащали са всичко в кеш..., дори и в магазина за обувки. Камери вече има на всякъде и слава богу защото ако не бяха те... , тия двамата не са оставили никакви други следи.
    И отново питам, тия джендъри ли са че си оставят децата и жените вкъщи и ходят по екскурзии на "туристически обекти" двамата сами.... Мъже на по 40- 50 години....???? И какъв туристически обект само....щото до сега никой не знаеше че е такъв, дори и тия които живеят там! Жал ми е че народа ми свикна престъпниците да се разболяват преди и по време на процес и да отърват зандана с тоя евтин номер... Жал ми е че Вече почнахте и на това да вярвате. Нищо чудно и на пиклата иванчева да вярвате... Може..
  • 48 ГосТ

    19 3 Отговор
    Пълна боза. Нека си я пият англичаните. Това са отношения между Англия и Русия. Най добре е ЕС да внимава за брекзита, защото тея нагли човечета ще гледат да се измъкнат като пр...на. не е зле, също така да се дадат добри оферти за присъединяване на Северна Ирландия и Шотландия към съюза,с едни референдумчета като в Крим всичко ще бъде точно.
  • 49 Академик Балкански

    3 4 Отговор
    Възпитаници на Большой театр.
  • 50 среднощен

    9 0 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Имат такива служби, това е факт.., въпросът е на кого служат..!? Да не би господарите им да са отвъд океана...!? Тереза Мей в случая "Скрипал" е заложник именно на тях..!? Та затова и изходът по Брекзит е неясен...!? Ихферщейн..? По нашите земи му викаме задкулисие. Чичко Сорос или някой от по-младите му съмишленици, дърпа джойстика..!

    Коментиран от #75

  • 51 297

    11 2 Отговор
    Нагла държава и още по нагли управляващи това е Англия . Явно псевдо платените българчета които драскт тук по скоро са поредните Сенклерчета от времето на руско турската освободена война
  • 52 Българин

    3 10 Отговор
    Хронология на руските лъжи относно разкритите убийци :
    1.Това е лъжа
    2.Такива хора не съществуват
    3. Това са английски актьори
    4. ПУТИН разкрива кои са и ги призовава да отидат в медиите
    5. Не веднага отиват в Раша Тудей и хвърлят пушилки
    6......???
  • 53 Е ?

    4 1 Отговор
    И ?
  • 54 Обичам мурвите мразя им номерата

    13 3 Отговор
    Английска елитна ку.ва не се обижда , тя е свикнала . Нямам в предвид "Мей" , а английската външна политика , която от стотици години -така се оприличава.

    Коментиран от #56

  • 55 Михаил Салтиков-Щедрин

    3 11 Отговор
    Aко заспя и се събудя след 100 години и ме попитат, какво се прави сега в Русия, ще отговоря – ПИЯТ И ЛЪЖАТ.
  • 56 Само питам

    1 6 Отговор

    До коментар #54 от "Обичам мурвите мразя им номерата":

    Ами защо тогава излизаш с мурвенски номера?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Jsjsjsj

    7 1 Отговор
    Главен разследващ по случая е Джони Инглиш.
  • 59 Българин

    1 8 Отговор
    Най мразя продажни рубладжии да се правят на българи
  • 60 Баба Ванга

    1 7 Отговор
    Виждам путин при кобзон много много скоро
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 България е във НАТО и ЕС

    2 9 Отговор
    България на българите а продажни рубладжии марш за сибир мамицата ви мърши продажни няма място за вас във България
  • 63 БАРБАРОНИ

    7 0 Отговор
    Ти си най-голямата грешка на света г-жо Бей.Показахте на света колко са ви евтини театралните постановки,а актьорите са ви придворни шутове.Евро билетите свършиха за стойностните спектакли,а за вас място има само в чакалнята пред тоалетните.
  • 64 Българина

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Само питам":

    Мей защитава един добре платен троен агент! Това нормално ли е??? Скрипал си е предател който последните му шефове не можаха да опазят. Всеки си носи кръста. Какво обшо има Русия?

    Коментиран от #68

  • 65 Шаран БГ

    7 2 Отговор
    На "Руските свине № 4 " Разбирам, че много хора са влюбени в Русия, други преливат от обич към Велика Британия /САЩ/. Всеки си има своите основания и всеки вярва на този, когото обича.Лондон /Вашингтон/ в прав текст заявяват, че светът е техен! Голямата любов, която афишират англичаните към някакъв си предател, направо очарова целия свят." Само да посмеят да напуснат Русия/ двамата мъже на снимката по горе -понеже светът е наш/ ще ги задържим и съдим по англичански"- заявява г-жа Т.Мей!!? Сигурно и тази гюрултия ще отмине ,като много други. На 31.05 2017 г Мустафа Карадайъ задава въпрос и не търси отговор: НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НЯКОЙ ДА ПРОЩАВА!?!? Не е хубаво обаче,да се изопачават историческите данни, факти и истини в полза на любимия.Прочетете фактите за Голямата Кримска война 1853 - 1856 година, за участниците в нея, за военните действия, за резултатите от тази война !!Тя официално се води м/у Русия и Турция, но вижте участниците- кои са и колко са !? Мен лично ме поразяват числата за жертвите, защото така съм го учил - Русия губи войната, Русия иска примирие.....Формално е така, а и битите не искат да си признаят, че са бити!!! Турция е с 300 000 войска - съюзниците и са
    671 450 /Франция -400 000, Англия250 000 и други// = 971 450 общо, при 374 600 умрели и убити . Русия е с 700 000 + 4 500 /българи и гърци/ = общо около 710 000 при 143 000 умрели и убити. И Русия иска примирие.... и френци и ингилизи " великодушно" се съгласяват !?!?. Преди броени д
  • 66 Nikdonat

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Не ги понасям":

    Първо се научи да пишеш правилно, след това злорадствай Селяндур
  • 67 Nikdonat

    2 6 Отговор
    Ако на времето всички се бяха съюзили с Хитлер срещу Сталин сега нямаше да реват
  • 68 Само питам

    1 6 Отговор

    До коментар #64 от "Българина":

    Публикувано във факти.бг: Какво обшо има Русия?==========

    Опита за убийство на британска територия на Скрипал от страна на Русия е тероризъм!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Nnn

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    А ти не забравяй, че въпреки англичаните 22 години по-късно загубилите Кримската война ни даряват независимостта и Сан Стефанска България.И отново благодарение на същите тези англичани се сдобиваме с Берлинския договор, благодарение на който страната ни пролива реки от кръв с една цел- да постигне Сан Стефанска България.И една любопитна подробност- единствените чужденци, сражаващи се на руска страна през Кримската война са 3000 български доброволци.

    Коментиран от #71

  • 71 Руските свине

    1 5 Отговор

    До коментар #70 от "Nnn":

    Споменаваш Берлински договор отворко, но за Райхщадтско споразумение и лондонски договор слушал ли си? Именно те предпоставят Берлинския договор и руските свине много добре са го знаели. но ни залъгват със Сан Стефанска България за да ни настроят срещу Запада. А същите тези ангрличани признават Съединението и сапречка за руска окупация на България след детронирането на Батенберг от русофилите предатели!
  • 72 Голиков

    2 2 Отговор
    Русия вече просто няма накъде да отстъпва. НАТО, т.е. САЩ посяга да я хване за гушата, обкръжило я е с бази, навряло се е в Украйна. Става въпрос не за живота на някакви предатели двойни агенти, а за съдбата на целуя свят. И дано безумците в Лондон и Вашингтон го разберат преди да са предизвикали война. Термоядрена. В която ще загубят всичко.

    Коментиран от #73

  • 73 Само питам

    2 3 Отговор

    До коментар #72 от "Голиков":

    Това е последната опорна точка на путлерастите-да плашат с термоядрена война- та нали семействата на руския политически и икономически елит е в Западните столици, бе кретени? когато ги изтеглят от там, тогава вече може да се говори, че ще има овйна.

    Коментиран от #74

  • 74 копейка

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "Само питам":

    Те и да ги изтеглят ,файда йок.В момента в който руснаците си позволят да пуснат ядрено оръжие ,русия ще бъде заличена от картата на света ,още преди ракетата да им е стигнала крайната цел.
  • 75 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "среднощен":

    служат на англииския народ,по нашите земи му викаме просперитет.не случаино де що е ушанка мечтае да избяга там дали в лондон дали отвъд океана.и няма никакво задкулисие ,просто хванаха двама агенти на гру опитващи се да утрепат трети на англииска територия.брекзит е решение на англииския народ,спорно решение,но трябва да се спазва.сорос е против брекзит ,демек пишеш неистини!

    Коментиран от #77

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "стоян георгиев":

    Пак не си ме разбрал...!? Сорос е против и затова на Мел не и се случват нещата! Сделката с ЕС е пред провал, защо ли...!? Времето ще покаже..! За социалният модел на Великобритания, САЩ, Канада и Австралия съм съгласен, но да си спомним на каква цена е придобито всичко това!? Над седемдесет колонии са били донори на Великобритания!? За САЩ всички знаем! Канада и Австралия биха могли да бъдат давани за пример на социален модел...! А задкулисие в повредения от греха свят, винаги ще има..! Подслушването от ЦРУ на Меркел, хотел "Мирела" в София са само два от многото случаи на обслужване на задкулисието...!?
  • 78 патриотъ

    0 0 Отговор
    Горката Змей,защо обиждате старата бабичка,какво е виновна,че толкова и е акъла или IQ-то,както казват западняците!?Впрочем,ако въобще има и такова IQ баба Тереза?!
Новини по държави: