21 Септември, 2018 09:40 1 816 15

Руските и израелски ВВС проведоха среща в Москва

  • израел-
  • русия-
  • среща-
  • ввс-
  • самолет-
  • сирия-
  • среща-
  • инцидент

Диалогът е преминал в духа на разбирателството

Руските и израелски ВВС проведоха среща в Москва - 1
Снимка: БТА/ AP

Командващият израелските военновъздушни сили Амикам Норкин се срещна в Москва с командването на руските военновъздушни сили по повод свалянето на руския самолет Ил-20 над Средиземно море. Това съобщи пресслужбата на израелската армия, предаде БНР, позовавайки се на информация на агенция ТАСС.

"Срещите протекоха в дух на разбирателство и участниците разговаряха открито, професионално и прозрачно по няколко теми", съобщи армията в комюнике.

Според текста двете страни са наблегнали на важността на националните интереси и въвеждането на постоянна система за обмен на информация с цел избягване на инциденти в небето. В понеделник вечерта сирийската противовъздушна отбрана улучи по грешка руски самолет, при което загинаха 15-те военни, намиращи се на борда. По същото време израелските сили обстрелваха складове за боеприпаси в сирийската провинция Латакия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ььььььь

    28 14 Отговор
    Обяснили са му на евреина последствията които ще ги сполетят-просто и ясно--ще има бой...

    Коментиран от #4

  • 2 ПЗФ

    20 7 Отговор
    Тоа тумор "еврейн" няма ли да го отстранят вече? Чичо Ади е бил прав... винаги са били гонен и мразен народ и няма нищо случайно!!!
  • 3 СссереМ

    13 19 Отговор
    Обяснили са на вова че още тенекии ще падат ако продължи подкрепата за иран и хизбула.
  • 4 Само питам

    13 24 Отговор

    До коментар #1 от "Ььььььь":

    Знаеш ли на евреите колко им пука от руските заплахи? Пердашили са руската авиация на два пъти през войните от 1967 и 1974. Може да прочетеш колко самолета с руски пилоти са свалили.

    Коментиран от #5, #6, #14

  • 5 любопитен

    17 7 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    И всичката ти глупост идва от индийското орехче трополящо в тенекето за сирене находящо се на раменете ти?

    Коментиран от #7

  • 6 Просия

    15 15 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Много точно ! Русия е най-тъпата нация !!! Никакъв акъл, добре, че са толкова много...винаги дават най-много жертви !!!
  • 7 Само питам

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "любопитен":

    Оправи си словореда и не словоблудствай по форумите!
  • 8 Рубладжийче

    6 10 Отговор
    Израелците са представили 40 страничен доклад на руснаците, който ги уличава в лъжа. Удара по склад с оръжие и ирански Боинг, който го е превозвал е станал на две вълни и е приключил в 22.00 местно време, което се доказва от спътникови снимки. Израелските самолети се прибират у дома , след което сирийските ПВО започват 40 минутна безразборна стрелба като са пуснати десетки ракети, включително и от С 200 при , която е ударен руския Ил 20. Израел отхвърля всякаква отговорност за инцидента с Ил 20 и я прехвърля върху режима на Башар Асад.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Рубладжийче

    4 7 Отговор

    До коментар #9 от "Хюстън":

    Знам го, защото чета, подлого русофилска, то не може само с русофилия, хомофобия и антисемитизъм.

    Коментиран от #13

  • 11 onq s konq

    6 5 Отговор
    Русия няма нищо против Израел да бомби в Сирия,защото всъщност й ПОМАГА ДА СЕ ОТЪРВЕ ЕЛЕГАНТНО ОТ ИРАНСКОТО НЕЖЕЛАНО ВЕЧЕ ПРИСЪСТВИЕ.Дори може да забрани на Сирийската ПВО да стреля по израелски самолети,защото те избирателно атакуват ЕДИНСТВЕНО ИРАНСКИ ФОРМИРОВАНИЯ И СЪОРЪЖЕНИЯ.
  • 12 Петър

    5 1 Отговор
    Първо: Всички парични потоци на света се управляват от евреи, американски, руски и европейски. Китайските са друга марка.
    Второ: Войната в Сирия не започна за нефт, а за унищожаване на Вяра. От Сирия тръгва християнството. Католици и евреи са в сговор за унищожаване на християнската вяра. После ще си делят господа.
    Трето. Американците пускат атомните бомби в Япония, за да покажат на света, какво не трябва да се прави. Американски хуманизъм. Ще започнат ядрена война, за да покажат, че не трябва да се прави така.
    Подозирам, че всичко това е било. И Америка е била, и Русия е била. И пак Русия е оспорила лидерството и пак Америка е наказала света за това, но оръжието тогава е бил ПОТОП.
    След хиляди години новия човек ще чете, как Господ пуснал от небето дъжд, който избухвал на земята.
    Нищо ново под слънцето.
  • 13 Хюстън

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Рубладжийче":

    педерче това че имам поглед и собствено мнение и аз не обичам руснаците не ме прави русофил разбра ли бе нещастен недоклатем джендър!!!!
  • 14 Голда Меер

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Знаеш ли на кого принадлежат думите - Израелската авиация е с пречупени криле , и по какъв повод , са изречени ? Въпрос с не- повишена трудност. А и не знам , тия евреи , колко пъти ще тичат до Москва , изтъркаха им цимента от посещения , и как всеки път успяват да уговарят руснаците , да им осигуряват чадър , и да не ги думнат. Сигурно защото вторият език в Израел е руският.
  • 15 Алелуя

    0 3 Отговор
    Тия мужици освен че до сега редовно сваляха чужди пътнически самолети сега вече минаха на ново ниво и почнаха да свалят свои собствени ! И това ако не е перверзия здраве му кажи .... Ако не беше жалко щеше да егати майтапа ... Ама някой друг им бил виновен ?! Пълен резил и пропадане - и най върлите русофили днес почнаха да им се смеят !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания