24 Септември, 2018 10:42 4 471 35

Русия с още неопровержими данни за свалянето на Ил-20

  • ил-20-
  • свален

Руското Министерство на отбраната разполага с други неопровержими данни за катастрофата на Ил-20, предава TACC, цитирана от "Фокус".

Руското Министерство на отбраната разполага с неопровержими данни за катастрофата на руския разузнавателен самолет , които потвърждават, представените в неделя от брифинг материали. Това съобщи по-късно същия ден на журналистите официалния представител на Министерството Игор Конашенков.

Според него, демонстрираната по време на брифинга на минутна хронологията на катастрофата и действията на израелските самолети на 17 септември се основава на обективен мониторинг на въздушната обстановка от различни радарни системи в Сирия.

"Още повече, са отчетени и материалите, които руското Министерство на отбраната е изпратило на израелската страна , има и други убедителни доказателства за трагедията от 17 септември, потвърждавайки изнесените на брифинга материали," – каза Конашенков, позовавайки се на опитите да се тълкува погрешно или отрича представената информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    42 17 Отговор
    Каквото и да представя - мошетата няма да си признаят. Фатката е да не ги допускат извън границата им . И да се отвори приказка за връщането на едни възвишения !

    Коментиран от #7

  • 2 Анти галфон

    16 28 Отговор
    Путкин е виновен, защото се примирява с провокациите им, а те стават все по-дръзки. И ще продължават да стават още по-дръзки, докато джуджето се държи като женски полов орган и се мазни на началника си Нетаняху.

    Коментиран от #8, #9

  • 3 То е ясно че

    24 10 Отговор
    Ама и руснаците са е.ане ! Дали на неграмотните чалми ПВО комплекси ,чалмите думкали (като на циганска сватба) произволно ,па сега - кой е виновен ?! Ми - виновен е този ,дето е дал на миризливите чаршафи сложна техника ,с която те не могат да боравят. То ,ако дадеш на три годишно дете зареден калашник (със свален предпазител) ,кой ще е виновен ,ако детето застреля някого ,а ?!

    Коментиран от #10

  • 4 русия е джудже

    15 26 Отговор
    Руските джуджета не спряха да реват.Като женички са.Некадърните им ислямски партнъори им свалиха летящия ковчег,а аборигените обвиняват другите.Единствената вина на Израел е може би,че си направиха най-голямата гавра в историята с кремълските джуджета.

    Коментиран от #5

  • 5 ключаря

    32 12 Отговор

    До коментар #4 от "русия е джудже":

    За Русия не знам дали е джудже.
    Даже знам, че не е.
    Но замислял ли си се за етимологията на думичката в българския език - мошеник.Ами от Моше.
  • 6 асад

    4 13 Отговор
    Аз никакви доказателства не видях, само некви се правят на големи спецове като англичаните.
  • 7 Да да

    16 20 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Какво да признаят? Че асадистите са олигофрени или че руската техника е боклук! Няма да го признаят, за да не обидят Пусин, че е една пусинка обидчива и туко виж вземе та се самоубие! После ако дойде някой сериозен, как ще се бъзикат с него?

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ****

    18 11 Отговор

    До коментар #2 от "Анти галфон":

    Аз не мисля,че си по умен от Путин,то знае много добре какво прави,още повече,че той е начело на такава страна,а ти си долу в калта,и там и ще си останеш,така,че не ръси мозък.

    Коментиран от #11

  • 10 икем

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "То е ясно че":

    Сравнението ти е глупаво и неуместно в случая. Руснаците не дават кодовете за "свой-чужд" на системите абсолютно на никой. Виновни в случая са само и единствено израелските ВВС, всичко е било планирано добре,след като предишната вечер Сирийската ПВО им отблъсна атаката на 100%.
  • 11 Анти галфон

    9 8 Отговор

    До коментар #9 от "****":

    И ти същата руска дуда като Пуссин. Затова ви бият като улични кучета, а вие се мазните на биячите си.

    Коментиран от #15

  • 12 ****

    14 9 Отговор

    До коментар #7 от "Да да":

    Ти как разбра,че руската техника е боклук,за това ли Китай си купиха,и краварите ореваха света,защото с тази техника ще им намалят периметъра на действие,и с всеки изминал ден руската техника се доказва на терен,и хората се ориентират към по доброто,за това и краварите са бесни и налагат санкции.
  • 13 Бащицата Махно

    7 10 Отговор
    Какво го върти Конашенков -когато е ударен руския самолет израелските самолети вече са били напуснали тая зона и са били в израелско въздушно пространство . Израел го каза -показа снимки по секунди .

    Коментиран от #20, #24

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ****

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "Анти галфон":

    Браво,ти си бил много умен бе,само това ли успя да измислиш с плоската си глава?

    Коментиран от #16

  • 16 Анти галфон

    9 9 Отговор

    До коментар #15 от "****":

    Нека ви бият, вие двамата с галфона Пуссин носите на бой. И на унижения.

    Коментиран от #19

  • 17 ключаря

    12 9 Отговор
    три еврейчета прочетоха коментар 5.
    Аз не искам да Ви обидя Вас еврейчетата - само повтарям народното определение, а пък народът е най-мъдър.
    Както данайците преди 2900 години са се самонаименували на името на тракийското окултно додонско племе селини, т.е. елини/ с отпада в годините/, което е обслужвало ритуали на тракийския бог Зевс и те не са се "местили" като обитание - от там думит в българския - селище, селянин, население, местя и т.н.Най-големите крадци на история без да искат са се самонарекли селяни.
    Та, .......... и Вие сега, еврейчетата, се сърдите.Недейте, бе!Ние сме великодушна нация, макар и отмираща.Но сме дали почти всичко на света - език, наука, архитектура, военно изкуство, всякакво познание.
  • 18 Ксaniba

    12 9 Отговор
    с 300 вече са на път за Сирия!!!
  • 19 Ани

    13 8 Отговор

    До коментар #16 от "Анти галфон":

    1. Сирия вече ще разполага с С 300

    2. Команден пункт в Сирия на противовъздушна отбрана ще има автоматична система за управление, които има само в Русия.

    3.Прилежащи към Сирия райони над Средиземно море ще се осъществява радиоелектронно потискане на спътникови навигации, бортови РЛС и системи за връзка на авиация, атакуващи обекти в Сирия.
    ШОЙГУ: убедени сме, че тези мерки ще охладят горещите глави от необмисшени постъпки, застрашаващи руските военни, в противен случай ще бъдем принудени да реагираме в зависимост от обстановката.
  • 20 Ани

    10 12 Отговор

    До коментар #13 от "Бащицата Махно":

    Прилича на една баба ми каза. Доказателствата на Русия са представени подробно и изчерпателно . Русия първо разследва, предоставя неопръвержими доказателства и тогава взема мерки, за разлика от Великобритания.

    Коментиран от #29

  • 21 Цанко

    7 6 Отговор
    Още непотребни кюнци! Всъщност потребни са- още мишени за ф 22! Израел тяхните показаха нагледно, как правят на 🥗 един "непровзойден" Панцир!
  • 22 Начо

    6 5 Отговор
    Джужу пита,кой ми стана в гащите
  • 23 ключаря

    11 5 Отговор
    Опааааа ........... станахте четири!
    Та, да ви кажа на вас еврейчетата.
    Сирия, това от години се свързва с война.
    И, както вече казах, ние българите сме дали на света всичко - включително и военното изкуство.
    Много малко българи знаят, но доста евреи отчитат, че най-голямото военно съоръжение в Европа е построено от българи и остатъците от него се намират в България.Нарича се "Еркесията" и е по-дълго с 20 километра от повтаряното, но неистински вярно "Ейдриянов вал".Англичаните които го повтарят знаят много добре, че нашето е с една седма по голямо, но си премълчават този факт.
    Както архитектите на елинската гордост - Партенона не са гърци, а тракийци, додони, така и архитектите на великата китайска стена не са китайци.Ха познайте кои са?

    Коментиран от #31

  • 24 Иван

    6 9 Отговор

    До коментар #13 от "Бащицата Махно":

    Човека се осрал/успал/ та чак до коленете...сега върти суче за да излезе, че някой му е срал в гащите..Това е истината. И не знам защо Путин досега не го е сменил още. Предполагам се чака по-сгоден момент с дурга причина/ще му измислят някаква ротация/, за да не излезе, че са насрани.
    И не мога да разбера тази безсмислена русофилщина, която се лее тук, но всъщност това не е русофилщина. Ресофилщина е симпатията към онази държава спомогнала за освобождаването ни от турско робство, въпреки че е използвала в 50% войници от неруски държави, които по това време са били част от Руската империя и въпреки че след това се е старала по всякакъв начин да бъде против българския национален интерес за обединение. И въпреки това такова него бих го разрбрал. Но да бъркаш онази Русия, с тази която е сега днес и където хората смятат България за бедна циганска държавичка и нямат ни най-малко други чуства към нас, освен бизнес интерес, това е мазохизъм и признак за липса/авно над 80% от българите/ или болен мозък.
  • 25 Наблюдател

    11 8 Отговор
    Единствените виновни да свалянето на Ил 20 са руските военни, които сега правят всичко за да се оневинят. Но освен малоумната вата никой нормален човек няма да им повярва.
  • 26 клавиатура

    6 5 Отговор
    До Borislav Popov. Стига си дращип по компа. Много си предведим. Може само да си пишеш името и стига. По-добре иди да вариш компоти.
  • 27 ключаря

    9 1 Отговор
    Станахте шест.До седем остава още един.Нали е еврейско число - хайде де, още един - като в "седем малки негърчета" - Агата Кристи дали е от вашите?
    Иначе сте ми симпатични, едни умни такива.
    Но сте след българите в еволюцията - и то много след нас!
  • 28 ключаря

    9 1 Отговор
    Браво! - вече сте седем.И ще се изпълни някое пророчество - като онова с раждането на червеното теле в Йерусалим.
  • 29 Бащицата Махно

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "Ани":

    Какви са доказателствата ? Можеш ли да споделиш .
    Локумите на жълтата фланелка Конашенков ли ?
  • 30 русия е кочина

    8 5 Отговор
    Кой така брутално се изтропа в гащите на джуджи ?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ключаря

    2 0 Отговор
    кой си ти, бе 31, дето оспорваш първенството на българите?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Цанко

    0 1 Отговор
    Онлайн да се чете он!
  • 35 ю бре

    1 0 Отговор
    Моше обещава на Путин че ако спре доставката на С-300 че го обрежат без пари.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания