Last news in Fakti

27 Септември, 2018 18:49 2 362 48

Бойко Борисов пусна снимка с Тереза Мей

  • тереза мей-
  • бойко борисов
Бойко Борисов пусна снимка с Тереза Мей - 1

Премиерът Бойко Борисов пусна в профила си във „Фейсбук“ с британския министър – председател Тереза Мей.

Разговарях с британския премиер Тереза Мей по време второто издание на Глобалния бизнес форум на Майкъл Блумбърг в Ню Йорк. Фокусът на форума тази година е посветен на резките промени в икономиката, технологиите, климата, глобалните инвестиции и създаването на дългосрочните партньорства между различни сектори на обществения живот за постигане на устойчиво развитие, написа Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    27 6 Отговор
    Бате Бойко се усмихва ама май я е стиснал за врата да не му избяга :):):)...

    Коментиран от #5, #31

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 разговарях

    30 6 Отговор
    ???? че тя мей знае ли български език...или боко е чел винету в оригинал и е понаучил английският ??

    Коментиран от #38

  • 4 Све

    41 6 Отговор
    Боже, какъв идиот

    Коментиран от #35

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 българско вежливо

    18 2 Отговор
    Навел се да целуне ръка на дамата, а тя ги била сплела в девическа поза отпред и... пиколото тревожно извикал: "Не, не тук!".
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Компетентен

    27 4 Отговор
    Няма нищо по лошо за една държава от това , цялата власт да е в ръцете на продажник !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 реалист 2

    18 3 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    значи 24 % за герп други 23% за бсп а 53 % са против герп и бсп !! свиквай , че за герп гласувате само калинките на държавната хранилка ....и вие сте съучастници в ограбването на България....каквито съучастници са и избирателите на дпс,патреотите и марешки

    Коментиран от #13

  • 11 Ryty

    19 3 Отговор
    Потрес, и тоя релава бъдещето на държавата
  • 12 Мъка,мъка....

    23 7 Отговор
    С тази снимка вече се погреба самичък!!Най смотаните министър председатели от двата края на Европа са се събрали за прощално фото!!
  • 13 Реалист

    4 12 Отговор

    До коментар #10 от "реалист 2":

    На частна хранилка съм ако има значение. Ти след като си ПРОТИВ ВСИЧКИ хайде дай алтернатива за кого да гласуваме НО ТАКЪВ КОЙТО ДА НЕ ДОПУСНЕ КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТА. Или е лесно да си против всичко и да мрънкаш за кусури на тоя или оня. Хайде чакам отговор ЗА КОГО? Нали си "реалист" :):):)

    Коментиран от #17, #18

  • 14 гост

    8 1 Отговор
    Малии,как му се иска да я награби.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 и защо

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    трябва да гласуваме за по-малкото зло ??? просто не гласуваш за никого ако не ти харесват ...иначе както казах ставаш съучастник в грабежа !!! спор няма , че в момента от политическите субекти няма един свестен но това е и защото нормалните хора и партии няма как да излязат на светли когато масово хората гласуват за малко по-лошият за да накажат по-големият злосторник !! а и къде е разликата между герп и бсп.....до сега герп да са подгонили поне някой от бившите управлявали от бсп и дпс ...да не говорим да поизчистят своите редици !!! единственото нещо е , че поне ОФИЦИАЛНО дпс не са във властта ...но иначе пак подкрепят герп

    Коментиран от #20

  • 19 1122

    12 1 Отговор
    ГЛУпендър. с тая английска кратна..
  • 20 Реалист

    2 10 Отговор

    До коментар #18 от "и защо":

    При сега съществуващата изборна система да не гласуваш, означава да се съгласиш да те управлява който и да е т.е. "все ми е едно". И ще получиш комунисти + депесари. А аз не искам това! Затова и ще гласувам за тази партия която е най-твърдо срещу БСП/БКП. Засега това са единствено ГЕРБ! Не съм наивник да вярвам че ще излезе "от нищото" някой и самостоятелно ще промени системата. Но има доста наивен народ - самия факт че гласуваха за оня клоун бареков или Жорж Ганчев е показателен. Слави е същата ракия - нещо като фолк-политик - нито певец, нито политик, шоу да става. Ако решиш да направиш партия която разумно и твърдо да се противопостави на червената мафия, обади се, ще гласувам за теб :).

    Коментиран от #25

  • 21 -123-

    12 1 Отговор
    Май затова отишъл. За да се снима със всички...
  • 22 Дзоро

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Хей, ние не сме Корни, Вигенин и Миков в сайта тук, а трезвенници. Не носим розови очила като герберите които виждат фюрера си като ангел, а глефаме какво прави. Снимката е показателна. Има закачка с очи, но не еротична, а бизнес. Сякаш Ноко казва: Терзи, Тръмши отка,за да му цункам ръчица, това ме притеснява. Мей - Боци, не се плаши, твоите парици са на сигурно място. Докато слушкаш никс проблемс. Боко - Да, но все пак досега никой там не ми е отказвал да му цункам кунката? Мей - Боци, не се плаши! И като довършиш българите под 4 млн. по план, уреди си излаз и иди на Виржинските на ЗАСЛУЖЕНА почивка! Наш човек ще тк уреди английски Пасшърт. Боко- Мей, обичам те, ангел си ти! Мей - Окей, Буцко, а сега отивам на педикюр, чао милкщко.???? Познах ли???? 🐰

    Коментиран от #24

  • 23 Чукундур

    7 1 Отговор
    Вече като пусна новините или човъткам в сайтовете все едно гледам фейсбук,повечето кифли и тутманици,вече и тикви,яшша бе Бойко тиквунов
  • 24 Реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Дзоро":

    Абе не знам дали си познал ама ме разсмя :). Дзоро, ако си толкова добър в разчитането и от един поглед цял диалог изкара почвай с покера на живо. Ще ги разбиеш! Само гледай да не стане като с комарджията от другата статия :):):)

    Коментиран от #26

  • 25 ето там

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "Реалист":

    ни е проблема ... че искаш да се противопоставиш на ...някакъв цвят !!! ами те престъпниците цвят нямат....ни червен ни син !!! техен е цвета на парите,корупцията....а не си заслужава да си пропилявам живота опитвайки се да подобря живота на хората в България....ами то 400 000 са в администрацията и първата ми работа би била да останат най-много 50 000....да не говорим колко трябва да се разкарат от полицията,съда,прокуратурата...ами да не засягам лекари и учители които си гледат работат през пръсти !!! просто народа няма да оцени горчивите мерки които в бъдеще биха подобрили живота му...както и децата не оценяват строгостта на родителите си която обаче когато поодрастнат виждат , че им е помогнала....но децата няма как да сменят родителите си и трябва да приемат горчивият хап но избирателя понеже е егоист ще избере тариката който го залъгва....и така от 89-та до сега

    Коментиран от #29

  • 26 Дзоро

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    Не се притеснявай. Аз ще умра от глупост по-бързо, откокото от изстрел на килър. Така успешно се самоубивам тук, дори като се родих в Бълхария, че няма как да длжквея и Коледа, както я карам. А и отдавна искам да се срещнем с Хадес очи в очи, на равни начала, нечовек и нечовек. Голямо дране ни чака. Имам да му връщам за десетилетия гаври с мен и ще се радвам да вие на умряло поне два часа. Ако чуеш тътен от земята и вой и скърцане, да знаеш, че съм умрело и съм слязъл в Ада, докопал съм Сет за гушата и съм му изскубал рогите за начало. Много ми липсва това, но ще почакам, докато се срещнем. А Боце не ме протеснява, защото там откъдето е Съда, всичко се знае. И там съдията не е като Цацаратурата и ВАС, САС, СГС, свои хора. Там съдят по дела. Притеснява ме друго. Че не ми се живее в кочина от мафиотски институции а и не ми се мести по света. И че докат съм живо, ще трябва да вегетирам тук. Убива ме безсмислието за мен.

    Коментиран от #28

  • 27 ГРУ

    11 0 Отговор
    С Тръмп се ръкостиснаха.Не дай си Боже с тая да са се целували!Като гледам какви мераклйски погледи и хвърля...А бабата на нейните години дали се е подмокрила?То такъв муж да те побара!Ех мечти женски...
  • 28 Реалист

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "Дзоро":

    Явно си готен пич и не съжалявай а се радвай че си в България. Иначе къде е тръпката да имаш апартамент, кола веднага и после да плащаш цял живот. ОТ БЪЛГАРИЯ ПО-ХУБАВО НЯМА! Ако не ми вярваш, помисли си за Африка :)… А лично за мен ББ е по-малкото зло сравнено с червени ескадрони и меди доган. Смени работата като за начало - може да помогне... Пусни си и "покер фейс" и си свиркай :)

    Коментиран от #34

  • 29 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "ето там":

    Принципно си прав но прескачаш важна предварителна фаза - ПЪРВО ТИ ТРЯБВА ПАРТИЯ ЗА ДА ВЗЕМЕШ ДЕМОКРАТИЧНО ВЛАСТА И УПРАВЛЯВАШ. Иначе можеш да си викаш на жълтите павета колкото искаш без траен резултат. А от сега съществуващите парламентарно партии, лично мнение, тази е единствената която ПРАВИ НЕЩО НАИСТИНА. И на мен ми се иска за 10 години България да е заприличала на Холандия, но първо трябва да сменим манталитета на българина и чак тогава да мечтаем. Ако ГЕРБ имат по-разумна и действаща алтернатива бих гласувал за нея, но в сегашното статукво те са противовеса на крадците и марионетките на кремъл. Така че - пак ще гласувам за тях и ще си плащам данъците и глобите в България. ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН!!!

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гостенинът

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    По-скоро за орехите
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Марони

    1 10 Отговор
    Няма по-успешен политик от Борисов!Скоро няма и да има...Но изобилието от негодно население в БГ не разбира това,защото свободата изисква да запретнеш ръкави,а не да чакаш нещо да падне!

    Коментиран от #36, #37

  • 34 Дзоро

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    Благодаря, но не ми се влиза пак във Фейса. Аз бях, срещнах готини хора, даже прописах стихове с муцките, докато им опонирах, но ме баннаха сред политически формации с надеждата да ги вотна и аз загубих равновесие и делийтнах профила. Товажполитиците не са човеци да знаеш. Всичките са кат крокодили - всеки те убеждава да го избереш да те дере, смуче и да ти скапва живота с простотии, твърдейки, че той е Месията ти. Сам виждаш, че сред тия Месии нямаме, само ръмжащи за кокал пара хиенови добермани. Няма къде да сменям професията. Тия пречат на дребния бизнес обслужвайки свои обръчи и бюрокрация, а и оборота е нисък за друго, освен за хран. горива, тел., енерго, застраховки и други монополни сектори. Много НАШ ЧОВЕК, много ЛАПАЧ, малко индианец в кочинката тук. А този юнак Боцко, увеличи, а не намали ПАРАЗИТ бюрокрацията. Нема оправия с тия. Айде, дръж фронта, и ти си от нашта зодия,, Бъзик,,, а там сме все настъпали мотиката, без гъдел не заспиваме.
  • 35 Котарак

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Све":

    Боже, колко си прав!
  • 36 Емигрант

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Марони":

    Марони ти си един от солташаците на тиквата
    100% съвместен бизнес и усвояване на фондове ,накрая рекламации която данъкоплатците плащат.Това е политиката на баджанака ти
  • 37 Джудже

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Марони":

    Ама ти сериозно ли, или е ирония!?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ъъъъъъъх

    0 0 Отговор
    Тереза Мей говорела шопски...
  • 40 МЪЖКАР Бойко !

    2 1 Отговор
    ДЕТО навън да ида, СИТЕ ме знаят че съм мъжкар ! Кой ме види, все за WHO YOU питат и се ръкуват ?
  • 41 ХИМИЯТА не е във Сирия

    1 0 Отговор
    Химията е в очите им жални !
  • 42 Стари боклуци

    1 0 Отговор
    Запалиш ли ги, гасене нямат !
  • 43 Тоягата

    1 0 Отговор
    Абе Баце от толкова мадами да забиеш английска марка. Нещо френско нямаше ли? Ама като се сетя за набора на макароните и май си напред с материала. Тедито е къде къде по стока от оная дърта френска кифла.
  • 44 Усмивката

    0 1 Отговор
    там до вратът и не се ли виждат две пипълца на октопода.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 отврат

    2 1 Отговор
    Бах ти тъпия шопар
  • 47 Bitches Fuck!!!

    1 1 Отговор
    "Канят ме в Буда Пеща...декада някаква!"-Проф.Денев. от великия български игрален филм."Двойнкът". Че и наш Боко 2018та г.за какъв чеп ми отишъл там,да излага България и да прави гаф след гаф.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.