Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 12:02 5 003 26

Путин поздрави Хабиб и даде съвет на баща му

  • нурмагомедов-
  • русия-
  • съвет-
  • хабиб-
  • поздрави-
  • владимир путин

Путин се срещна с големия боец

Путин поздрави Хабиб и даде съвет на баща му - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин се срещна с шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов, който преби Конър Макгрегър. На срещата присъства и бащата на шампиона, който също бе поздравен от държавния глава.

Владимир Путин поздрави Хабиб за големия успех, а освен това поздрави и неговия баща, че е „отгледал толкова велик боец“. Путин изрази мнение, че случилото се в Лас Вегас е било провокация. След победата Нурмагомедов прескочи огражденията на октагона и атакува хора от щаба на съперника, което доведе до сериозно меле в публиката.

По-късно стана ясно, че хора от щаба на Макгрегър са обидили Хабиб, говорейки за баща му и неговата религия. Путин призова бащата на дагестанския боец да не го наказва сурово за участието му в мелето. Хабиб накара ирландеца да се откаже в четвъртия рунд, с което защити титлата си в лека категория.

„Ще помоля баща ти да не те наказва твърде сурово, защото ти постигна целта си убедително и с достойнство“, заяви руският президент. Още на пресконференцията след двубоя Хабиб заяви, че Путин му се обадил и казал, че се гордее с него.

Путин поздрави Хабиб и даде съвет на баща му
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аребе

    73 2 Отговор
    Евала
  • 2 случаен

    106 2 Отговор
    Вярно е,че тоя размаза ирландеца-и го унижи жестоко,като го накара да се предаде.А Конър прекали със дебилските си обиди-едно е да обиждаш съперника си-а друго е да унижаваш семейството му и близките му-малко му беше боя на ирланският циркаджия.
  • 3 Брат ми

    6 55 Отговор
    Сиганска им работа.
  • 4 ьььььььььььь

    75 1 Отговор
    Направи го къдрав-и в стойка и в борба.Макгрегър излезна тотален палячо.
  • 5 ми та ка

    40 1 Отговор
    Nurmagomedov ще доминира поне още 3,4 години не виждам кой може да го спъне в момента

    Коментиран от #6, #9

  • 6 ми та ка

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "ми та ка":

    Ferguson е опасен но не ми се вярва да може да го победи
  • 7 Иван

    8 47 Отговор
    Ей това е истинското лице на Путин.
    Да насърчаваш гаменски изпълнения...
    Да му взимат пояса за мин 6-9 месеца вън от ринга, както се прави в такива случаи.
    Никой няма право да прави такива изпълнения. Големия шампион е и голям спортсмен и кат отакъв не може да се поддава на провокации и да дава пример като прави мелета край ринга.
    Да беше унищожаващо по-добър, спор няма. Да Конър прави изцепки и говори глупости, но това е един цирк, който и аз не харесвам, но и в големия бокс е подобно. Като не ти харесва давай пример за обратнто и търси начин да промениш това, като си в схемата и даваш пример, а не като правиш мелета.
    Отнемане на пояса за 6 месеца и глоба като минимум 10% от заработенот от мача. Подобни бяха наказанията и на Тайсън. Той да не би да е по-малко голям боец?
  • 8 В НАШИЯ БЛОК ТРИМА ДВАДЕСЕТ

    28 3 Отговор
    ГОДИШНИ КОМШИИ ОТ РАЗЛИЧНИ СЕМЕЙСТВА ИЗГОНИХА КОЙ БАЩА КОЙ МАЙКА КЪТ ПРЕДИ ТОВА ГИ СМАЗАХА ОТ ТОРМОЗ И БОЙ. ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА И РЕСПЕКТА КУЛТУРАТА КЪМ РОДИТЕЛ Е ИЗТРИТА ПРИ НАС.ДАГЕСТАН КОЯТО СМЕ ЧУВАЛИ ЧЕ Е В ДИВИЯ ИЗТОК НЕЩАТА СЕ ВИЖДА ЧЕ СА В РЕД КОНТЕКСТА НА ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ.
  • 9 ММА

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "ми та ка":

    Ето ти двама на хоризонта които само чакат:
    Тони Фъргюсън и Нейт Диас. И докато за Нейт аз също не вярвам да има шанс то Тони е невероятен и има доста субмишъни, така че дано да не бъдат много сурови с Хабиб все пак това са побойници а не театрали както някой се опитва да ги изкарва. А когато и адреналина скочи е ясно, трябва клетката да е по-висока и да има засилена охрана.

    Коментиран от #19

  • 10 Петко

    10 21 Отговор
    А къде беше Путкин когато Джошуа помля Поветкин,питам???

    Коментиран от #12

  • 11 Джигит

    2 5 Отговор
    Казах ви оня ден нещо обаче ми напълнихте минусите!!!
  • 12 СссереМ

    6 17 Отговор

    До коментар #10 от "Петко":

    Молеше се в джамията Джошуа да не е в агитката на Макгрегър,че сега щеше да се среща само със снимката му.
  • 13 Дедо Грую

    29 6 Отговор
    Хареса ми станията! Постъпката на президента е за пример. Така се поощряват хората, допринесли с нещо за държавата си. Въпреки провокациите и съответната реакция на Нурмагомедов, Путин застава зад него и го защити обосновано. Добре би било наЩе полЮтици да не лакействат неистово, а да вземат пример.
    Такива хора като Хабиб се раждат в семейства и държава , отхвърлящи джендерастията и неолиберализма и държащи на истинските семейни ценности и традиции, без значение дали е Русия или др. държава.
    А мекоситковците като отнеха пояса промениха ли нещо? Не! Битият си е бит , онодения - щас'лиФ.

    Коментиран от #15

  • 14 Иван

    26 4 Отговор
    Погледнете снимката там ясно се вижда че това са обикновени хора, уважението им е в природата
  • 15 Обичайно

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "Дедо Грую":

    Нашите политици правят същото, нищо ново под слънцето.
  • 16 гост

    26 2 Отговор
    това са едни скромни хора вижте бащата на Хабиб , а не високомерни и нагли гамени като Ирландецът
  • 17 Koj40

    19 1 Отговор
    Иралндският фекал, си получи заслуженото! Ехидна, гадна и отвратителна физиономия. Мейудър още щеше да го размаже, но такава е била уговорката!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 стоян георгиев

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "ММА":

    трудна работа фъргюсън да бие хабиб.новите правила в октагона правят свободната борба много по-голямо оръжие от бжж то ,а фергюсън е гола вода в нея.срещата ще се развие като другите на хабиб.скъсяване на дистанцията текдаун и набутване в мрежата,после бои.дегестанеца може да загуби само от противник които може да се противопостави на текдауните му,но нито диас нито фъргюсън са такива.събмишън срещу хабиб е много трудна работа,веднъж щото е много грамотен ,втори път щото е много як и наи-вече щото ги бута в мрежата с което им намаля възможностите и повратливостта,а и удря много силно ,което допълнително пречи на граплинга на този дето е под него!както се изказа колегата ако не стане някаква изненада дегестанчето ще доминира следващите няколко години в средните категории.

    Коментиран от #22

  • 20 Джигит

    3 1 Отговор
    Путин му е казал - Внимавай какво говориш на Хабиб и къде!! За да не хапнеш плесниците и ти пергиш с чергишите устат!!
  • 21 xc xc x c

    6 0 Отговор
    А дали е багодарил на Путин, както тук благодарят на ББ? Не знаят за какво но му благодарят.
  • 22 ММА

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "стоян георгиев":

    Тони е най-гъвкавият и поврътлив боец в UFC. Като добавим и феноменалният му Naked Choke кой знае това е състезание и Хабиб много трябва да си пази врата, защото всичко става за секунда и няма излизане.
    Иначе да Хабиб е фаворит, но спорта си е спорт всичко може да се случи.

    Коментиран от #25

  • 23 Borislav Popov

    5 1 Отговор
    Къде отиде язовеца , че да коментира мача. Той нали си падаше по тия спортове ?!!
  • 24 ЗАСЛУЖЕНО УВАЖЕНИЕ

    5 1 Отговор
    ИМА огромно значение за възпитание на младежта и НАЦИЯТА ! Чест е за всеки, достойно да отстои по мъжки - име, РОД И РОДИНА ! А у нас - Севдалин и Райна.
  • 25 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ММА":

    трудна работа ще е да го удуши.триъгълник абсурд да даде .единствената така възможност е да му вземе гърба,но както казах хабиб внимава и ги избутва в мрежата там да вземеш гръб е много трудно.борците са много силни физически и като стъпят на краката си стават много стабилни,а при мрежата това е голям проблем за бразилските грапари.след вкарването на тази тактика не останаха бразилци шампиони в ufc.реално сега побеждават хора с много добра стоика и защита от текдаун,партерджиите го ядат.
  • 26 Guci

    0 1 Отговор
    Brat mi nauci se da pises zastoto kato ciganin pises bokluk
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания