2 Декември, 2018 19:20 2 445 14

Иран ще продължи с ракетните тестове

  • иран-
  • ракети-
  • тестове

Страната обяви, че тестовете са с цел отбрана

Иран ще продължи с ракетните тестове - 1
Снимка: Shutterstock

Иран ще продължи със своите ракетни опити, за да подобри своята отбрана. Това обяви говорител на иранските въоръжени сили, цитиран от РИА Новости.

През вчерашния ден държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че военните в Иран са провели тестово изстрелване на балистична ракета със среден обсег. Той заяви, че това е нарушение на споразумението за иранската ядрена програма.

„Ракетни опити са извършвани за отбранителни цели и ние ще продължим с това“, заяви генерал Аболфазъл Шекарчи.

Той не потвърди официално за въпросното изстрелване на ракета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    15 0 Отговор
    Командващият Пети флот на САЩ е открит мъртъв

    Вицеадмирал Скот Стерни, наблюдаващ действията на военно-морските сили на САЩ в Близкия Изток, е бил намерен мъртъв в събота в своята резиденция в Бахрейн ???..............Представители на министерството на отбраната на САЩ твърдят, че по всяка вероятност това е самоубийство.????!!!!........................................От какъв зор се самоубива такъв висш офицер ???!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Д-р Фройд

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    След кратък но обстоен анализ на инфото достигнах до извода: че става дума за диагнозата - гузана съвест!
  • 3 Генералът

    14 0 Отговор
    Е няма статия в която янките да не присъстват. Всеки за всичко им е крив. Изпокараха се с половината свят. Ама и за ще вземем да изкарам моята ракета със среден обсег та те да видат.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай

    3 0 Отговор
    Баба МеркеЛ да отиде да бай на аятуласите.
  • 6 Помпей ама не Гней Помпей

    10 0 Отговор
    какво мрънка- нали краварите денонсираха споразуманието?
  • 7 стоян георгиев

    0 6 Отговор
    другари ,подкрепете братски иран,нали другаря путин ще му прави ракетки подобно на тия дето направи на другаря ким.и моля ви идете на море в иран или си купуваите ирански автомобили телефони и дрехи.може да гледате иранска телевизия също.оставете ги тия джендърски западни неща на нас глупавите геиропеици.вие другари сте хора с ниво и иран е вашето място!

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Инкогнито

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Изключително елементарно мислене! Който не произвежда стоки за бита е лош! Така ли?

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 не му се сърди

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Инкогнито":

    произходящите от слуги на комунисти-гейбероседерасти,толкова си могат!
  • 11 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Инкогнито":

    иран не произвежда нищо освен нефт и газ и ислямска пропаганда.а тия дето нямат производство за бита са лоши щото така са си конструирали държавата.лошото е че вие тук им сте фенове ама само на ужким!мразите фащ и геиропа докато се чудите как да се изселите натам ,а харесвате иран ама сакън да идете там на море .
  • 12 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тъп стоян":

    напълно съм наясно кво произвежда иран.НИЩО!държава дето шефа на поповете им е президент и върховен съдия кво да произвежда?аз наистина съм лош за вас мурзилките щото ви казвам истината в очите и нямате никакви аргументи освен дежурното мучене.щом си фен на иран що не ходиш там бе убавец?що не им купуваш телевизорите или хладилниците,а?тва соцносталгиците сте страшно племе еи!!!готови сте д закопаете българия за да е добре на иран, северна корея или които и да е руски васал!ама както писах тва е само на ужким,щото таино кандидатствате за зелени карти ,да идете при децата че тук много цигани,нали другарю!
  • 13 1234

    0 0 Отговор
    Естествено че ше продължи, не са тръгнали да нападат никой. Нападат само сащ, цялата земя им нарушава интересите инза това мятат бомби навсякъде. А когато някой иска да се защити от тях става лош и терорист... Юдейски болни мозъци
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.