Last news in Fakti

12 Декември, 2018 06:52 1 658 11

Макрон поднесе съболезнования за жертвите

  • еманюел макрон-
  • франция-
  • страсбург-
  • съболезнования-
  • президент-
  • стрелба

Цялата солидарност на нацията е насочена към Страсбург, заяви президентът

Макрон поднесе съболезнования за жертвите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Франция Еманюел Макрон поднесе съболезнования за жертвите на трагедията в Страсбург, където снощи въоръжен мъж откри стрелба на коледния базар и отне живота на трима души. Други 12 бяха ранени, предаде ТАСС.

"Цялата солидарност на нацията е насочена към Страсбург, към жертвите и техните семейства", написа Макрон в Туитър след края на съвещание, което проведе в кризисния щаб на министерството на вътрешните работи във връзка със ситуацията в Страсбург.

Стрелецът, който е бил познат на полицията, бе ранен при престрелка със силите на реда, но избяга. В ход е мащабна акция по залавянето му. Франция повишава степента на тревога и засилва охраната на коледните базари след стрелбата снощи в Страсбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българина

    31 2 Отговор
    колкото повече убити по скоро исляма ще бъде забранен в европа и чалмите изгонени! който не е бил под турско нищо не знае, ислям не се интегрира, дезинтегрира се на парчета и на боклука на историята. акцията беше на цру за да покажат на пеълите кой е шефа, щото искаха да не им се месят преди 2 дни! юдеите не прощавТ на гоите
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 жцюцгюгмйлгйлгйлгймгй

    16 1 Отговор
    ЕВРЕЙЧЕТО МАКАРОН ....УТЪРВЪ КОЖИЧКАТА И ДЕНГИТЕ НА ЧИФУТА РОТШИЛД ...БЛАГОДАРЕНИЕ НА МОСАД И ЦРУ СЕГА ЛЕГАЛНО МОЖЕ ДА ИСКАРА АРМИЯТА НА УЛИЦАТА. .....ЧИФУТИТЕ СА УНИКАЛНИ ИДИОТИ. ..ХИ ХИ ХИ

    Коментиран от #9

  • 4 Съболезнованията му няма да върнат

    19 1 Отговор
    живота на убитите! Тези боклуци са виновни за това състояние на ЕС! С техните джендърски закони, това натресоха на Европа. Язък за добрата стара Европа, разсипаха я!
  • 5 Ужас

    13 0 Отговор
    Този е изметен в събота!
  • 6 ХанкоБрат

    18 0 Отговор
    Това не е атентат. Просто интимните приятели на Макаранчо са решили да му помогнат, като отвлекат вниманието на обществото от жълтите жилетки, за да може великият анален вожд да запази поста си.
  • 7 hmhmhm

    12 1 Отговор
    Празни мазни приказки от ПР агенции - заслужавате си съдбата , глупави политици ! Ама дано вас ви нанижат на шиша ! Докарахте Европа до разпад заради послушно поведение пред САЩ. А сега - оправяйте се ! И не , не ви е виновен Путин, за празните глави и разлашкани г_зове!!
  • 8 Шляхтиц

    5 1 Отговор
    Благодаря за такава демокрация! Не искам евроатлантически ценности! Искам ДИКТАТУРА! От тази демокрация загинаха стотици, ако не и хиляди НЕВИННИ ХОРИЦА. В Инвестигейшън Дискавари има документални филмчета за това, какво представлява американската умиротворителна армия в Ирак и други държави. Наркомани, алкохолици и военнослужещи с посттравматичен шок убиват свои колеги без повод.........
  • 9 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "жцюцгюгмйлгйлгйлгймгй":

    Чифутите платиха на оня травестит меркел и некрофила макрон да извикат мюсюлманите от сирия за да можв чифутите да се настанят там...защо иначе ще стрелят и бомбандират в сирия
  • 10 един

    2 0 Отговор
    Този смешник само това може да прави, да поднася съболезнования! Иначе самочувствие му дал Господ, счита се на равна нога с Тръмп. Иначе се крие като плъх и изпраща други хора да се разправят по протестите. Сигурно бабата до него му вдъхва увереност. Смешно е да се обсъжда външния вид на която и да е "първа" дама. Учителката му била стилна, била не зная каква си, гледала си внуците, за всичко намирала време. И какво от това? Като двойка са нелепи, още повече за държавен глава.
  • 11 сноу

    1 0 Отговор
    Въпрос на време е навсякъде из Уйропата да става все по опасно.Вчера се върнах от курс /доставка за Мак Дони/и направо не мога да си събера мислите от реалностите на безумната и само убийственна политика.Все си мисля че сигурно става дума за пари и то сигурно много ,но това е направо необяснимо .Навсякъде цигани ,гаджали ,амуджи ,целия ресторант пълен с талибани тлъсти,мазни ,нагли ,тъпи като говеда ,но с такова самочувствие както може само кретеноид да има.По улиците се влачат черни чували и дропли с по 5-6 говнета ,врещящи истерично, а чат пат по някой увяхнал германец, се хили умилително .Не,не, това е направо дивотия.
Новини по държави: