Last news in Fakti

19 Декември, 2018 17:26 2 548 5

Корбин за Мей: Глупава жена

  • великобритания-
  • джереми корбин-
  • тереза мей

Лют спор между двамата в парламента

Корбин за Мей: Глупава жена - 1
Снимка: BGNES/EPA

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин определи британския премиер Тереза Мей като глупава жена, съобщи Гардиън.

Корбин направи изказването по време на парламентарен контрол. Той атакува Мей за решението й да отложи гласуването за споразумението за излизане на Великобритания от ЕС в британския парламент.

Мей отговори, че Корбин не се радва на подкрепата на лейбъристите в Европейския парламент. Тя го атакува и за решението му да не организира вот на доверие.

„Знам, че това е сезонът на постановките. Уж той щеше да внася вот на доверие, но не. Вижте за вас. Нито те, нито страната не са впечатлени от вас“, заяви Мей.

В този момент камери уловиха Корбин да промълвява думите „глупава жена“. По-късно Мей заяви, че на 100-годишнината от въвеждането на правото на жените да гласуват, всеки трябва да защитава правото на жените да участват в парламента.

Говорителят на Лейбъриската партия заяви, че Корбин не е казвал подобни думи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    32 2 Отговор
    Умен мъж!

    Коментиран от #2

  • 2 английска фашага

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Да, в момента той е един от малкото английски политици дето стават за нещо! А Змея е крайно време да се маха освен ако не са решили съвсем да съсипят Англия!
  • 3 Джентълмен

    4 0 Отговор
    Елтън джон премиер

    Коментиран от #5

  • 4 Хайл

    2 0 Отговор
    Меркел,мей,дилма русев са ужасяващи примери как да се разбие държава из основи
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: