Last news in Fakti

28 Декември, 2018 07:20 5 608 6

Във Великобритания ще има предсрочен вот

  • великобритания-
  • избори-
  • джереми корбин

Джереми Корбин готов да предоговори споразумението с ЕС

Във Великобритания ще има предсрочен вот - 1
Снимка: Shuttterstock

Предсрочният парламентарен вот във Великобритания е сигурен. Това заяви лидерът на британската Лейбъристка партия Джереми Корбин, цитиран от Indipendent.

Според него до ново гласуване ще се стигне, ако премиерът Тереза Мей не прокара плана си за излизане от ЕС през британския парламент. Решението ще бъде гласувано през януари.

Премиерът трудно си осигурява подкрепа за споразумението. На 2-ри януари в британския парламент ще има извънредно заседание по темата.

Самият Корбин призова решение да бъде взето възможно най-скоро. Той подчерта, че вече има готов екип за управление.

Лейбъристите са готови да предоговорят споразумението. От ЕС вече обявиха, че нямат намерение да променят споразумението.

В момента дебати по темата текат в Консервативната партия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ицо

    12 1 Отговор
    Пълна деградация. Сега разбирам защо подобни индивиди вечно са недоволни от нещо. Дерзайте.
  • 5 Име

    13 2 Отговор
    Дано да доживея края на Великобритания, един от най големите тумори на планетата. И дано като зараза паднат и останалите паразити, крали от целия свят векове наред.
  • 6 бомбата

    0 0 Отговор
    а бе какви преговори, какви 5 лева, то от хомосексуализъм що за простотии не се пробутаха.....как въобще англичанин ще се мине бе ?...та тия са най-големите колонисти на света и ще се простят ей тъй с господарските си апетити и власт над света ?! ...то от само зор изиграха номера още по време на ВСВ САЩ да станат световни джандари....ама истинските господари са си англичаните ---Канада - британски доминьон, Австралия -британски доминьон, Нова Зеландия-британски доминьон, ЮАР-британски доминьон и който му се ще да проверява.....да не говорим за стратегически места като Гибралтар, Фоклендските острови и др.....защо всички по света плещят английски....колонии, колонии и пак колониии....познай господар за какъв референдум говори - кокал, кокал и пак кокал.....Дуки ЕС, дуки референдуми....
Новини по държави: