24 Януари, 2019 10:40 21 768 119

Новият Ту-22 е демон за самолетоносачи

  • русия-
  • ту-22-
  • бомбардировач

Експерти впечатлени от модернизирания руски бомбардировач

Новият Ту-22 е демон за самолетоносачи - 1
Снимка: Shutterstock

Русия извърши впечатляваща модернизация на своя бомбардировач Ту-22М3М, съобщи „Взгляд“.

Смята се, че в момента бомбардировачите представляват една от най-сериозните заплахи за американските самолетоносачи. Подобрената версия на Ту-22М3М е разширила възможностите на самолета в почти всички аспекти.

С подобна информация излиза и американското издание USNI News. Порталът определя модернизацията на самолета като впечатляваща.

Бомбардировачите са снабдени с ракети „въздух – земя“ тип X-101. Освен това са оборудвани и с модернизирани крилати ракети X-555. Самолетът може да използва и свръзхзвукови ракети с далечен обхват, предназначени за водни цели.

Припомня се, че в момента САЩ нямат техника за защита от свръхзвукови ракети. Руснаците са комбинирали няколко вида нови технологии в новия самолет.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    247 47 Отговор
    Ето, нали Ви казах, че по-добро от Руските самолети нема ;)

    Коментиран от #69, #76

  • 2 Московский комсомолец

    65 200 Отговор
    Тоз, дето се разби ли?

    Коментиран от #118, #119

  • 3 НКВД

    194 40 Отговор
    Властелинът ТУ 160 и всичките му модификации! Без аналогов. Развива скорост колкото изстребител

    Коментиран от #5

  • 4 gnom

    171 35 Отговор
    Ми, който го може, го може! Останалите са правят на мъже и духат супата!
  • 5 Московский комсомолец

    40 158 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    Копи- пейста на Б1Б! Ама то, всичко ви е копи- пейст бе чекист! От детските играчки до самолетите!

    Коментиран от #7

  • 6 Само питам

    43 115 Отговор
    Също като оня дето вчера угроби трима руснака.

    Коментиран от #10

  • 7 тъпо тъпоооо, тъпо

    101 26 Отговор

    До коментар #5 от "Московский комсомолец":

    ако с копи пейст се подобряваха характеристиките в пъти (виж уикипедията, предполагам че можеш да четеш), тогава китайците щяха да са недостижими.

    Коментиран от #13, #17

  • 8 Московский комсомолец

    37 90 Отговор
    Като почнеш от Sturmgewehr stg 44- АК 47 минеш през F111- су 24 та стигнеш до стратегическия бимбардировач B1b- Ту 160....

    Коментиран от #29, #46

  • 9 US air force

    33 75 Отговор
    Лесна мишена.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 киноман

    25 41 Отговор
    Туй филмче го гледахме лани, бе, нещо ново нема ли?
  • 12 Стефан Стамболов

    55 81 Отговор
    Ето как руснака ходи на работа(това се отнася и за работещите във ВПК)!Из дневник на един обикновен руснак:

    - "Днес станах както обикновено, сипах си двеста грама водка за закуска и пуснах телевизора да видя Путин. Вместо него обаче даваха Алла Пугачова. "Тоже неплохо", помислих си аз, допих водката, намигнах на портрета на Сталин на стената, облякох се и тръгнах за работа.

    Във входа срещнах съседа Серьога. "Крым наш!", поздравих го аз. "Воистина наш!", отговори той и извади една бутилка водка да полеем събитието.

    На улицата беше минус 50 градуса и ладата запали едва от втория опит. Подкарах я внимателно между дупките и мечките. Особено досадни бяха последните – като видят кола, тичат да си изпросят нещо за ядене. Уж кметът все обещава да направи нещо с бездомните мечки, но нищо не се случва и те все така си обикалят около кофите за боклук.

    После минах покрай най-голямата дупка, където на дъното лежи предишната ми кола. Впрочем, вероятно и двадесетина други. Местните власти чакат да паднат още пет-шест и като се напълни, после да асфалтират отгоре.

    Малко по-нататък ме чакаше полицейски патрул. По навик посегнах към калашника, но видях в ръцете на единия лека картечница и се отказах.

    Полицаите ми взеха десет долара, но почерпиха по една водка с кисели краставички, а служебната им мечка ми изтанцува ламбада. Разделихме се като приятели.

    На работа бригадирът беше купил пет бутилки водка и кило сельодка. Изпихме всичко, като пяхме песни за

    Коментиран от #14, #16, #39, #40

  • 13 СссереМ

    26 69 Отговор

    До коментар #7 от "тъпо тъпоооо, тъпо":

    В пъти се подобряват само на хартия,даже са още по нескопосани.
  • 14 Московский комсомолец

    33 47 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан Стамболов":

    Продолжение следует- После съм заспал.

    Привечер се събудих и тръгнах за вкъщи. На улицата беше минус 70 градуса и дори мечките бяха с шапки и шалове. Помислих си, че е време да сложа зимните гуми.

    Вечерта най-после дадоха Путин по телевизията и аз отворих една бутилка водка по този случай. Стана ми малко студено, та слязох до мазето да поусиля малко ядрения реактор. Навремето го свих от военния завод, в който работех и сега не давам пари за отопление. Вярно, на няколко години трябва да му се сменя урана, но иначе си работи.

    Посвирих малко на балалайка, а после си легнах. Малко преди да заспя, си напомних, че вече цял месец не съм ходил в мавзолея на Ленин...
  • 15 ККК

    18 23 Отговор
    Щом е толко готин , защо България не купи няколко дузини от него?

    Коментиран от #32, #95

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бесен

    31 0 Отговор

    До коментар #7 от "тъпо тъпоооо, тъпо":

    На какво се базира предположението ти? близо 50% са функционално неграмотни - вярно че четат някак си, но не разбират прочетеноето... а акоопрем до "ромското" (за да не бъда модериран) население 95% и с четенето ги няма :)
  • 18 гост

    33 81 Отговор
    Вие сериозно ли си мислите ,че една изостанала държава като русия ,която е заседнала в 19 век ,а технологично е по-зле и от Филипините ,може да се сравнява със суперсила като САЩ ?

    Коментиран от #84, #117

  • 19 баба меца

    64 20 Отговор
    Браво на Руснаците че не навеждат глави пред никой като нашите не кадърни управляващи които ограбват държавата ни и гледат те и рода им да са добре за сметка на обикновеният Българин
  • 20 CL500

    28 7 Отговор
    Не знаех, че САЩ нямат никаква защита от СВРЪХзвукови ракети, както и руснаците и всяка една модерна армия. Да не би Росен да бърка думичките СВРЪХ и ХИПЕР, знам ли...

    Коментиран от #28

  • 21 копейкин

    23 22 Отговор
    Димон ! Ту лети , Ту пада
  • 22 Московский комсомолец

    25 38 Отговор

    До коментар #16 от "ключаря":

    Е, ами аз си ходя на работа с кеф- 15 смени в месеца за 1500 лева, плажа ми е на 500 метра ,а и работата ми е съвсем до морето! Но аз съм бургазлия и на плаж не ходя! Не съм и планинар, но от време на време ходя из Странджа или Родопите! По соца, работех в завод Спартак (бях на 16 години) на мястото на прогонените българи мохамедани, докараха некадърни и неспособни виетнамци! Продукцията на завода бе 40% брак, а се изкупуваше на запад, заради цветните метали! Започваше се да се пие още в 10- 11 часа и се почиваше до 13ч следобед! Кафе от три часа до три и половина и в четири часа вече се стягаме да си ходим! Е, как може такъв завод да е ефективен и конкурентен?

    Коментиран от #37, #41, #43, #53

  • 23 Цветко Фантома

    28 27 Отговор
    Нашите ф16 , ще го схрускат за закуска !
  • 24 Готин ама не съвсем

    48 24 Отговор
    Как ходи американеца на работа??
    Будилника на телефона звъни в 6 сутринта. Цапвам му едни 200 Джони за отскок. Трябва да ставам по-ранко, да се позамия, че днеска ще има другарска оперативка и може да трябва да пусна на някого от висшите ешелони. А аз след това ще си го изкарам на тези от долу. Ще им нацепя дупетата. Пускам телевизора, а от там ми се хили Тръмп и обяснява, че няма да има за пореден месец заплати, но се отделят нови сто милиарда за въоръжение! И ще се изтегляме от Сирия, Афганистан, но ще компенсираме с Украйна. А на мен кредита ми е 500 хиляди доларес. Нали трябва да съм на съответното ниво с кола, апартамент и образУвание, а те не са евтини. И съм се загробил до живот. Ако остане някой долар, ще си купя някоя бутилка нискокачествено Джони и ще се напия от мъка. На работа ми се умилква една колежка, ама нали женско не ме интересува, я отсвирих моментално. Излизам от входа и започва стрелба. Пак са се сбили бандите за територия и дрога. Да ама стрелбата е в местното училище. Оф, пак ще има траур. Трябва да си купя нов автомат, че това М-16 много засича и не мога да му разчитам. Добре че имам и няколко пистолета, та съм по-спокоен.

    Коментиран от #48, #87

  • 25 монокини

    17 21 Отговор
    Бреѝ тия руснаци какъв самолет измислили под ушанките си.
  • 26 любовта згоря

    13 9 Отговор

    До коментар #16 от "ключаря":

    Много поздрави от Нютон, ключарю, каза да си припомниш, че всяко безгрижие после се плаща със същата степен зор, минимум.
  • 27 ДОКО

    33 7 Отговор
    МОДЕРЕН ОЗНАЧАВА ЧЕ АКО ТОЗИ САМОЛЕТ ПУСНЕ РАКЕТА НЯКЪДЕ ОТ РУМЪНИЯ ТЯ ТРЕБЕ ДА ВЛЕЗЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ТОЧНО ПРЕЗ КОМИНА..ТОВА ИСКАМ ДА ЗНАМ..
  • 28 Русия е кочина

    14 37 Отговор

    До коментар #20 от "CL500":

    Те руснаците нямат хипер звукови ракети ,само лъжат .

    Коментиран от #31

  • 29 Джудже

    25 13 Отговор

    До коментар #8 от "Московский комсомолец":

    Ако беше поне малко запознат с автоматичните оръжия, нямаше да пишеш глупости. StG и Калашников имат само външни прилики.

    Коментиран от #33

  • 30 ****

    25 12 Отговор
    Още една лоша и тревожна новина за сащ.
  • 31 Съюза

    20 8 Отговор

    До коментар #28 от "Русия е кочина":

    Имат ама нещат да разбират празноглавци като теб!

    Коментиран от #35

  • 32 зулус

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "ККК":

    ами щото сме в НАТО бе умньо....няма да са съвместими.
  • 33 ПОЗНАВАЧ

    11 16 Отговор

    До коментар #29 от "Джудже":

    Само дето и двата са правени от германци. То и на паметника на Калашников бяха сложили Щурмгевер ;-)))

    Коментиран от #50

  • 34 Насраха се да лъжат москалите

    15 26 Отговор
    Вчера се разби на парчета в Мурманск, днеска го модернизирали "впечатляващо". Това, преведено на нормален език от гнусния, монголо-болшевишки, пропаганден език на Лъжата, ще рече, че са му ударили една ръка постна боя. Блажна няма. Санкции!

    Коментиран от #36

  • 35 Русия е кочина

    11 29 Отговор

    До коментар #31 от "Съюза":

    Имат грънци !За това показваха видео на авериканска ракета пусната от Б 52.
    Тая същата ракета може да бъде пускана и от Ф 18 .
  • 36 понеже си гейбероседераст

    16 12 Отговор

    До коментар #34 от "Насраха се да лъжат москалите":

    козяксоросоид и не четеш,вчерашният инцидент е с немодернизирана машина.А според опорните точки на козяк- каква е измеримата,а не пропагандна полза от санкциите?
  • 37 зулус

    29 3 Отговор

    До коментар #22 от "Московский комсомолец":

    абе ,мунчо...по времето на соца на 16 години ще работиш в в завод ама само на бригада...
  • 38 Гост

    8 18 Отговор
    Тоя още ли не епаднал?
  • 39 Borislav Popov

    17 5 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан Стамболов":

    +20°C - Гърците си обличат пуловерите (ако ги намерят). +18°C - на остров Крит пускат централното парно отопление (не е шега) +15°C - В Хавай си включват отоплението (ако го имат). +10°C - Американците започват да треперят, руснаците сеят царевица. +5°C - Можете да видите дъха си. Италианските коли спират да палят. Норвежците се къпят на открито. Руснаците си проветряват къщите. 0°C - Водата замръзва в Америка, но едва започва да се сгъстява в Русия. -5°C - Френските коли спират да палят. -10°C - Започвате да планирате пътуване до Австралия. -15°C - Котката ви настоява да спи във вашето легло. Норвежците си обличат пуловерите. -18°C - В Ню Йорк засилват отоплението на максимум. Руснаците излизат за последен пикник за сезона. -20°C - Американските коли спират да палят. В Аляска започват да носят ризи с дълги ръкави. -25°C - Немските коли спират да палят. Повечето хавайци са мъртви. -30°C - Политиците започват да говорят за бездомните. Котката ви вече иска да спи в пижамата ви.-35°C - Твърде студено е за мислене. Японските коли спират да палят. -40°C - Планирате да си вземете двуседмична гореща вана. Шведските коли спират да палят. -42°C - Трафикът в Европа замира. Руснаците ядат сладолед. -45°C - Политиците започват да правят нещо даже и за бездомните. -50°C - Клепачите ви залепват, щом мигнете. В Аляска хората си затварят прозорците на баните. -60°C - Полярните мечки започват да мигрират на юг. -70°C - Адът замръзва. -73°C - Финландските специални служби е
  • 40 Borislav Popov

    22 9 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан Стамболов":

    -73°C - Финландските специални служби евакуират Дядо Коледа от Лапландия. Руснаците си слагат кожените шапки. -80°C - Адвокатите си прибират ръцете в собствените джобове. -114°C - Етиловият алкохол замръзва. Руснаците не са много щастливи. -273°C - Абсолютната нула. Атомите спират да се движат. Руснаците обуват ботуши. -295°C - 90% от планетата е мъртва. Руският футболен отбор става световен шампион.

    Коментиран от #57

  • 41 Брадвата

    16 7 Отговор

    До коментар #22 от "Московский комсомолец":

    На кого е нужно да бачка като луд бе??!! След като имаш всичко в държавата, значи се трепеш за забогатяването на някого!! Това е всичко, имали сте всичко, сега ще бачкате за леба и за солта. А по празници - за кренвирши от тоал. хартия!! Това загубихте!

    Коментиран от #56

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Borislav Popov

    23 5 Отговор

    До коментар #22 от "Московский комсомолец":

    Интересно - как на 16 години работеше в завод Спартак. По него време ако не си минал казармата - не Спартак ами и Юлий Цезар нямаше да видиш !

    Коментиран от #45, #54

  • 44 TyTy

    9 22 Отговор

    До коментар #16 от "ключаря":

    Да,в ерата на допинга бяхме много велики.И ние и СССР и ГДР.Мизерствахме си всички и кадърни и некадърни.Щото требваше да сме равни.Да ти кажа на мен и сега ми стигат парите за всичко и ходя с кеф на работа.Имога да ходя където си поискам ,да мисля и говоря каквото си поискам.А за некадърните дето немогат да се справят има Северна Корея и други подобни.

    Коментиран от #47

  • 45 зулус

    18 7 Отговор

    До коментар #43 от "Borislav Popov":

    В клуб Спартакус е работил вероятно!
  • 46 Не е демон

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "Московский комсомолец":

    А летяща делва

    Коментиран от #101

  • 47 Borislav Popov

    18 6 Отговор

    До коментар #44 от "TyTy":

    А краварите не ползват допинг - така ли ? А защо един чистач успя да счупи всичките им контролни допингпроби за последните 20 години преди проверка ???!!!
  • 48 Serem nasserem

    18 4 Отговор

    До коментар #24 от "Готин ама не съвсем":

    Колежката и да ти се усмихва там не може,секса е забранен,осъждат те за сексуален тормоз и в панделата,но там вече секса е позволен,кеф ти джамал,кеф ти мануел(само че ти ще си жената)тъй наречената американска мечта.

    Коментиран от #49

  • 49 Borislav Popov

    23 3 Отговор

    До коментар #48 от "Serem nasserem":

    Ами като всички са джендъри там какво очакваш ? Как се разпознават 31 пола ? То да не е лесна работа ! В Швеция даже забраниха господин , госпожа , колега , колежка - обръщението е неуточнено ! Нещо от рода на : - как си днес "туй онуй "??!!!
  • 50 Джудже

    8 4 Отговор

    До коментар #33 от "ПОЗНАВАЧ":

    Не съм коментирал кой е създател на АК 47, а че има конструктивни разлики със StG 44.
  • 51 Сталинчо

    10 22 Отговор
    Може ли да се сравни Лада с Мецедес.Ушанките коли не могат да правят със самолети се захванали-МАЛОУМНИЦИ

    Коментиран от #59

  • 52 хитеp

    8 15 Отговор
    Само преди 4-ри дни точно от този тип самолет падна и загинаха пилоти така че имате право да го хвалите колкото искате щом ушанките плащат за това взимайте им рублите и напред!
  • 53 хан аспарух

    14 4 Отговор

    До коментар #22 от "Московский комсомолец":

    като си планинар и одиш у Странджа и родопите ,гледаи да не сретнеш някоя мечка сьс шапка и шал ,защото сретнелите зле ти се пише ,особено ако некоя мечка е разбрала че говориш по неиния адрес ,що там на морето да нямате крокодили та несмееш да одиш на плаш ,бе пингвин ,или китовете ви плашат вас гларусите ,смрьдливи , като не ти понася хващаи кораба и плаваи за америка ,само гледаи кораба ти да не сретне някои аизберг ,щото после ще ми напомня за филма титаник.

    Коментиран от #55

  • 54 Московский комсомолец

    8 8 Отговор

    До коментар #43 от "Borislav Popov":

    Майка ми беше счетоводител там! По татово време не се искаше разрешение от родителите, непълнолетен да започне работа! Работех през летните месеци , когато бях във ваканция! Освободиха ме от бригади, тъй като пак полагах труд на половин заплата! Ангария, ама поне се научих да заварявам!

    Коментиран от #73, #79

  • 55 Московский комсомолец

    7 9 Отговор

    До коментар #53 от "хан аспарух":

    Ушанка, къде и кога си се учил на правопис и граматика? В Москва ли?

    Коментиран от #62

  • 56 Московский комсомолец

    4 11 Отговор

    До коментар #41 от "Брадвата":

    Брадва, аз бачкам 15 дена в седмицата за 1500 лева, за Коледа и Великден по още една брутна заплата! Киселото, прясното мляко , месото (свинско и телешко) ми го носят пред блока истинско от село!

    Коментиран от #58, #61, #86

  • 57 Московский комсомолец

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "Borislav Popov":

    Да, то и след термо- ядрената война, ще оцелеят само тахтабите!

    Коментиран от #63

  • 58 откачен извратеняк

    11 11 Отговор

    До коментар #56 от "Московский комсомолец":

    ега се задавиш сьс свинското и телешкото ,а с парите да си купиш свещи ,морски терикат ниеден ,маикати да е....а долна ,мьршо .

    Коментиран от #60

  • 59 Московский комсомолец

    9 10 Отговор

    До коментар #51 от "Сталинчо":

    Ако Рено- Нисан се изтеглят от Русия, Лада ще отиде при обозе почившите Москвич и Волга!
  • 60 Московский комсомолец

    7 7 Отговор

    До коментар #58 от "откачен извратеняк":

    От злоба и завист, взе да пръскаш кървави слюнки! Внимавай, кой каквото пожелава, на себе си го пожелава! Вила като рие, хвърля на гърба си!
  • 61 Готин ама не съвсем

    11 4 Отговор

    До коментар #56 от "Московский комсомолец":

    Пич, дай да не си мерим пиш@@@е, че ставаш смешен. И в онова време имаше хубави неща и сега има! Но недей гледа отделния индивид, гледай цялата държава и нейното дереже, което за съжаление сега е на изуй гащи! А само за сведение, аз работя от 6 годишен, колкото и странно и невероятно да звучи! Времената бяха такива!

    Коментиран от #64

  • 62 хан аспарух

    11 4 Отговор

    До коментар #55 от "Московский комсомолец":

    едно време се учих да пиша с перо когато сьздавах бьлгарската дьржава ,но текива като тебе не и знаете неината история ,дори и кои те освободи от османско владичество 500 години робство и затова сега ревеш като вдовица за х..и и се отричаш от самата истина , ето защо наща дьржава ,наречена бьлгария ,я сринахте до основи ,искаш ли и тебе да те научим как се пише с перо на свещи ,защото нямахте ток ,аец,вец ,тец и па -вец тогава когато сьздавах , бьлгарската дьржава за да живееш ,нещастник.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Московский комсомолец

    4 8 Отговор

    До коментар #61 от "Готин ама не съвсем":

    Всеки се спасява сам и помага на роднини и приятели! Държавата не е длъжна да спасява никого! Държавата евентуално може да ти помага, докато навършиш пълнолетие, после трябва да си вземаш хляба в ръцете и да се оправяш сам!

    Коментиран от #66, #67

  • 65 Московский комсомолец

    6 7 Отговор

    До коментар #63 от "мма боец":

    Заповядай- град Бургас, к-с Лазур (Ориндж Каунти), бл 23, вх г, Калканджиев!

    Коментиран от #81

  • 66 Готин ама не съвсем

    20 4 Отговор

    До коментар #64 от "Московский комсомолец":

    Я пак???
    След като държавата не е длъжна никому, защо ние сме длъжни тогава да и плащаме данъци?? И държава има за едни, които за тези 30 години "демокрация" не са внесли и лев в бюджета и, но майсторски го усвояват, а други глупаци, като мен, дето са и внесли милиони, не са получили и чаша студена вода, камо ли"благодаря"!
    България е на този хал, защото всеки се спасява самосиндикално и никой не мисли за цялата държава! Явно сме генетично обременени!

    Коментиран от #68

  • 67 главния секретар на ме ве ре

    6 6 Отговор

    До коментар #64 от "Московский комсомолец":

    по опоисанието ти личи че си от групата на митьо очите ,щом се дьржиш така неадекватно сред хотата в саита ,разбрахте що за стока си .

    Коментиран от #70

  • 68 Московский комсомолец

    8 3 Отговор

    До коментар #66 от "Готин ама не съвсем":

    Така, майка ми е на легло от близо 2 години, сестра ми е пенсиониран учител, зет ми работи само лятото в сънито! Всичко е на нас със сестра ми и пак не врънкам никого за помощ, най- малко пък държавата! Всеки си носи кръста сам!

    Коментиран от #77

  • 69 ЕвроЗона

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    Странно как всички плюят F16, че бил стар а пък Ту-22 бил връх на сладоледа? Че Ту-22 е по-стар от F-16!
  • 70 Московский комсомолец

    7 8 Отговор

    До коментар #67 от "главния секретар на ме ве ре":

    Майкоуууу, потресаваща неграмотност! Не позна драги ми присмехулник, от групата на Texaco Shevron съм! Ама ти тези не си ги и чувал, щото от маалата не си излизал!

    Коментиран от #72

  • 71 Румен Радев

    6 0 Отговор
    Абе, той тоз май добър като Грипена ще излезе, така като гледам!
  • 72 главния секретар на ме ве ре

    5 5 Отговор

    До коментар #70 от "Московский комсомолец":

    я внимаваи с кого си имаш работа ,я го виж ти ,ти кьде се намираш бе ,ти си неграмотния в случая,,и не ме предизвикваи ,ясно ли ти е.

    Коментиран от #116

  • 73 Borislav Popov

    10 4 Отговор

    До коментар #54 от "Московский комсомолец":

    Разбрах те бе !! Освободили са те от бригада за да те дондурка мама в канцеларията ! Ама познах още от първия път. Мама и тате в БКП - а синчето мързеливец и сега само хленчи ! Хал хабер си нямаш от ученическа и студентска бригада !!! Сигурно и от казарма са те освободили ???
  • 74 незнайко

    2 1 Отговор
    И кога и по какъв повод сте го казал ? Поне дайте сведения !!!
  • 75 СССР

    6 9 Отговор
    Дрогари и дорогарки да ни е честит новия модернизиран летящ Москвич !
  • 76 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    Предния ми коментр е за mom4eto - коментар номер едно .
  • 77 Готин ама не съвсем

    12 0 Отговор

    До коментар #68 от "Московский комсомолец":

    Ето тук ни е грешката, на всички в държавата. Както казах, всеки се спасява самосиндикално, а не трябва да е така. Както държавата прибира данъците, както и дадохме част от младостта си в армията, така и тя трябва да връща и то с лихвите, дадено от нас! А на практика хората си вземат ТЕЛК ове, без да са болни, доят държавата, вземат детски, без да са внесли и лев данък, а ние внасяме само и за нас няма, защото имаме кученца в къщите си, а не деца. Циганите имат деца и турците, ние имаме кученца!
  • 78 ****

    6 3 Отговор
    За да се започнеше работа по онова време на 16,се искаше разрешение от труд и работна сила,и ако ти разтешат,само тогава,иначе работа на тази възраст,през крив макарон.

    Коментиран от #82

  • 79 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #54 от "Московский комсомолец":

    О, Пепинчо! Сега пък си московски комсомолец ли? Къде отидоха високо вдигнатите знамена? А стефан стамболов? Що постоянно си сменяш ника? палавник. :)))))
  • 80 Българин

    8 4 Отговор
    Ние нали си купуваме, пардон на нас ни купуват ретро Ф-16, то ретрото е на мода.Руските самолети като супер модерни не са за нас. В тази държава има големи тъпаци-лапачи.Българската прокуратура и съд дремат, заспали са сладко.

    Коментиран от #83

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Готин ама не съвсем

    10 0 Отговор

    До коментар #78 от "****":

    Я пак??
    Работехме и още как! Всички от техникумите ходехме по 1 месец на стаж, а там ни назначаваха директно на работа! А в самия техникум имахме леярна, термично, стругарно, шлосерно и т.н.н. Даже имахме Комсомолски завод, с директор и управителен съвет. Правехме и състезания "Най-добър в професията", между отделните техникуми!
    Още имам дупки по главата, ръцете и тялото от разтопен чугун, заради некадърния и вечно пиян даскал!
  • 83 отчаян от живота в бьлгария

    10 1 Отговор

    До коментар #80 от "Българин":

    нали знаеш ,те като мечките карат зимен сьн и 30 години няма сьбуждане ,а боко и цеко направо хьркат здраво и сьнуват розови сьнища .
  • 84 Лупи

    20 3 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    На ей такива ентусиасти дето имат само въздух под налягане в главата им се кефя много. Живеем в 21-ви век, има интернет, има ютуб, там има клипове, клипове от тази година и от миналата година, клипове от Русия. Пусни и погледай да видиш кое и как е изостанало там. Виж много хубаво на какво прилича Москва и на какво някой западни столици, виж и Петербург, виж дори и градове в Сибир и ги сравни с наши провинциални градове. Тогава ще разбереш кой е в 19-ти век. Иначе може да си пишеш колкото си искаш, че руснаците са 12-ти век ама това нито ще ги прати в 12-ти век нито ти ще отидеш в 21-ви, най-много да пукнеш вена на челото. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдингала гъз... ужас. Утайки на опашката на цивилизацията тръгнали да коментират велика сила дето владее четвърт свят, че била изостанала... Това само Ганьо с главно Г може да го напише.

    Коментиран от #97

  • 85 сега пък

    5 12 Отговор
    Новият Ту-22 е демон за самолетоносачи: като му откажат двигателите, може да падне върху самолетоносач и... става страшно...
  • 86 lubo

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Московский комсомолец":

    .....15 дни в седмицата !!! Къде има такива седмици че сефте чувам !!!

    Коментиран от #96

  • 87 Муслим Магомаев

    4 9 Отговор

    До коментар #24 от "Готин ама не съвсем":

    Слаба постановка . Некадърен си в писането другарю.Американецът не пие Джони щото не го познава , нито каквото и да е за отскок. Американецът от телевизора не вижда Тръмп , щото е абониран за други канали . А тези които пият обикновено ги "гони ЦРУто" и при всички случаи са почитатели на Путин . Така е всички пиянки по света и В НРБ са почитатели на Путин, Сталин , Феликс Едмундович и Сие.
  • 88 Свиленски

    3 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Руски бомбардировач Ту-22М3 се е разбил в Мурманска област, съобщи Интерфакс.
    Самолетът се е разбил след силен удар по време на кацане. Загинали са двама души от екипажа.
    По последни информации двама летци са били откарани в болница. Там те са получили необходимата помощ.
    Самолетът не е носил въоръжение. Според очевидци на място е избухнал пожар. На място работят две армейски части и противопожарен екип.

    Спасителни екипи също на място.
  • 89 Иван

    5 3 Отговор
    съобщи „Взгляд“...по-нататък няма смисъл да се чете....
  • 90 БравуС

    7 4 Отговор
    Тъкмо си викам, днес няма статия за мега, супер, хипер и т.н. чудеса на рашките и хоп, какво да видя. И днес няма пропуск ! Бравус, аферим, машала.
  • 91 1944

    5 6 Отговор
    докато измислят как да се задържи във въздуха, ще ни плашат с продукцията на союзмултфилм.
  • 92 А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

    1 4 Отговор
    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?
  • 93 Оле мале

    3 3 Отговор
    Тези тенекии започнаха да падат като круши бе ! Какъв демон , какви самолетоносачи сънувате ? Руснаците се изтрепаха с тези каруци, а вие продължавате да ги хвалите ! Тъпанари ! :)
  • 94 Франц Кафка

    3 4 Отговор
    Новият, стар самолет .
    Ту- 22 не се произвежда от 1993 година , само го модернизират , докато не се разкапи във въздуха ..
  • 95 Ники

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "ККК":

    Не ги дават без пари.
  • 96 Московский комсомолец

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "lubo":

    В месеца, обърках се!
  • 97 Московский комсомолец

    1 3 Отговор

    До коментар #84 от "Лупи":

    Шшшш лупи, ти колко пъти си ходил в Русия, ама в ГЛУБИНКАТА.....?

    Коментиран от #98

  • 98 Лейтенант Грубер

    3 1 Отговор

    До коментар #97 от "Московский комсомолец":

    Много си активна днес!!! Чичко Сорос на коментрче ли плаща?

    Коментиран от #99

  • 99 Московский комсомолец

    1 3 Отговор

    До коментар #98 от "Лейтенант Грубер":

    Днес си почивам русенско! 4 дена почивка, ще се излягам по цял ден, ще си пия капучиното с количката и ще ви натривам червените за...и с Red hot chilli peppers!!

    Коментиран от #103

  • 100 Московский комсомолец

    1 2 Отговор
    Русенско, да се чете руснако!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Лейтенант Грубер

    1 0 Отговор
    Ааа, значи докато си почиваш си решила да позаработиш, а що се отнася до Червените Чилийски (топли, люти) Чушки си ги задръж(сама ди ги ползвай), прекалено са ми гейски.
  • 103 Лейтенант Грубер

    3 0 Отговор

    До коментар #99 от "Московский комсомолец":

    А, прощавай, чушките каза, че са чилийски, а капучиното да не е от колумбийско кафе?

    Коментиран от #105

  • 104 катастрофирал тУ22 най добрия тУ

    2 2 Отговор
    След като летящия варел се разби преди ден, сега веднага активираха пропагандата с препратки уж от западни издания за да замажат резила.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Московский комсомолец

    0 3 Отговор
    Цъ дорогой, капучиното ми е Melitta, а за чушлетата- кефя се на някои от парчетата на Red Hot Chilli Peppers! И още от малък, когато за първи път пуснах плочата на Deep Purple Hush знам , че всяка чута рок песен е пирон в ковчега на комунизма! А ти още от сутринта си налей стакан самогона и слушай белая армия чёрной барон! Хрена тебе путлераст!

    Коментиран от #107

  • 107 Джудже

    3 0 Отговор

    До коментар #106 от "Московский комсомолец":

    Darlin, от колумбийското какао получаваш халюцинации, а в комбинацие с люти чушки... чушь какая то! Както вече казах, Red Hot са ми гейски, претпочитам Black Sabbath. А ти, ако си сипиеш и самогон може да видиш и прилики между афроамериканка и рускиня.

    Коментиран от #108, #109

  • 108 Московский комсомолец

    0 3 Отговор

    До коментар #107 от "Джудже":

    Жужо, не може да слушаш Black Sabbath (Ozzy Osbourne, Bill Word, Tonny Iommy, Geaser Buttlor) и да си комунист! Невъзможно е! Виж аз съм die hard fan Motorhead! Започнах да слушам хард рок и хеви метъл на 15 години, тоест през далечната 1986а година! А комбинацията хард рок (музиката на свободата) и абсолютния антикомунизъм на баща ми ме направиха свободен човек!

    Коментиран от #111

  • 109 Московский комсомолец

    1 3 Отговор

    До коментар #107 от "Джудже":

    П.п. алкохол не пия, дори и бира! Единствения ми порок са цигарите и пурите! А на негърката и на рускинята им са еднакви- все са вертикално разположени- каквато у царицата, такава и у магарицата! Само че, в Ротердам или Хамбург, негърката или мулатката, ще ти излязат солено- 350 евро за час в публичния дом, докато елитна компаньонка в Русия е около 100 долара на вечер!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Джудже

    4 0 Отговор

    До коментар #108 от "Московский комсомолец":

    Всъщност не съм комунист, нито социялист, не зная по какво ме определи? Това, че не отричам качествата на руската военна техника, мисля че не ме прави и русофил, както слушам такава музика (от.., абе да не си мерим и това),не ме прави американофил.

    Коментиран от #115

  • 112 нибиру

    3 3 Отговор
    Сащ нямат средство против свръхзвукови ракети...сигурно искахте да пишете ХИПЕРЗВУКОВИ,а пък такъв самолет падна преди няколко дни при кацане ..

    Коментиран от #113

  • 113 Без аналог!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #112 от "нибиру":

    Те затова я въртят тая партенка , първо разбира се в Пан , щото хипер безаналоговият аналогов бомбандировач бомбардира замната твърд и трябеа да се умият очите на ватниците забда подхранват телешкият им възторг . Иначе последната бройка от "новия" самолет е произведена в Казан преди 30-тина години и в момента производството не може да бъде възобновено
  • 114 Смотаняци 33

    0 2 Отговор
    Имам поръчка за две такива за България. Смисъл, ако Бойко закупи Ф-16-ките да цъфне.
  • 115 Московский комсомолец

    1 0 Отговор

    До коментар #111 от "Джудже":

    Е и аз не харесвам някои неща в Щатите, но обожавам колите им (особено масъл карите) , мотоциклетите и камионите им ( особенно MACK TRUCK) и разбира се old school heavy metal!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 kaiZenK

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Добър въпрос, но пропагандата е сила неземна, руснаците знаят това добре, а нашего брата традиционно е свикнал да боготвори руснаците...
  • 118 Козяшки путак

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Московский комсомолец":

    Не, този дето се разби беше краварската бангия Ф-22 а след няколко дена и Ф-35.
  • 119 Козяшки тупак

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Московский комсомолец":

    Не, този дето се разби беше краварската бангия Ф-22 а след няколко дена и Ф-35.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания