Last news in Fakti

23 Януари, 2019 17:32 7 082 51

Русия: САЩ тестват забранени ракети

  • русия-
  • ракети-
  • сащ

Сергей Рябков заяви, че тестовете се прикриват

Русия: САЩ тестват забранени ракети - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия подозира, че САЩ тестват ракетна технология на среден и малък обсег, която е забранена от Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег, съобщи РИА Новости.

Смята се, че тестовете се провеждат под прикритието научения за ракетна отбрана.

Според руския заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков САЩ отдавна разработват програма за ракетни системи, която противоречи на споразумението за премахване на ракетите със среден обсег.

„Ние имаме основания да смятаме, че САЩ все още работят по технологичен потенциал от балистични ракети със среден и малък обсег, забранен от общото споразумение. Американските военни прикриват това с учения за противоракетна отбрана“, заяви Рябков.

Той допълни, че САЩ са заявили, че решението да се оттеглят от споразумението за премахване на ракетите със среден обсег, не подлежи на разговори.

Според Рябков Русия е готова да бъде напълно прозрачна по спазването на договора, стига и САЩ да направят същото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ Териер

    49 7 Отговор
    Краварника тества от годино такива ракети и е стигнал до 00 с тестовете!
  • 2 Позитано 20

    9 43 Отговор
    Другари,хонорарите,след 18,00
  • 3 mom4eto

    12 42 Отговор
    Краварите клякат вече в поза партер пред САЩ и НАТО Краваристан винаги е бил обсаден но от днес нататък Тръмп ще нахака хиляди крилати неуловими стелт ракети с водородни и неутронни глави навсякъде около Кравария Краварите да започнат да строят нови заводи за памперси по близко до Москва

    Коментиран от #4, #49

  • 4 Хисторик

    46 10 Отговор

    До коментар #3 от "mom4eto":

    В Русия нямат национални герои като Бъфало Бил убил 4000 бизона!

    Коментиран от #5, #6, #10, #13

  • 5 momi4eto

    8 35 Отговор

    До коментар #4 от "Хисторик":

    приятелят ми простьо искаше да каже че до миналата година краварите получаваха по 280-300 влакови композиции помощи всеки ден от Германия за да не измрат от глад след разпада на СЕСЕСРЕ и применуването му в Краваристан

    Коментиран от #7

  • 6 ТАСС

    39 6 Отговор

    До коментар #4 от "Хисторик":

    А и колко стотици хиляди индианци са избили или уморили от глад и студ ????
  • 7 Хисторик

    35 7 Отговор

    До коментар #5 от "momi4eto":

    Ти изглежда не си чел за кризата от 1983 г. когат в САЩ след 2 поредни годи лоша реклота са получили ленд лейз от СССР под форната на зърно и царевица!!!

    Коментиран от #8

  • 8 momi4eto

    11 37 Отговор

    До коментар #7 от "Хисторик":

    Германия и Европа не са САЩ смръдльо миризлив краварски и ви хранеха до миналата година с влакови композиции а ние българите ви хрантутехме 45 години с влакови композиции с консерви и храни миризливо краварско племе само томахоук за вас кравари мръсни

    Коментиран от #11, #14, #50

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Батката-Баш майстора

    7 33 Отговор

    До коментар #4 от "Хисторик":

    А ти за Гладомора чувал ли си? Целта е била да се изтрепят колкото се може повече българи, украинци, естонци, мировци, латвийци и други народности така, че да не се съпротивляват на съветската окупация и да им изтрият народностното самосъзнание.

    Коментиран от #12, #26

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Borislav Popov

    14 1 Отговор

    До коментар #10 от "Батката-Баш майстора":

    До баш шматката - я прочети пак какво си написал ? После го напиши и в гугъл и пак чети.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Левски

    27 5 Отговор

    До коментар #8 от "momi4eto":

    Тия Томахоук са много успешни срещу Аборигени, Талибани, Шиити, Сунити, и мамути и други племена и диви животни! Стават само за Краварски задник като твоя!

    Коментиран от #39

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ПАТРИАРХ Курнелий

    4 13 Отговор
    Много ясно че ще тестват забранени ракети съюзниците от САЩ!!! Вие краварите да не искате да тестват ракети теглени от коне и парни локомотиви като по руските филми:):):)ХАХАХХХХАХ
  • 17 мрази русия и путин

    7 19 Отговор
    проссия мизерно и жалко същестуване.Щатите с военнен бюджет от 700 млрд долара срещу 60 млрд долара проссия.Това са си беден и мизерен от проссия.Скрийте те в землянките жалкари.Цели свят ви се смеят колко сте смешни.
  • 18 Borislav Popov

    3 10 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Колко да ги намаля ? Ако трябва да бъда точен до края, жертвите са 1 милион и 606 хиляди, ако руската Уикипедия лъже, значи и аз лъжа !
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%A3%D0%9B%D0%90%D0%93

    Коментиран от #20

  • 19 mom4eto

    5 18 Отговор

    До коментар #11 от "Хайдутин":

    не знам какво ти пада на тебе миризливецо покрай кофите за боклук но всеки ден падат по 2-3 бойни самолета на краварите последните даже ги нахакаха челно един в друг джапанките над японско море миналата година всеки ден падаха пътнически самолети и хеликоптери със разни самодейни певчески състави от армията на Краваристан До края на годината ще стреляте от парни локомотиви цървул смрадлив

    Коментиран от #30

  • 20 Borislav Popov

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Пак да те питам - като горд соросоид със собствено мнение - защо не пишеш от собствено име ? Защо се криеш ? Кгб ли те гони или таласъми под леглото ? Защо се натискаш да си ми солташак ?!!

    Коментиран от #21, #22

  • 21 momi4eto

    4 9 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    защото си го е патентовал загубеняко в сайта на патентното ведомство ти си патентовай примерно ник борислав попов от факултето като е зает вече

    Коментиран от #23

  • 22 Borislav Popov

    5 6 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    Въобще не те разбирам, какъв ти е проблема, ти какво си мислиш, че само едно магаре ли се казва Борко ?? Аз и ВКонтакте с това име съм зарегистриран, така, че не ме занимавай с глупости, а пиши по темата !

    Коментиран от #24

  • 23 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "momi4eto":

    Явно подлизурковците са на мода ! Красиви и умни !

    Коментиран от #25

  • 24 Borislav Popov

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Borislav Popov":

    Преди да пиша тук - не забелязах други ! А в живота как си ? Удряш ли един език на началството - от кокалчетата до врата ?

    Коментиран от #27

  • 25 momi4eto

    5 10 Отговор

    До коментар #23 от "Borislav Popov":

    еми по умен е от тебе истинският борислав попов я как интелигентно те натовари като магаре теглещо руска крилата ракета защото машината която трябва да а превози е руска и поли 6 от 49
  • 26 Хисторик

    16 1 Отговор

    До коментар #10 от "Батката-Баш майстора":

    Другария Стали е убил 1,5 милиона само според вас соросоидите защото такави изнася. Само през 1941-45г.другсря ви Чирчил е иморил от глад 4 милиона индийци в колонялна провинция Бамгладеш! Дори има спор кой по голям мадив убиец другаря ви Хитлер ими другаря ви Чърчил в този период! Ко праиме ся?

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Borislav Popov

    13 1 Отговор

    До коментар #27 от "Borislav Popov":

    Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.

    Коментиран от #34

  • 29 Хисторик

    13 1 Отговор
    Закойто не вярва,, Втори индийски гладомор"(Бангладеш) през,, Първия индиски гладомор" загива по данни на UK 14 000 0000 индийци но той е бил по рано! През глафомор 2 от Делхи Махатма Ганди пише до Лондон писмо в което иска от колонялистите да, намалет данъка на храните които пътуват за короната от 60% на по малко, казва се че народа измира от глад! Когато четът писмото на другаря ви Уинстън Чърчил то с надсмешка пита: защо Ганди е жив когато в Индия няма храна?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Borislav Popov

    5 11 Отговор

    До коментар #26 от "Хисторик":

    С другаря Сталин няма кой да се сравнява ! Не, че, оправдавам Чърчил и Хитлер те също не са са цветета за мирисане, но тука има един нюанс, тези двамата са правили геноцид срещу чужди народи, а твоя Сталин е вършил геноцид срещу собственият си народ ! Улавяш ли разликата, а каскет ??

    Коментиран от #32, #48

  • 32 НКВД

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Borislav Popov":

    Заевси от гледната точка!!! А най важното е, кой го твърди!
  • 33 хайдутин

    12 2 Отговор
    идиота elan Мъск беше изобретил самолет който трябваше да лети в космоса и да се връща обратно на земята за туристи! и двамата пилоти изпитатели загинаха! ако не са били германските инженери избягали След Втората световна война американците още щяха да стрелят с прашки толкова им е умствения капацитет
  • 34 Borislav Popov

    2 8 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    Путиноидът е винаги готов да избърше задника на руснаците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на Русия спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Мария Захарова на пресконференция на 11.11.2016 г. или лекцията на Алексей Пушков пред Московския съвет за глобални отношения на 08.07.2017. Путиноида твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.

    Коментиран от #38, #51

  • 35 безпартиен

    4 5 Отговор
    партньори тоест опоненти по руски -партизани , номенклатурчици и активни борци за пари и служби отдавна огладняхте ,няма я вече партийната хранилка и пощуряхте .Ами поработете и вие за дребни стотинки както голяма част от народа .Злобата ви че вече не получавате бонуси от любимата ви партия и матушката не ви дава покой . свиквайте другари партньори ,както обикновените хора живееха по вашето време така ще живеете и вие . Какво сте повече от другите цървули нагли и продажни към любимата би матушка и техният самозван император

    Коментиран от #45

  • 36 Хисторик

    12 3 Отговор
    През 40-50-60години на миналия век в САЩ са преследвани граждани с леви убеждения и е има държавн репресия и публични процеси срещу тях и техните семейства това обаче никой не го обсъжда!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Левски":

    Забрави да споменеш Сомалия,нали преди два дни бомбардираха по нещо там....
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Borislav Popov

    15 3 Отговор

    До коментар #40 от "Borislav Popov":

    От 2010 година насам, когато Путин се зае със световни дела САЩ, ЕС, НАТО претърпяват пълен крах и загуби.
    -СОРОСОИДИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО
    -Взе си Крим и стана господар на Черноморието!
    -Украйна ке се осере и скоро пак ще реват на Русия!
    -Южният фланг на НАТО — Турция му стана съюзник!
    -Под негов контрол е Източното средиземноморие и половината близък изток с 3-те бази в Сирия, ще има още бази в Ирак и източна Сирия, когато ИДИЛ бъде тотално изхвърлен!
    -ИДИЛ е почти унищожен, Сирия ще се възстановява идните години, благодарение на него!
    -Иран му е могъщ съюзник!
    -Китай му е съюзник!
    -Саудитските крале му ходят на крака в Кремъл да му се молят за нещо!
    -Натеняху лази до Москва да му се моли за нещо!
    -Асад си остава на власт и така ще е още дълги години!
    -СОРОСОИДИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Borislav Popov

    3 12 Отговор

    До коментар #41 от "Borislav Popov":

    Още от 1988, от както САЩ се заеха със световните дела, само след 3 години СССРето отиде на кино от 6 до 5, гбътга вода удави са ! От тогава и досега русофилнята още не може да дойде на себе си и не, вие не виете на умряло, а ревете като разгонени магарици, вече близо 30 години ! Но, колкото и да ревете, не помага, понеже вашта Рашка -Прашка и вашето Пути уверено вървят по пътя на СССРето и вие каскетите, още по силно ревете . Продължавайте в същия дух !

    Коментиран от #47

  • 43 Петър Янчев

    2 8 Отговор

    До коментар #41 от "Borislav Popov":

    Само народа му гол,бос,лишен от имота.Още живее в по миналият век.
  • 44 Руските свине

    3 7 Отговор
    да дадат доказателства а не да подозират!
  • 45 Стефан Стамболов

    0 6 Отговор

    До коментар #35 от "безпартиен":

    Ей сега ще запеят партизан за бой се стяга!
  • 46 Бай Ганьо

    5 1 Отговор
    Ходил съм в Москва,Волгоград и Владивосток и мога да Ви кажа, че не видях крави, не видях цигани, не видях клошари, не видях каруци, не видях шофьори-джигити. Когато някой руснак разбере че си българин ти вика братушка. А за военните бюджети от коментарите по-долу мога да кажа че в САЩ нещо което правят с 1000 долара, в Русия го правят с 100 долара. Досетете се сами за пилеенето на средства. Наистина тази страна е ОГРОМНА в 9 часови зони и има МНОГО природни ресурси, които намаляват в световен мащаб и обяснявайки сегашната световна политика. В неин интерес е да пази тези ресурси. Ако някой от коментаторите по-долу си изкарат главите от гъзовете и погледнат света след 20-30 години няма да говорят повече за кравари и русофили, ами за реалисти.
  • 47 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Borislav Popov":

    ...1988/по-рано,ама нейсе/..САЩ се заеха със световните дела и след три години СССР ГЛЪТНА ВОДА!!!>>ПРАВ СИ не само СССР НО И СВЕТЪТ глътна вода и се удави,пък където си показаха главата я цопнаха с демократични бомби,цветни революции и мека сила....Мека мека ,ама и досега ни държи главата под водата......
  • 48 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Borislav Popov":

    Сталин ИМАШЕ ЗАДАЧА---ИСТОРИЧЕСКА И ЕПОХАЛНА....И той я реши---както може и на съответната цена.....НО Я РЕШИ.....НИКОЙ ДРУГ!!!!!НЕ Е РЕШАВАЛ ЗАДАЧА С ТАКИВА МАЩАБИ!!!!НИИКОЙ ДРУГ.
  • 49 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "mom4eto":

    Нашмърка ли се,чадо?
  • 50 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "momi4eto":

    Избърши си пяната,че клавиатурата ще даде на късо
  • 51 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Borislav Popov":

    Това го пишеш,защото умствено си ограничен и повтаряш като папагал това,Което се то другите са измислили така,както клеймиш Русия за щяло и нещяло,но по поръчка на САЩ.Ако получаваш центрове за това-адмирации от мен
    ако не получаваш....много си зле,брат...много
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания