Last news in Fakti

3 Февруари, 2019 18:49 2 569 8

Льо Пен: ЕС иска гражданска война в Ирландия

  • марин льо пен-
  • брекзит-
  • ирландия

Брекзит може да стане много болезнен, но повече за ЕС, отколкото за Лондон, твърди френският политик

Льо Пен: ЕС иска гражданска война в Ирландия - 1

Условията на споразумението между ЕС и Обединеното кралство, предложени от Брюксел, имат за цел да разгърнат гражданска война в Ирландия, която остава в съюза, но жителите ѝ не желаят въвеждане на физическа граница със Северна Ирландия, която е част от Обединеното кралство.

Това заяви лидерът на Национално обединение Марин льо Пен по френския телевизионен канал BFM.

"Европейският съюз се опитва да поднови гражданската война в Ирландия в някаква форма", каза тя, обсъждайки споразумението за оттегляне от Обединеното кралство. "Възобновяване на конфликта, който съществуваше в Ирландия, да, потвърждавам."

"Какво се опитват да направят? Да накажат британците. Те трябва да бъдат наказани, да бъде направено така, че" разводът "да стане колкото може по-болезнен", подчерта тя.

"Разводът може да стане много болезнен, но повече за ЕС, отколкото за Великобритания", заявява френският политик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    14 20 Отговор
    Тая да вземе и да отиде при Путин да живее.Мошенничка.

    Коментиран от #3

  • 2 Meganoob BG

    30 5 Отговор
    Европа не е длъжна да мисли за нещастията на острова. Те сами си решиха да излизат. Векове наред са използвали невинни хора за роби и така са си докарали хубавия живот. А нека вече да спрат да хленчат за нещастията които ги сполитат защото те са си повече от заслужени.

    Коментиран от #4

  • 3 ГОСТ 1

    18 11 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Марин льо Пен е лидер на френската десница и за нея са гласували и ще гласуват милиони французи а ти ще си останеш анонимната Диди тъпата свирка.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 4 плевен

    5 10 Отговор

    До коментар #2 от "Meganoob BG":

    Говориш за нацията с най-голям принос в човешкия прогрес. Трудно ще я прекършиш. Целта на тези приказки е да забравим главното- причината за Брекзит. А другата задача е да сплашат недоволните.
  • 5 Рубладжийче

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ 1":

    Ами ти като какво ще останеш бе руска подлого? Като най-усърдния лизач на руски задници?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Димитърд

    4 12 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ 1":

    Льо Пен личи че е била на инструктаж в Русия или в руското посолство. Тъпанари да гласуват за рубладжии има навсякъде, включително и във Франция. Най много като процент от населението са все още в България. Все още има балъци избиратели които да гласуват за боклучивите кремълски партии като Атака, ВМРО, нф, БСП, ДПС, воля.
  • 8 Льо пен

    1 1 Отговор
    Много хляб яде този.
Новини по държави: