Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 19:29 2 125 2

Тръмп: Желая успех на лудия Сандърс

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • бърни сандърс

Президентът заяви, че харесва сенатора

Тръмп: Желая успех на лудия Сандърс - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира новината за номинацията на Бърни Сандърс за кандидатурата за президент на Демократическата партия, съобщи Fox News.

Сандърс беше кандидат и преди 4 години, когато номинацията беше спечелена от Хилари Клинтън. Въпреки това още тогава Сандърс успя да спечели голяма подкрепа сред американците.

„Лудият Бърни се включи в надпреварата. Пожелавам му успех“, заяви Тръмп в Twitter.

Според Тръмп сенаторът вече е преминал времето си. Все пак той заяви, че го харесва и вярва, че с него могат да постигнат разбирателство по търговски въпроси.

Според много експерти именно успешната кампания на Сандърс на предходните избори е имала сериозна роля в победата на Тръмп в надпреварата с Клинтън. Все пак президентът заяви, че е уверен, че ще бъде преизбран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 THANK Ю

    1 0 Отговор
    ДУХАЙ ЕГО...
  • 2 Голям прос

    1 1 Отговор
    Следващия им президент луд ли ще е?