Last news in Fakti

24 Юни, 2019 10:26 2 202 4

Нов кандидат за президент на САЩ - Юни 2019

  • джозеф сестак-
  • президент-
  • сащ

Джоузеф Сестак издигна кандидатурата си за номинацията на Демократическата партия

Нов кандидат за президент на САЩ - Юни 2019 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Конгресмен от Пенсилвания издигна кандидатурата си за номинацията за президент на Демократическата партия, съобщи Fox News.

Кандидатурата си издигна Джоузеф Сестак. Той е бивш вицеадмирал от американския флот. Бил е и директор по отбранителната политика в Съвета за национална сигурност на президента Бил Клинтън. Сестак посочи като основни заплахи за страната климатичните промени и повишаването на военната сила на Китай.

Той е 24-тият кандидат за кандидатурата на демократите. На този етап като фаворит се очертава бившият вицепрезидент Джо Байдън. Негови основни конкуренти са сенатора от Върмонг Бърни Сандърс и кмета на Ню Йорк Бил де Блазио.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп вече обяви, че ще се кандидатира за втори мандат. На този етап единственият друг кандидат за номинацията на републиканците е губернатора на щата Масачузетс Уилям Уелд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 657

    6 9 Отговор
    Президентската институция на ФАЩ начело с неуравновесеният малоумен Доню вече няма никакъв авторитет!
  • 2 Чилбер

    2 0 Отговор
    Абе то и аз съм кандидат ама аде...
  • 3 Bahti

    8 2 Отговор
    Поредното чучело на deep state. След JFK тия са нищо освен Корпорация. Произвеждаща войни за кражба на Петрол и други ресурси. А ние сме слуги скапани и неграмотни.
  • 4 Сух

    5 1 Отговор
    Някак си ми мяза на Плевньо