Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Март, 2019 13:00 1 696 4

Украйна обяви планове на Русия за манипулация

  • украйна-
  • избори-
  • служби

Руските служби имат планове за това как да повлияят на изборите в Украйна

Украйна обяви планове на Русия за манипулация - 1
Снимка: Shutterstock

Службата за външно разузнаване на Украйна разкри метод, чрез който Русия иска да повлияе на резултатите от президентските избори в страната, съобщи RT.

Според информацията руските служби са планирали да съберат паспортните данни на загиналите и изчезналите на територията на самообявилите се Донецка и Луганска народни републики. Целта е била те да бъдат използвани като мъртви души по време на изборите.

Службите са планирали да предлагат парични възнаграждения на различни граждани, за да могат те да гласуват на изборите с фалшивите паспорти.

Смята се, че от Кремъл търсят начин да повлияят на гласуването от украинските имигранти в Беларус и Казахстан. Смята се, че тези хора най-често нямат политически пристрастия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    21 4 Отговор
    По смешна история не можаха ли да измислят ??
  • 2 НАТО ВЕЦ

    15 3 Отговор
    А "руските служби" чели ли са тези "планове" ?! ;)))))
  • 3 Borislav Popov

    10 2 Отговор
    На 27 март 1944 година Започва освобождениетео на Европа от фашизма!!!......Румъния е единствената държава, освен Германия, която предприема самостоятелно унищожаване на евреи...................Избитите евреи са 300 000, за което през 1946 година диктаторът Йон Антонеску е обесен като военно-престъпник.
  • 4 ванката

    6 10 Отговор
    Този път вярвам на украинците на сто процента.
Новини по държави: