Last news in Fakti

10 Април, 2019 08:32 2 290 5

Путин: Беше ясно, че няма връзка между Тръмп и Русия

  • владимир путин-
  • русия-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • връзка

Русия не се е месила в никакви избори

Путин: Беше ясно, че няма връзка между Тръмп и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Комисията на спецпрокурора Робърт Мълър нищо няма да открие, тъй като Русия не се е месила в никакви избори, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Международния арктически комитет в Москва, предаде РИА Новости.

„От самото начало заявявахме, че прословутата комисия на г-н Мълър няма да намери нищо, никой не знае това по-добре от нас, Русия не се е месила в никакви избори. И второ, не е имало никакъв сговор между Тръмп и Русия. Не сме се познавали с Тръмп, той е идвал в Москва, но като бизнесмен и това не е било събитие за нас“, заяви Путин в отговор на журналистически въпрос за отношенията между Русия и САЩ.

„Това са пълни глупости, които разчитат единствено на вътрешна аудитория. Това, че ще приключат като планината, която се напънала и родила мишка, ни беше ясно предварително. През цялото време говоря за това“, заяви руският лидер. Той отбеляза още, че ситуацията, случваща се в Америка, е показател за вътрешна криза на политическата система.

„Тези групи, които атакуват законно избран президент, не са съгласни с избора на американския народ. Това е криза на политическата система, никога не сме били свидетели на подобно нещо в историята на САЩ“, коментира Путин, цитиран от БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мпыот

    30 1 Отговор
    То беше ясно на цял свят-ама либерал-соросоидните шизита пищяха две години като п.....
  • 2 гост

    2 28 Отговор
    Да вярваш на Путин е все едно да вярваш в дядо Мраз !

    Коментиран от #3, #5

  • 3 70 годишен

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Аз за това не вярвам на Путин, а вярвам на Бойко Борисов, защото той никога не лъже. Ха Ха Ха, смешко!!!!
  • 4 Барчо

    13 0 Отговор
    Доклада от разследването със сигурност е показало, че няма никаква намеса и тя е само в главите на бизнесмените като причина за налаганите санкции. По тази причина естествено веднага беше засекретена и беше обявено единствено, че няма връзка Путин-Тръмп, но все пак това не оневинявало Тръмп. Сметайте за каква краварска помийна яма става въпрос. Вече нещата са стигнали твърде далече и високо, за да си признаят лъжите, които тиражират. А толкова са затъпели, че даже не са искали да изфабрикуват нещо фалшиво, но правдиво.
  • 5 Какво

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Никой не те кара да вярваш на Путин! Ако вярваш на твоите кравари, обаче, ще трябва да се съгласил с Путин. Защото и краварите установиха, че няма връзка! Ако и това не може да те убеди, явно те е раждала крава, но шопска! И то като е ходила по голяма нужда!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания