Last news in Fakti

8 Май, 2019 13:57 5 034 9

Ромка пребила и насилила британка

  • ромка-
  • нападение-
  • протугалия

Скандален случай от Португалия

Ромка пребила и насилила британка - 1
Снимка: Shutterstock

Ромка от Португалия беше осъдена на шест години затвор за отвличане на британска гражданка, съобщи Дейли Мейл.

Задържаната се казва Елиана Карвальо. Тя е отвлякла британската гражданка Лиам Ръмни.

Жената е работила като барманка в пристанищния град Фаро. Тя е била отвлечена през 2015 г. от нападателката.

Жената е била вкарана в кола и откарана в намираща се в близост гора. Там нападателката и нейната майка са ѝ нанесли побой. Те са упражнили сексуално насилие върху нея и са ѝ нанесли прорезни наранявания.

Ръмни заяви, че те са я обвинявали, че е вещица. Карвальо получи присъда от 6 години затвор. Нейната майка е освободена от отговорност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филанкиши

    63 0 Отговор
    ТЕ "РОМКИТЕ" ПОСТЪПВАТ ТОЧНО КАКТО "ЦИГАНКИТЕ"!
  • 2 ДДРОнег

    48 0 Отговор
    бхк веднага да се самосезира и да окаже братска помощ на ромите от
    Португалия !!! Та това са традиции в този етнос и трябва да се поддържат без да се критикуват и осъждат иначе е расизъм и дискриминация, даже и пари да им дават и токът и водата без пари и т.н.
  • 3 12345

    40 0 Отговор
    Ало Португалия, я стига с тази дискриминация на ромите. Как може да осъдите ромка за един побой? Нямате ли Португалски хелзински комитет и др.подобни НПО-та, които да защитят беззащитната ромка от скапаното португалско правосъдие. Я вижте как е в демократична България. Тук ромите бият наред, дори и полицай без никакви последствия. Това се нарича толерантност. Скапани португалци.

    Коментиран от #4

  • 4 ДДРОнег

    29 0 Отговор

    До коментар #3 от "12345":

    Мда, кога ще ни стигнат португалците, не знам, много са назад с демокрацията, човешките права, европейските ценности, абе всичко там либерастко и толерастко ... Веднага единна Европа да се надигне срещу португалското мракобесие и всичко да кажем в едни глас "Je suis ром", или коняк или бира, кой к'вото пие ... :):):)
  • 5 Пламен

    28 1 Отговор
    Аз живея в Португалия и мога да кажа,че тук няма Роми има Сиганош (цигани) както ги наричат тук .
  • 6 гост

    17 1 Отговор
    Ех да беше тук у нас щеше да получи една условна и да си ходи, у нас за убийство в следствие на побой не дават дори ефективна присъда, а какво остава само за побой, обикновенно мвр само ги регистрира и ги пуска да бият и да тероризират отново.
    Имам приятел от СОТ, получават сигнал извън града, отиват и залавят двама циганина да копаят кабел на ерп, залавят ги, викат полиция, карат ги в ареста а там вече ги чака адвоката им. Сотаджията се връща, наспива се и следобяд излиза из града, при което среща единия арестуван, който вече е на свобода. Ей това е реалността у нас.
  • 7 те точно там

    14 0 Отговор
    трябва да ядат коравия, че да си свият миризливите опашки, дето в българия ги развяха мнооого на високо. Животни гнусни
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: