17 Юни, 2019 18:40 2 856 3

Трус и възможна експлозия край Северна Корея

  • северна корея-
  • трус-
  • китай

Трусът е бил на китайската граница

Трус и възможна експлозия край Северна Корея - 1
Снимка: Shutterstock

Предполагаема експлозия в близост до границата между Китай и Северна Корея е предизвикала земетресение, съобщи Дейли Експрес.

Трусът е бил със сила от 1.3 по скалата на Рихтер. Той е бил регистриран в град Хунчун, намиращ се в провинцията Джилин.

Подобни трусове в миналото са били засичани след ядрени опити, но Северна Корея не е провеждала такива от доста време насам.

Представители на страната все още не са коментирали какви може да са причините за труса. В края на тази седмица китайският президент Си Дзинпин ще посети Северна Корея.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да да

    10 2 Отговор
    Ти да видиш ! Невъзможно ! И да има взрив - не е имало !
  • 2 Blackthorn

    15 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Подобни трусове в миналото са били засичани след ядрени опити, но Северна Корея не е провеждала такива от доста време насам."

    След предателството на Тръмп с неспазване на уговореното преди време явно пак са започнали. Лошо няма!
  • 3 Овчар

    17 3 Отговор
    Браво Ким. Мачкай краварите
Новини по държави: