Last news in Fakti

25 Юни, 2019 13:36 1 358 12

Разузнаването на САЩ не вижда разоръжаване на КНДР

  • северна корея-
  • ким чен-ун-
  • сащ

Там не смятат, че Ким Чен Ун е готов за такава стъпка

Разузнаването на САЩ не вижда разоръжаване на КНДР - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на американското разузнаване не вярват, че лидера на Северна Корея Ким Чен Ун е готов за ядрено разоръжаване на страната си, съобщи Fox News.

Според директорът на агенцията на военно разузнаване на САЩ генерал Робърт Ашли няма причини, заради които да се смята, че КНДР ще се откаже от ядрените си оръжия.

В момента президентът на САЩ Доналд Тръмп прави опити за подновяване на диалога по темата. Той беше замразен след неуспешната му среща с Ким Чен Ун във Виетнам.

„В разузнавателната общност продължаваме да смятаме, че Ким Чен Ун не е готов за денуклеризация“, заяви Ашли.

През тази седмица Тръмп ще посети Южна Корея, където ще обсъди възможностите за преговори със Северна Корея. Това ще стане след срещата на върха на Г-20, където Тръмп ще разговаря с китайския президент Си Дзинпин, като се очаква това да е също една от темите на разговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ким (не е Бейсинджър)

    18 6 Отговор
    Разузнаването на КНДР вижда въоръжаването на САЩ. И готовността му да продължава да разсипва държави, които нямат ядрено оръжие.

    Коментиран от #7

  • 2 Дедо ви

    13 3 Отговор
    Няма да има разоръжаване, просто Ким бави топката докато си възстановят полигона от последния чудовищен ядрен взрив. Той видя какво се случи със Саддам и Кадафи които приеха програмата за разоръжаване. Да не е луд да последва съдбата им.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да да

    3 9 Отговор

    До коментар #2 от "Дедо ви":

    Руснаците държаха ГДР и ФРГ разделени почти 45 години,но пак се обединиха. След колко време мислиш че ще се обединят С. и Ю.Корея? И мислиш ли, че южняците мечтаят за живот на север? А ако има шанс някой от С.Корея да се изнесе,дали би се върнал обратно? Не ми отговаряй,знам че си много умен дядо.Почти като Дед Мароз си!

    Коментиран от #6

  • 5 1122

    11 1 Отговор
    Няма вече абдали. Глупаците свършиха.
  • 6 Бай хой

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    А май по-скоро ще се обединят Китай и Тайван. Не мислиш ли? А Германия я разделиха сащ и Великобритания. И още държат там окупационни войски въпреки че преди 30 години обещаха да се оттеглят. Лъжлива соросня тъпа.

    Коментиран от #8

  • 7 Много си

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ким (не е Бейсинджър)":

    умен, от къде те намериха?
  • 8 Бай Бай

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Китай и Тайван никога няма да се обединят, защото никой нормален в Тайван не иска да живее под комунистически диктат и под ръководството на изкуфели апаратчици.
    И - по всяка вероятност Хонг Конг след време ще стане независима държава по същите причини.
  • 9 ЦДБ

    3 0 Отговор
    Ким Чен Ун - обичам го, каквото и да значи това.
  • 10 Боне крайненеца

    5 0 Отговор
    КИМ - ТРЪН в петата на ТРЪМП!
  • 11 Добре!

    5 0 Отговор
    Комунистическа КНДР си прави гаргара с уж великите ФАЩ.
    А пропи севернокорейците нали бяха отдавна измрели от глад?
  • 12 Цар Вул

    0 0 Отговор
    МИ ДА НЕ Е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!ДОКАТО БОНЧО КОКОНЧО НЕ КЛЕКНЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ!ВСЕКИ ИСКА,НО НЕ НА ВСЕКИ МУ СТИСКА!!/НЕ ЧЕПИКА ДЕ/