Last news in Fakti

26 Юли, 2019 12:04 1 155 4

Властите на Еквадор въвеждат визов режим

  • венецуела-
  • еквадор-
  • мигранти-
  • визи-
  • режим

В Еквадор има половини милион венецуелци

Властите на Еквадор въвеждат визов режим - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Властите на Еквадор решиха да въведат визов режим с Венецуела заради притока на мигранти оттам, предаде ТАСС. Новината съобщи еквадорският президент Ленин Морено.

Ще има два вида визи. Едните за венецуелци, които вече се намират Еквадор. Ако не нарушават еквадорските закони, те ще могат да получат разрешение за пребиваване в страната от хуманитарни съображения. Другият тип визи ще са за венецуелците, които искат да влязат в Еквадор в съответствие със законите за миграцията.

По думите на Морено в Еквадор има 500 000 венецуелци. Страната не може да приема повече такова количество мигранти, допълни президентът. Визов режим с Венецуела вече въведоха властите на Перу.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 светлото бъдеще

    3 8 Отговор
    До това води социализЪма и дружбата с "братушките", на следващите избори, пак гласувайте за БСП и Радев, ама после да не рИвете, че заплатите ниски, няма работа, че сте гладни бедни.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Игор Додон

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "светлото бъдеще":

    Защо трябва простовати хора от техникумите да изразяват глупостта си публично?

    Коментиран от #4

  • 3 Ние

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "светлото бъдеще":

    сме най-бедните при сегашното управление, което ни плачеше, че ще станем, като Гърция. Така, че не реви, по-зле няма накъде.
  • 4 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Игор Додон":

    Най големите износители на тероризъм, атентати, обучаване на терористи, използването на корупцията за корумпиране на правителства и партии е Русия. Най големият икономически враг на България винаги е била Русия - Кремъл. Русия източват от България всяка година между 4 и 6 милиарда долара. Партиите в този парламент са от партийното стройтелство на института за стратегически анализи към президента Путин с шеф Леонид решетников. Същите тези кагабейци предложиха кандидатурата на Радев за президент на бсп-Корнелия Нинова. Така, че в България почти няма истински независими партии. Почти всички си получават каквото е необходимо от руското посолство. Партиите от този парламент, правителство, президент са верните слуги на Кремъл. За това трябва да подкрепим десният кандидат за кмет на София архитект Борислав Игнатов, които като професионалист е класи над двете кандидатки Манолова и фандъкова. Внушението е че двете ще отидат на балотаж. Всички политолози и социолози ежедневно ни внушават точно това. Двете са представителки и защитници на червеното статукво. Общинските съветници от бсп и герб и техните фирми са накацали по веригата на общинският бюджет за да го източват, както и Еврофондовете. София не е опитно поле другарко Манолова галева.