Last news in Fakti

4 Септември, 2019 17:00 2 455 24

Турция все още не е говорила за Су-57

  • турция-
  • су-57-
  • русия

Няма официална оферта

Турция все още не е говорила за Су-57 - 1
Снимка: Shutterstock

Турция все още не се е обърнала към Русия за закупуването на Су-57. Това заяви руският представител Владимир Шугарев, цитиран от РИА Новости.

Вече стана ясно, че Турция е започнала преговори за Су-35. Страната търси алтернативи след замразяването на нейното участие в програмата за изтребители F-35.

“Все още няма заявка за Су-57 и в този смисъл да се говори за преговори е преждевременно. Вече започнахме разговори за Су-35, като Су-57 е възможно продължение“, заяви Шугарев.

Турският президент Реджеп Ердоган вече заяви, че има интерес към Су-57. Все още обаче няма официално запитване.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоган

    22 16 Отговор
    И това ще стане! Въпрос на време, и със C-400 така се започна!
  • 2 999

    22 17 Отговор
    82 милионна Турция ще се оправи винаги, бедна България какво ще прави?

    Коментиран от #4, #17, #20

  • 3 СССР

    18 27 Отговор
    Дрогари и дрогарки и аз така като не можах да си купя Мустанг започвам преговори за Москвич … Некъде през 2050та година ще ми дойде ред !

    Коментиран от #15, #22

  • 4 Това е само в мечтите ти

    9 11 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    Погледни малко математика! И ще видиш кой е по-беден!
  • 5 Ханс

    16 20 Отговор
    Ама тия пиянките верват ли си ;че някой ще го купи тоя кирпич
  • 6 Келепир да има...

    9 20 Отговор
    Докато Турция е член на НАТО, едва ли ще получи руски самолети, особено последните разработки това не са лади нито мустанги а оръжие, никоя страна не продава най новите си оръжия. Американците, не им дадоха самолетите си заради двуличието на турците които хем са в НАТО, хем не са. Нови оръжия се предлагат на съюзниците, и то с една две идеи по слаби възможности от последните модели. Навремето СССР не искаше да ни даде МиГ 29, а ни предлагаше по стари самолети.

    Коментиран от #7, #8, #18

  • 7 гостгост

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Келепир да има...":

    Не ни даде Су 27 , а вместо това ни даде МиГ 29 на абсурдна цена - това ли искаш да кажеш ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Boris Johnson

    11 8 Отговор

    До коментар #9 от "Румяна Костова":

    Ти да не смяташ че си в натовска държава, ние сме само първа линия нищо повече, отан ски държави са само сащ, англия, и франция може би
  • 12 onq s konq

    4 5 Отговор
    Самото купуване на оръжие е проста работа - вадиш парите и плащаш.ПО-НАТАТЪК ОБАЧЕ ,Купувачът става редовен клиент на Продавача за Муниции и Ремонти и колкото сделката е за по-голяма сума,толкова и ЗАВИСИМОСТТА СТАВА ПО-ГОЛЯМА - особено пък ако Оръжията за закупени СРЕЩУ ЗАЕМ.Ако обаче е налице НЕСЪОТВЕТСТВИЕ между икономиките на Купувача и Продавача,т.е. тая на Продавача е значително по-силна,много лесно може да се стигне да ИЗДЕВАТЕЛСТВА в Икономическия живот на "по-слабия" като например сключване и на други сделки и разработване на "съвместни" Проекти,на което му се казва "ЗАРОБВАНЕ"!Докато накрая се сменя и Правителството на по-слабия Ортак със "Подходящо" и страната се превръща във Верен сателит - такъв,какъвто беше България за Русия 45г!

    Коментиран от #19

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай хой

    10 14 Отговор

    До коментар #9 от "Румяна Костова":

    Съско ти да не обърна резбата че се пишеш със женско име. Та да ти напомня алтернативата на девети септември. Чърчил е настоявал България да се раздели на няколко части и те да се дадат под управлението на турция, Гърция, Сърбия и Румъния. София да се превърне на картофена нива. Това прилагат и днес евроатлантическите ти партньори. Вече армията ни е ограничена до 20 000 както е по ньойския договор. Тече дехристиянизирането и са изградени лагери за мюсюлмани. Заселват се тихо турци. Остава само разделянето. И всичко това с подкрепата на предателите соросоиди гейберасти.

    Коментиран от #21

  • 15 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "СССР":

    Под мустанг имаш предвид куцото магаре на комшията ?
  • 16 Некакъв

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Румяна Костова":

    Хапчетата, хапчетата... Бързо. Толкова много глупости на едно място не бях чел отдавна.
  • 17 Рашка с чашка

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    Африка достига милиард и двеста милиона, Индия и тя, само Нигерия е сто и петдесет милиона! Какво ли ще прави бедна Европа, която е само 600 милиона? Тъпанар!
  • 18 И как

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Келепир да има...":

    имахме толкова много МИГ 29 след като, според теб, СССР не са искали да ни го доставят? Сигурно сами сме си ги направили от детски конструктор?
  • 19 Това

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    е напълно валидно за сделката за Ф 16 и икономическото заробване на България от говедата.
  • 20 Знаещ

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    Бедна България е по-богат от 82 милионна Турция бе проС русофил.
  • 21 по терлици

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    Всичко е точно казано, с изключение на пред-предпоследното изречение-"Заселват се тихо турци.". Няма такава "опция", с изключение на малкото фирми /в сравнение Румъния/ с капитали от Турция-по начало така наречените турци тук в Бг намаляват, защото правят деца, колкото и българите...Феномен, е че се увеличават турчеещите се цигани както и другите цигани. Тук липсва държавната политика, защото много от тези хора-граждани на Р.България, работят в чужбина, а влагат спестявания тук като закупуват къщи и ги ремонтират. Скоро това ще са "новите българи" по нашите земи-относително голям процент, незнаещи добре български /често изобщо/...НО ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ!

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Статистика

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "по терлици":

    През 1989 година турците в България бяха 1.6 милиона души а общо в България имаше 9 милиона души. При преброяването през 2011г турците са 0.6 милиона души при 7 милиона население. От двата милиона души които са напуснали България поне един милион са турци или цигани мохамедани. Повече от две трети от циганите са мохамедани и голяма част от тях се смятат за турци.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: