Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 18:20 1 107 6

САЩ и Северна Корея подновяват ядрените преговори

  • северна корея-
  • преговори-
  • сащ-
  • ядрени

Ще има ли споразумение?

САЩ и Северна Корея подновяват ядрените преговори - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Северна Корея и Съединените американски щати са се споразумели да подновят ядрените преговори помежду си, предадоха световните агенции.

Очаква се на 5 октомври Пхенян и Вашингтон да обсъдят ядреното разоръжаване на Корейския полуостров. През месец февруари тази година двете страни не си стиснаха ръцете.

Не е ясно доколко Северна Корея и САЩ са готови да отстъпят от позициите си по този въпрос. Пхенян иска гаранции, че няма да бъде нападната от съседите си от Южна Корея и техните американски съюзници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шабан

    5 6 Отговор
    Дръж здраво фронта Кимчо че, тези алчни империалисти съвсем ще заробят света и ще унищожат прекрасната ни Планета!?Нямат наяване, тези фашисти.

    Коментиран от #4

  • 2 анова

    4 3 Отговор
    Те даваха гаранции на много държави но не изпълниха нито една Да вярваш на щатите е самоубийство
  • 3 Ами да

    4 2 Отговор
    Ще ги подновят ми то лудия корейчо стресна алчния хамериканчо.
    Жалко че европа не постъпва мъжки та и нас натириха в к....г....
  • 4 Да да

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Шабан":

    Да наричаш САЩ фашисти, е върха на комунистическия гений! Страната в която живеят всички раси и националности и страната която спря Япония и без която разгрома на Хитлер беше немислим! Къде никнете бе?

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Шабан

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    САЩ отдавна не са това което бяха в 20 век. Все повече и повече се превъщат в злото което унищожиха преди повече от 70 години. Така че, заключението ми е правилно!
  • 6 анова

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Да да":

    Те финансираха Хитлер дадоха му ускорение Япония я победи Жуков Какво допринесоха освен че правеха търговия през цялата война
Новини по държави: