Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 17:51 1 656 3

Тайфун уби 2 и рани 70 души (ВИДЕО)

  • япония-
  • тайфун-
  • хагибис
Тайфун уби 2 и рани 70 души (ВИДЕО) - 1

Най-малко двама са загинали и 70 са ранени в резултат на тайфуна „Хагибис”, който към момента се движи към Токио, съобщи агенция Kyodo.

Един човек е загинал след като автомобилът му, в който се е намирал, се е обърнал няколко пъти в резултат на силния вятър. Още един мъж е намерил смъртта си след като къщата му се е срутила, а той е бил в нея.

В 57 града на три японски трефектури в централната част на страната са регистрирани конструктивни повреди по жилищни сгради.

Стихията напълно преустанови железопътните и авиационни съобщения. Много населени места са без ток, мобилна връзка и интернет.В градовете в централна Япония са регистрирани значителни свлачищни процеси и преливане на реки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Planet Earth

    3 1 Отговор
    Опасно нещо е природата. Дано всичко отшуми колкото се може по-скоро и дано да няма повече пострадали.
  • 2 8577

    2 2 Отговор
    "Стихията напълно преустанови железопътните и авиационни съобщения" ... Хм. А трафикът преустановен ли е или само съобщенията?

    Коментиран от #3

  • 3 Ачо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "8577":

    Тъпаците от факти.бг са преписвали от някоя руска страница.
Новини по държави: