Last news in Fakti

24 Октомври, 2019 16:29 3 520 27

B-52 бомбардират край руската граница (ВИДЕО)

  • сащ-
  • b-52-
  • учения

Те са участвали в учения в Литва

B-52 бомбардират край руската граница (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бомбардрировачи B-52 проведоха тренировъчни полети в Литва, съобщи ТАСС.

Те са участвали в съвместни учения с литовската армия в близост до град Казлу Руда. Той се намира на 60 км. от Калининград.

В ученията са участвали два бомбардировача. Те са част от ВВС на САЩ. Излетели са от британската база Феърфорд. Съобщава се, че самолетите успешно са изпълнили тренировъчни бомбардировки като част от ученията.

По-рано през тази година бяха проведени подобни учения, които разработиха взаимодействието между американските и литовските военни представители.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    18 5 Отговор
    Нали сутринта вече бомбардираха, следобед пак ли ?
  • 2 СССР

    12 19 Отговор
    Дрогаре и дрогарке некой знае ли къде има памперци на примоция ?
  • 3 Даммммм

    34 7 Отговор
    Еми то е ясно кой е империята на злото-тьрсеща война по целият свят...-САЩ
  • 4 пРосия

    11 37 Отговор
    Москалите са напълнили ватенките с МЕКА ТОПЛИНА
  • 5 123

    22 6 Отговор
    Сорсо джендърите ме кефите

    Коментиран от #11

  • 6 Dssa

    25 8 Отговор
    САЩ са бомбардирали Литва. Подпукаха си съюзниците, защото от враговете ги е страх.
  • 7 Бай хой

    21 7 Отговор
    Хак им е на литовците. Нека ги бомбардират. Нали сами си ги извикаха. Работите отиват пак към молби за освобождение. То се знаеше че краварите не са в Европа за хубаво. Познайте до един път кой ще ги освободи? Браво познахте.
  • 8 Нагли

    5 4 Отговор
    Англета.
  • 9 ТОЧКАТА

    10 3 Отговор
    показателно...Другите се ОТБРАНЯВАТ,тия директно си показват за какво са......
  • 10 Азззззззззз

    12 5 Отговор
    Американските войници са страхливци. При война ще се разбягат като плъхове. Могат само да пускат ракети и да бомбят отдалече.
  • 11 Rado

    10 14 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    Руcoфил: Брaтя руcoфили ниe нe cмe джeндъри c мeки китки. Нe изпoлзвaйтe eлeктричecкитe cтaртeри нa Лaдитe и Мocквичитe, a cлeзтe oт кoлaтa и зaвъртeтe c мaнивeлaтa. Дa живee Руcия, тя дaвa тeхнoлoгиитe нa cвeтa.

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Бай хой

    9 8 Отговор

    До коментар #11 от "Rado":

    Радке Радкеееей кво ти стана ма? До одеве ти нямаше нищо.

    Коментиран от #14

  • 13 СссереМ

    4 10 Отговор
    То само като видиш професионализма и техниката с която работят хората и няма нужда от коментар,а като ги сравня с уазките и джоганите на ватенките просто разликата е около 80 години.

    Коментиран от #17

  • 14 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    А на тебе ко ти стана ма мари, мензиса ли ти секна ?
  • 15 Алфащ

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "Rado":

    Ти да не си Рада Дълбоката? Защото ако беше с мъжко самосъзнание, щеше да знаеш, че кола с напречно разположен двигател не може да се пали с манивела.

    Коментиран от #16

  • 16 Rado

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Алфащ":

    https://www.olx.bg/ad/manivela-za-moskvich-412-i-kalaf-za-pokrivalo-CID360-ID7Tn7U.html
    https://www.alo.bg/5997957
    Разбити русофилски опорки

    Коментиран от #18, #20

  • 17 То тази им техника е

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "СссереМ":

    от преди узките и е набор на джуганите,та викаш голема технология. Ама,че си глъмпер сам се вкарваш в обора.
  • 18 Права си Радке

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Rado":

    Руснаците поне си имат ладички,ами на краварите кво им остана,освен велосипедите, защото от коли явно не стоплят,европейските и японски автокорпорации отдавна им изкупиха автомобилната индустрия на безценица и сега аз съм горд собственик на Крайслер,произведен в заводите на Фиат
  • 19 Ха сега

    1 1 Отговор
    Това Б52 ли е или В52 написано на кирилица (В),написано (B) на латински или (В) на кирилица, ако е на латински много объркан български правопис имате журналчетата.
  • 20 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Rado":

    Радке кви москвичи та перат у празната кратуна? Статията е за в 52. А тях у виетнам ги сваляха с миг15 и миг21 които са по стари и от масквича и от жигулата. Понимаеш ли за кво иде реч? Янките се излагат. Или си правят майтап с продажните сороспии като ги залъгват с музейни експонати на първа линия. Мислиш ли че длед като това недоразумение в52 е безсилно пред миг15 ис85 ще има някакъв шанс срещу су35, су57 или с500? А да видим колко ти е пипето.

    Коментиран от #21, #22

  • 21 US пилот

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бай хой":

    Няма да стане , имаме картечар на опашката!
  • 22 Rado

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бай хой":

    По време на реално война В52 ще е придружен от ескадрили F15, F16, F22, F35 и те ще защитават бомбардировача. То е ясно, че който и да е сам бомбардировач няма шанс дори и срещу един изтребител. Не знам от къде ти идват такива сценарии. Освен това бавните бомбардировачи се пускат над вражеска територия след като ПВО-тата са елиминирани от изтребители или друго. На теб сече ли ти пипето?

    Коментиран от #25

  • 23 Кирчо

    2 3 Отговор
    Една Корея не могат,та Русия ли.Джендъри нещастни и 45 техни слуги висящи по форумите натовци.

    Коментиран от #24

  • 24 Rado

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Кирчо":

    Русофил: Братя русофили ние не сме джендъри с меки китки. Не използвайте електрическите стартери на Ладите и Москвичите, а слезте от колата и завъртете с манивелата. Да живее Русия, тя дава технологиите на света.
  • 25 Петър

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Rado":

    По време на война тия дозвукови бомбардировачи едва ли ще имат възможност да направят каквато и да е бомбардировка пич..! Смешно ми е дори като ти чета „сценария” по който си представяш че ще стане. За последен път през ВСВ тежки бомбардироваче са летели охраняване от изтребители.От тогава до сега колко години са минали..знаеш ли..? За да извърши някой такава бомбардировка може да се случи само на някоя слаба страна с слабо ПВО, и ПРО. Ако тръгне САЩ,с Б-52 да бомбардира Русия,това значи никой от тях да не се завърне, пък ако ще и с по 1 ескадрила изтребители да ги охранява. Само стационарните радари в Калининград и Крим охраняват и следят небето на половин европа и половин Турция. А от Север пък там няма да говоря,щото дори са по-близо до САЩ от там и системите им за отбрана са по-нагъсто от колкото от Ч.море. И това всичко е като не смятам мобилните С-400. Много книжки си чел за втората световна ми се струва,а стратегията е коренно различна сега.

    Коментиран от #26

  • 26 Rado

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Петър":

    Стратегии много, една от тях е атака с Кинжали и Авангарди на 3D анимации.

    Коментиран от #27

  • 27 Петър

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Rado":

    Блаженни са НЕ знаещите и НЕ можещите. Смях и заучени фрази виждам само в такива сайтчета където всеки може да се изложи с липсата си на знания.. Интересното е обаче че американски и западни експерти никак не им е весело от тези анимации ха..! Ама явно те сигурно са по-глупави от вас и за това анимациите ги гледат мноого сериозно пък вие се смейте..!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания