Last news in Fakti

23 Юни, 2012 16:05 1 445 7

Гърция иска да отложи с две години строгите икономии

  • гърция-
  • икономии-
  • реформи

Новото гръцко коалиционно правителство иска да ограничи съкращаването на чиновници и допълнителен срок от поне две години за прилагане на плана за строги икономии, наложен от международните кредитори – ЕС и МВФ, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Това става ясно от публикуван днес официален документ. В този документ правителството настоява, че преразглеждането на спасителния план, наложен от ЕС и МВФ, ще позволи да се удържат "поне две години" т.е. до 2016 г. "реформите за бюджетни корекции".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 симеон

    3 1 Отговор
    аве тряа да си тарикат , сигурен съм че на гърците пак ще им мине номера, а ние пак ще сме най-гладните отличници щото сме продажници.
  • 2 Буден

    2 1 Отговор
    И това ако не е наглост-здраве му кажи!Тия византийци скоро няма да мирясат с наглостта си само да лапат,но май вече никой не им се хваща.Да си правят съкращенията,да си намаляват заплатите и да не мрънкат-вече няма кой само да им дава,всички са в криза и всички се борим да излезем от нея.
  • 3 умен

    2 0 Отговор
    няма ли някой като КОСТОВ да срине всичко там... защо не приватизират
    ЗАЩО НЕ СЛУШАТ СВЕТОВНАТА БАНКА ???
  • 4 симеон

    3 0 Отговор
    защото не искат да станат като нас
  • 5 симеон

    0 0 Отговор
    народа е казал икономията е майка на мизерията
    това което дянков прави е пагубно за българската нация взимайте пример от другите страни които вече излязоха от кризата там никога не са се правили икономии по скоро се стимолира оборота и нисколихвените кредити докато при нас с настъпването на кризата се отрязаха и кредитите какъв оборот какви 5 лева искаме и за капак на всичко искаме да приемем и отслабващото евро няма логика в политиката на българия ама то кога ли е имало
  • 6 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    mnogo nagal narod sa garcite.nahalnicite na EU saiuza.
  • 7 Грую

    0 1 Отговор
    Ама че цигани, при нас отлагат с двайсет години увеличаването на доходите, а те искат да отложат с още две намаляването им, макар да са фалирали отдавна и въпреки това получават десетина пъти повече от нас. След две години ще направят нови избори и новите ще поискат отлагането с още две години,а при нас ще изберат пак бат' Бойко, който ще отложи увеличаването на доходите с още 20 години и ще напише, че същите статистически са се увеличили с 20 процента и въпреки всичко и нашата държава върви към неизбежен фалит, но при нас ще има разлика и тя е, че държави като Гърция, Испания, Италия и някои други нямат пари, но имат възможности, а ние и пари няма да имаме и възможности няма да имаме. Ето тогава ще ни минат всички мераци да се присмиваме на гърците защото май в прайна сметка те ще преслушат Евросъюза, а пък въпросния Евросъюз нас вече ни е преслушал.
Новини по държави: