Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 09:41 1 678 9

Байдън: Тръмп укрепва позициите на Русия в Близкия изток

  • джо байдън-
  • доналд тръмп

През последните седмици Тръмп на няколко пъти промени своите виждания за Сирия

Байдън: Тръмп укрепва позициите на Русия в Близкия изток - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън отбеляза засилването на позициите на Русия и сирийския президент Башар Асад, отбелязвайки че президентът Доналд Тръмп няма външна политика за Близкия изток, пише в. "Уолстрийт джърнъл".

"Не мисля, че той (Тръмп - ред.) има външна политика. Вижте, позицията на Русия в региона се засили. Асад също засили своите позиции. Иран има директен път към Сирия ... Всичко се обърна с главата надолу, а всъщност останахме там сами ", предупреди Джо Байдън.

През последните седмици Тръмп на няколко пъти промени своите виждания за Сирия и присъствието на САЩ в региона.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    20 5 Отговор
    Реви, израелски ибрик. Не мижеш да ближеш ла^ната на Ротшилда, щото Русия е в Сирия и е въпрос на месеци Асад да подкара бунтовници в израел.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анти милиционер

    14 1 Отговор
    От ротшилдовия кенеф "изсраел" трябва да остане един гигантски ядрен кратер.
  • 4 Преводач на джендърски лайна

    12 1 Отговор
    Външна политика за Близкия изток е външна политика за Израел.
  • 5 ****

    11 0 Отговор
    Вашата външна политика всички я знаем,а тя е разпалване на войни и безредици в останалият свят,далеч от вас.Разграбване и окопиране на нефтените находища,и поставяне на послушни и марионетни правителства с цел подчинение и зависимост.
  • 6 Иван

    13 0 Отговор
    А твоя план,сатанински ционист,беше Сирия да бъде унищожена и християните садистки иэбити или прогонени.След което нацистки Иэраел да эаграби големи теретории и да ги анексира.А тоэи сатанински "държавник" да бъде първия в света,който да ги приэнае эа эаконни иэраелски.
  • 7 Хаджи хаджи Българин

    8 1 Отговор
    А га ядохте кюфтетата ни рива! Случая със закупуването на украинската газопреносна мрежа от синчето му и блокирането на Южен Поток е тяхно дело! Мислеха, че ще извиват ръцете на РФ с кранчето в Украйна! Затова е този вой! ААУУУУУУУУУ!
  • 8 Бесен Язовец

    8 0 Отговор
    И външна и вътрешната политика им куца на краватите, не видят как са се оплели в заеми заради външната им политика.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.