4 Ноември, 2019 14:52 1 625 8

Тръмп има добри отношения с Русия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Той е доволен от своята дипломация

Тръмп има добри отношения с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че има много добри отношения с Русия, съобщи Fox News.

Според него отношенията му с Украйна и Китай също са много добри. Държавният глава смята, че оказва добра подкрепа за украинската страна.

Това изявление идва след изказване на руския посланик в американската държава Анатолий Антонов. Той обяви, че Тръмп е изпълнил своите обещания преди изборите, с изключение на това за по-добри отношения с Русия.

В периода на предизборната си кампанията Тръмп твърдеше, че ще търси разбирателство с руското правителство. Той вече имаше няколко срещи с руския президент Владимир Путин.

Въпреки това все още няма значително затопляне на отношенията между двете страни. В момента президентът на САЩ договаря търговско споразумение с Китай.

То вероятно ще бъде договорено през този месец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рашка в изолация

    7 10 Отговор
    С Русия не трябва да имаш добри отношения ! Русия е империята на злото и с тея въшки трябва да се държиш твърдо и да ги риташ в ъгъла,както са били досега ! Отпуснеш ли кайшката ще ти се качат на главата !
  • 2 Червен еврейски интернационал

    1 4 Отговор
    Естествено......нали и двамата с Путин сте назначени от червения еврейски интернационал
  • 3 Жабата

    1 3 Отговор
    Е ще има, руските хакери като му помогнаха да стане президент на САЩ, как няма да е доволен...
  • 4 Снайперист

    1 2 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 5 ЕL chochone

    4 8 Отговор
    С Русия трябва да се поддържат само прагматични и дистанцирани отношения. Не може Русия да води хибридна война срещу цивилизования свят и да получава потупвания по рамото - както прави изкуфелия Тръмп.
  • 6 АМИИИ

    1 1 Отговор
    НАЛИ И ТОЙ Е РУСКИ ШПИОНИН , КАТО НАШИЯ МУШМУРОК МАЛИНОВ !
  • 7 Масонски удар под кръста

    1 1 Отговор
    Тръмп е актьор който им разсейва просто вниманието и не го съдете, това е игра на ЦРУ. Всичко на тази планета се управлява от сградата на ПЕНТАГОНА. Украйна и Грузия влизат в НАТО до 3 месеца, а Молдова до 6. Освен зa изoбрeтявaнeтo на противоракети С 11400 зacичaщи, излитaщи и cвaлящи рaкeти на втората секунда, трябва и да помислите за 10000 пъти по-бързи хипер-ракети, които да достигнат до България и другите натовски страни за по-малко от 15 секунди, защото aкo ви пoдпукaмe от руско-украинската граница на 15-тата секунда вече ще играете казачок при Путин в ''Руският Рай''. Двойникът на Путин го знае добре, Шойгу също и правят всичко възможно Украйна да бъде унищожена преди влизането и в НАТО, но се спъват....

    Коментиран от #8

  • 8 Нали

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Масонски удар под кръста":

    Нали ти казах че не мож да смяташ бре тъпчо.
    Явно и тия олигофрени кат теб дет са ти написали ко да пишеш не могат да смятат.