Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 08:07 3 065 6

Белият дом с нови ключови разкрития

  • украйна-
  • сащ-
  • разговор-
  • натиск

Възнамерява да публикува стенограма от втория разговор между Тръмп и Зеленски

Белият дом с нови ключови разкрития - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Белият дом възнамерява да публикува стенограма от втория разговор между украинския президент Володимир Зеленски и колегата му Доналд Тръмп, заяви американският президент пред медиите във военната база Андрюс, преди да замине на посещение в Алабама. Според него, това най-вероятно ще стане на 15 ноември.

„Ще ви дам втора стенограма, защото водих два разговора с президента на Украйна". Тръмп добави, че търговските преговори с Китай вървят много добре, макар и по-бавно, отколкото той самият би искал. Пекин иска споразумение „по-силно от него“, подчерта американският първи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer 3.0

    14 10 Отговор
    Статия без съдържание...
    За президент без логика и почтенност...

    Коментиран от #2

  • 2 среднощен

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer 3.0":

    Напротив, колега? Тръмп с действията си показва на "администрацията", че не е съгласен да бъде неин заложник..? Готов е да осветли някои неща, които са му изгодни естествено, но да се знае "кой кара влака"..! Адмирирам мнението ви, но "най-безизразните" и изглеждащите "най-травиално" неща до голяма степен крият истината за "пейзажа"..? Тръмп се готви за втори мандат - това е истината..!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 criminal

    8 3 Отговор
    Истината е че тоя перчем и лондонския му брат са за диспансера.......
  • 4 стоян георгиев

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    ако тръмп спечели втори мандат в сащ.света го чака голям военен конфликт и страхотни икономически и политически трудности.причината ще е тоталната неадекватност на американския избирател за процесите предизвикани от рижия ненормалник.тръмп до каквото се е докоснал го е съсипал.фалира строителния бизнес на баща си,после казината накрая му се наложи да работи като клоун и там все разправии и скандали предвид грандиозните му тъпотии и некоректност.ако този излъже американския избирател втори път значи сащ тотално са изпаднали в политическа неадекватност.реално тръмп не предлага решения за нито една от проблемните ситуации на сащ.нито за икономическата ,нито за здравната нито за външната покитика.тои деиства както го е правил в бизнеса.предизвиква скандал и накрая се осира и бяга.тва е вид психопатия ,но проблема е че му е разрешават!
  • 5 Boxer 3.0

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Гледай "Династията Тръмп" еп.2.
    Добре е, че филмът е американски и говорят само американци, които лично са имали вземане даване и най-вече даване, с Тръмп, за да няма инсинуации, че е антиамериканска пропаганда.
  • 6 бомбата

    0 0 Отговор
    ТО ПЪК ЕДНИ КОЛЕГИ...ДЕ СА ВИ КОЛЕЖКИТЕ ВЕ.....