17 Ноември, 2019 20:07 2 686 7

Бизнесдама: Борис Джонсън ме захвърли като гремлин

  • дженифър аркюри-
  • борис джонсън-
  • гремлин

Дженифър Аркюри каза, че сърцето ѝ било разбито след приключването на приятелството ѝ с британския премиер

Бизнесдама: Борис Джонсън ме захвърли като гремлин - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американската бизнесдама Дженифър Аркюри каза, че сърцето ѝ било разбито след приключването на приятелството ѝ с британския премиер Борис Джонсън, който, по думите ѝ, я захвърлил като "някакъв гремлин", съобщават ДПА и Ройтерс.

През септември в."Сънди таймс" писа, че Дженифър Аркюри - бивша американска манекенка, насочила се към бизнеса, е получила благодарение на връзките си с Джонсън, докато е бил кмет на Лондон, общо 126 000 лири (141 000 евро) държавни средства и привилегировано включване в официални търговски делегации.

Джонсън заявява, че всичко е направено според правилата и няма какво да декларира. Правителствен одит миналия месец постанови, че решението да бъде дадена сумата от 100 000 британски лири на компания, управлявана от Аркюри, е било правомерно.

В интервю в документален филм на телевизия Ай Ти Ви, който ще бъде излъчен днес, Аркюри каза, че се е опитвала да се свърже с Джонсън многократно след появата на информациите във вестниците, но той не искал да говори с нея.

"Аз бях лоялна, вярна, подкрепяща и твое вярно доверено лице. Пазех тайните ти и бях твой приятел," казва тя в отговор на въпрос какво е посланието ѝ към него според транскрипта на предаването.

Не разбирам защо ме отразя и пренебрегна сякаш съм някаква мимолетна любов за една нощ или момиче, което си забърсал в бар, тъй като аз не съм и го знаеш. Ужасно съсипана съм от начина, по който ме захвърли сякаш съм някакъв гремлин, казва Аркюри.

Тя неколкократно отказа да отговори на въпроси за това дали са има интимна връзка с Джонсън, който сега е в предизборна кампания преди парламентарните избори на 12 декември.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дайте фото

    20 1 Отговор
    Покажете снимка на гремлин-а, може този път Джонсън-а да е имал право. Въпреки, че като го гледам и он е един убавец, ама айде, платил си е.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лабас

    11 1 Отговор
    Гремлин ,такава дума няма в българския език, но най и подхожда парцал'
  • 4 Бай Грую

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Йосарян":

    Брейй теб от параграфа ли те изкопаха?

    Коментиран от #5

  • 5 No Exit from Brexit

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Грую":

    Много вдигаш нивото с такива въпроси. Тук се мели ей така - селяндурската, а ти ся кво? Параграф!? Ко м са прайш?!
  • 6 Ггхх

    3 0 Отговор
    Га яди кюфтетата ни рива?
  • 7 Логика

    0 1 Отговор
    "Факти", падате много ниско???!!!
Новини по държави: