Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 14:15 1 022 4

Болтън обвини Белия дом в блокиране на профили в социалните мрежи

  • джон болтън-
  • сащ-
  • туитър-
  • социални мрежи-
  • доналд тръмп

Президентът Тръмп отрича обвиненията

Болтън обвини Белия дом в блокиране на профили в социалните мрежи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият съветник по националната сигурност Джон Болтън обвини Белия дом, че блокира достъпа до личния му профил Twitter от шест седмици.

Това се е случило след подадената му оставка от поста. Той предположи, че администрацията на президента Доналд Тръмп се притеснява от информацията, която може да сподели със своите последователи.

Болтън се "завърна" в платформата с поредица от съобщения, обещаващи "предисторията" за отсъствието му в социалните медии. Той не каза нищо за това дали ще даде показания за разследването на импийчмънта на Камарата на президента Доналд Тръмп.

Високопоставен служител на администрацията отрече твърдението на Болтън, но не даде подробности. "Белият дом не блокира достъпа на господин Болтън до личния му акаунт в Twitter и не разполага с техническите средства за това", заяви служителят, предаде News.bg. Тръмп отрече подобни действия в ефира на Fox и обяви, че двамата не са били в лоши отношения. Twitter отказа коментар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баааах маааму

    3 2 Отговор
    Ха сега де, ми Болтън да отиде пред Белия дом и да си удря главата в паважа и да вика силно бай Дончо да му го пусне профила ха ха ха !!!???
  • 2 соросоидни кърлежи

    0 2 Отговор
    болтън има и др соц мрежи ..такава практика имат всички баш "демократични" държави.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 jforfk

    1 0 Отговор
    А не ни ли обясняваха, че само там, в Америката, има свобода на словото?!? Не се дразня, че там няма свобода. Дразня се, че идват тук разни американци да ни казват как у нас няма свобода на словото. Че и тук няма достатъчно е ясно на всички, просто вижте този пост преди да го изтрият ... Но въпреки това тук свободата е на светлинни години от тази ... на запад.