1 Декември, 2019 17:00 2 753 20

В Хонконг благодариха на САЩ

  • хонконг-
  • протест-
  • сащ

Мирни демонстрации в града

В Хонконг благодариха на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Стотици граждани излязоха на протест в Хонконг, съобщи РИА Новости.

Те протестираха срещу действията на полицията спрямо демонстриращите. Шествието се насочи към сградата на местната администрация.

Протестиращите се обявиха срещу употребата на сълзотворен газ от страна на полицията. Демонстрация се проведе и пред американското консулство.

Протестиращите обявиха благодарност към американския президент Доналд Тръмп. През тази седмица той одобри документ за защита на правата на гражданите в региона.

През тази седмица в Хонконг обстановката беше спокойна, но продължава желанието за повече автономност от Китай.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 охо бохо

    42 15 Отговор
    САЩ вече не са фактор, с който се съобразяват силните и суверенни държави ! Хонконг е китайски и скоро там ще се въведе ред. Истински, а не евроанлантически джендърски лигавщини !
  • 2 Бесен Язовец

    33 8 Отговор
    Днес се радват, но много скоро ще ревът! Не е нужно да си гадател за да знаеш, че при китайците соросоидните номерца не минават!!!

    Коментиран от #5

  • 3 Виме

    12 7 Отговор
    Каквито и знамена да развяват заблудените, решението да се ограничат жертвите НЕ Е на САЩ! Търпението е добродетел и Китай търси дипломация или са взели наема, за да може Тръмп да устиска положението в Сената до края на годината
  • 4 Тръмп е русофил

    22 9 Отговор
    Третополовите САЩ са към своя край на съществуване (държавният дълг на САЩ е 23 трилиона долара и продължава да расте), нека благодарим на Тръмп, че си върши работата отлично! Слава на Руската федерация, да живеят русофилите!
  • 5 Бесен Язовец

    9 17 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Каскет, точно на обратното е, пред хонконгците китайските номерца не минават и няма да минат никогаш, щом американците и другите цивилизовани западни страни са с тях. А ти, когато ревнат, се обади ама още мноооого ще имаш да чакаш и те да ревнат и Америка да фалира и долара да гръмне и НАТО ла се разпадне и ЕС... гат станат тези неща ти няма да си жив, тупи, така, че не се надявай много.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 El chochone

    8 13 Отговор
    Слава на ХОНКОНГ!

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Браво

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    Колкото не минаха в Сирия ,Украйна, Венецуела ли ?
    Като влязат Танковете и Хамерчетата ще повдигнат раменца - Нас това кво ни интересува ? Платените подпалвачи ще се кротнат , и като няма кой друг ще го отнесат Лакеи като НАС !Ще купуваме бракувано месо , летящи консерви и каквото там ни пробутат !
    СЛАВА ?

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бесен Язовец

    7 12 Отговор

    До коментар #8 от "Браво":

    Първо, в Сирия, хамерчетата не повдигат рамене, а продължават да си конторолират, най богатите петролни находища, а именно тойти руслямци повдигат рамене и реват като вдовици за муй. В Украйна. също всичко е под крнтрол и га тя влезе в НАТО, пак тойти руслямчета ще повдигат рамене и ще духат супата. Трето, за Венецуела, не съм чувал да са влизали танкове, но съм чувал, че там в момента е такава инфлация, че ще ти подхвръкне каскета от почуда, ако разбереш, в какава мутренска страна се е превърнала, тази, някога най богата държава в Южна Америка. За да не кажеш, че те лъжа, влез в Ютуба и изгледай филма, който е сниман от един руснак за истинския живот във Венецуела и кой там поръчва музиката. Лично на теб ти препоръчвам, да прочетеш и коментарите на руснаците, които са отдолу под филма, много интересеи неща ще научиш, какво мислят те, за тойта Русия и за твоя Путен. Приятно гледане, само влез и напиши в Ютубата - Самый опасный город мира l Венесуэла l Как люди живут l Лядов

    Коментиран от #11

  • 11 Бесен Язовец

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    В Сирия краварите чакат да си изядът боя друго не правят. Руснаците им слагат пръста на краварите навсякъде по Земното кълбо!

    Коментиран от #14

  • 12 Рошко

    10 3 Отговор
    Скоро в Хонконг ще хвърчат соросоидни глави, да не забравят пак да благодарят на фащ
  • 13 El Pene

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "El chochone":

    Готов съм да обработя El Chocho....
  • 14 Borislav Popov

    4 12 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Пак повтарям, за тез дет по бавничко схващат, в Сирия, льолик, тойти руслямчита дуфат супата, а хамереканчеата събират каймака от петролните находища. На теб също ти препоръчвам да гледаш в Ютубата филма за Венцуела и да прочетеш коментарите сетне отдолу - Самый опасный город мира l Венесуэла l Как люди живут l Лядов

    Коментиран от #16

  • 15 Хамсал

    10 1 Отговор
    За град с население, като на България, това стотици демонстранти ми звучи много хибридно!
  • 16 Бесен Язовец

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    В Сирия краварите ядът с малка лъжичка каймака на Мечока!

    Коментиран от #18

  • 17 ТОЧКАТА

    9 1 Отговор
    то в Америка има по-малко американски знамена!!!!баф ти и работата..и ,,,нямало!!!,,,демокрация...
  • 18 Бесен Язовец

    2 8 Отговор

    До коментар #16 от "Бесен Язовец":

    В Сирия, тупи, американците правят пачки, а казмурчеата дуфат таратора.
  • 19 Анани Куртев Пурков

    4 0 Отговор
    Благодарят на Тръмп?! За какво? Че ги насъсква срещу съгражданите им, ли?!
  • 20 None

    0 0 Отговор
    Тука има един индивид който ползва никовете на хората и сам си пише и сам си отговаря! Какво си мислиш че ще постигнеш с това не знам! Това го забелязах и в други статии и се прави нарочно от някой с психични отклонения и липса на внимание!