Last news in Fakti

3 Януари, 2020 09:37 2 256 3

Бомбен терор по пощата

  • бомба-
  • поща

Пет фирми в Нидерландия получиха писма с взривни вещества в тях

Бомбен терор по пощата - 1
Снимка: Shutterstock

Пет нидерландски компании в Амстердам, Ротердам и Утрехт са получили писма с бомби през последната седмица. Нито едно от взривните устройства не е избухнало, съобщават местни медии, позовавайки се на холандската полиция.

Пакетите са били изпратени до бензиностанция и хотел в Амстердам, до търговец на автомобили и бензиностанция в Ротердам, както и до агенция за недвижими имоти в Утрехт.

Върху подозрителните писма било поставено логото на дружество за събиране на дългове. Неизбухналите експлозиви са могли да доведат до тежки телесни повреди, се казва в изявление на полицията.

Служителите на реда все още не са съобщили за задържани заподозрени и изключиха всякаква пряка връзка между дружеството и изпратените колети.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ивайло

    6 1 Отговор
    Не било Холандия ами Нидерландия, хахаха!!! Е не е по врат а е по шия!!! Дреме им на обикновените хора какво мисли правителството и как да не се свързвало името на държавата с проституция и наркотици!!! За "познавачите", а и за останалите хора по света, тази територия винаги ще си остане Холандия - страната на червените фенери и меката зелена и легална тревица!!! ;)))
  • 3 Японеца

    2 1 Отговор
    Там е пълно с джендъри!
Новини по държави: