Last news in Fakti

4 Януари, 2020 10:50 5 660 80

Война? САЩ изпращат още войници в Близкия изток

  • сащ-
  • ирак-
  • близък изток

Подкрепленията са от 82-ра дивизия, която вече изпрати няколкостотин военни в региона по-рано тази седмица

Война? САЩ изпращат още войници в Близкия изток - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

САЩ разполагат още до 3500 войници в Близкия изток, след като с US дрон бе убит висш ирански генерал, предаде АФП, позовавайки се на представител на Пентагона.

Подкрепленията са от 82-ра въздушнопреносима дивизия, която вече изпрати няколкостотин военни в региона по-рано тази седмица след ескалация на напрежението заради атаката на посолството на САЩ в Багдад.

Решението на Пентагона идва, след като при ракетен удар с американски дрон в Багдад бе убит ген. Касем Сюлеймани – командващ елитната част „Ал Кудс“ – звеното за операции в чужбина на иранската Революционна гвардия.

САЩ в момента имат около 5200 войници в Ирак.

Междувременно Ройтерс съобщи, че министърът на отбраната на САЩ Майк Еспър е отменил плановете си да вземе личен отпуск по-късно през януари заради нарасналото напрежение с Иран.

Преди това президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ген. Касем Сюлеймани е трябвало да бъде убит „преди години“.

„Генерал Сюлеймани е убил или ранил тежко хиляди американци в продължение на дълъг период от време и планираше да убие много други. Той беше пряко или непряко отговорен за смъртта на милиони“, написа Тръмп в Туитър.

„Макар че Иран никога няма да може да го признае, Сюлеймани беше мразен и предизвикваше страх в своята страна. Те не са толкова тъжни, колкото лидерите се опитват да ги представят пред останалата част от света. Той трябваше да бъде убит преди години!", добави президентът на САЩ.

Две близкоизточни авиокомпании заявиха, че прекратяват полетите си до и от Багдад, след засилване на геополитическото напрежение в региона, предаде Асошиейтед прес.

Националната йорданска авиокомпания „Роял Джорданиън“ спира всички полети между Аман и Багдад заради обстановката в областта на сигурността в иракската столица и на международното летище, където бе убит генерал Касем Сюлеймани.

Компанията обаче запазва редовните полети до Наджаф, Басра, Ербил и Сулеймания.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    17 55 Отговор
    Големият руско ирански балон се спука.

    Коментиран от #4, #68, #76

  • 2 боцмана

    55 12 Отговор
    Да си ги приберат в дървени пардесюта , дето са тръгнали нежелани и неканени да правят проблеми на хората от цял свят.
  • 3 Хасан

    45 9 Отговор
    След Сирия американците изгубиха и Ирак ..едно безсилие на американската външна политика което кара да се извършват политически покушения

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анти мангал.

    12 25 Отговор
    Ураааа Урааааа- Най накрая война срещу ислямистите сега ще се надигнат всички ислямистки държави ще е весело един път завинаги ще разберът че ислямист от Турция нагоре към ЗАПАД нетрябва и носът си да подава намеси ли се и Гърция вече става интересно абе я аз да отида да си подготвя бойната готовност че знае ли се с тия наши османци съседи ???

    Коментиран от #10

  • 6 крепостен ватник

    7 29 Отговор
    Мурзилките пак нервничат.

    Коментиран от #8, #21

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стоян

    48 7 Отговор

    До коментар #6 от "крепостен ватник":

    Отдавна е доказано, че мразещите Русия до един са педерасти.

    Коментиран от #12, #65

  • 9 Хигиена

    6 29 Отговор
    Явно теренът ще се прочиства от Чалми и Ушанки

    Коментиран от #69

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 1 Отговор
    управляват ни психопати а при война загиват много невинни хора жени мъже деца

    Коментиран от #39

  • 12 Психиятъра

    25 3 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян":

    Много висока степен педер.. стия са развили русофобите в България!

    Коментиран от #16

  • 13 Borislav Popov

    7 23 Отговор
    Нали каскетнята тук пелтечеше, че аятоласите уж били гоооолеми майстори да свалят хамерикански дронове ! Този дрон дето е убил Сюлейманито, защо са го пропуснали ? Питам аз каскетоидите и отговор от тях не искам.

    Коментиран от #28, #34, #43, #49

  • 14 Хрониките на Евразия

    5 28 Отговор
    Може да се очаква от Иран само терористични атаки , за война не им стиска ..
    Техният ислямистки елит , има навика , също като руският , да си държат парите на запад и да си купуват имения там ..

    Коментиран от #35

  • 15 Монгола

    28 3 Отговор
    И 50 000 чифта памперси са прекарали за 48h ударно в Близкия Изток за 82дивизия на US с охлаждащ гел!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Яж м бахуря

    3 23 Отговор
    Много интересно,защо ушанката Захариева още не е ревнала в изявления от пияните орки..

    Коментиран от #27, #37

  • 18 соросоид дебил

    28 3 Отговор
    70% от иракчаните са мюсюлмани-шиити като иранците и 30% сунити и кюрди. По времето на Садам Хюсеин сунитите, които въпреки че са малцинство държеха властта в Ирак. Със свалянето на Садам Хюсеин тъпите кравари отвориха широко вратите на Ирак за Иранско влияние и в момента иракското правителство се доминира от шиити. Говедата са изключително глупави животни и затова ще бъдат изхвърлени и от Ирак.
  • 19 И така

    28 1 Отговор
    За тия дето се радват на съюза със САЩ само да припомня че по сценарий те удрят от въздуха от стотици километри а ние действаме по сушата с калашници срещу танкове и ракети.И при победа янките викат победата е за нас мъртвите за вас.
  • 20 Елбрус

    24 3 Отговор
    На краварите ще им дойде нанагорно и Ирак, и Иран на веднъж, да не се задавят както в Северна Корея и Виетнам?
  • 21 Соросоидно пу-тен-це

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "крепостен ватник":

    Ще дават ли шекели и кифли като бонус в НПОто?
  • 22 пиндосовците

    14 2 Отговор
    Разбрали са , че около Коледа има промоционална разпродажба на дървени кожуси и са хукнали да се снабдят. После у дървения кожух па дома.
  • 23 vuichogosho

    6 16 Отговор
    Какво негодувате? Да нападнеш чуждо посолство = обявяване на война. Тия мюслита какво очакват? Няма как да им се размине. И руското посолство да бяха ударили пак щяха да идат при девиците.
  • 24 Хисторик

    20 1 Отговор
    Така е, змирише ли на импийчмънт замирисва и на война както 1999г в Сърбия и сега същотото! Имат да харчат 1 трилон $ краварите.
  • 25 Хасан

    3 14 Отговор
    Ирак ще е поредния Виетнам за Сащ ..ще победят но няма да могат да се задържат ...а Сирия поредния Афганистан за Русия .

    Коментиран от #54

  • 26 Ххх

    16 2 Отговор
    Техническите постижения на американците при проследяване и унищожаване на противници като точкови цели са безспорно забележими. Но, все пак, едно е да воюваш с противник на допотопно техническо ниво, разполагащ със средства за отговор на ниво от седемдесетте години на миналия век, друго е със съвременна армия, разполагаща със средства за ПВО, които могат да свалят дроновете, със средства за РЕБ, които могат да заглушат сигнала към дрона и да го отклонят или неутрализират, и със съвременни нападателни средства като балистични и крилати ракети, с които да бъдат атакувани центровете за управление на дроновете.

    Коментиран от #38

  • 27 Хрониките на Евразия

    2 18 Отговор

    До коментар #17 от "Яж м бахуря":

    Маша Захариева има заместник , докато изтрезнява след Нова година
  • 28 Ххх

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Каскетчо, нещо късно започваш да се изхождаш, нямаше те в коментарите под по - ранната статия, май е време да те пенсионират.
  • 29 Вуте

    13 1 Отговор
    Основната причина за американското присъствие там е добивът на петрол. Вадят и продават. Няма да си тръгнат оттам никога!
  • 30 Kcaniba

    21 1 Отговор
    Т.е. фащ първо убиват с терористична атака, висш ирански генерал, а после увеличават количествено, окупационните си войски в близкият изток!!!
    Победата на Путин, мира не им дава!1
    Не щат мира, ще имат секира!!!!
  • 31 одъртял комсомолец

    13 1 Отговор
    Някой съмнява ли се все още, че зад всичко това стои Израел!? Някой съмнява ли се все още, че Тръмп е избор на Израел, а не на Русия!? Иначе Тръмп разбира се, че ще даде на заден. Знае прекрасно, че срещу Иран няма никакъв шанс! Иран изгради мощна система за ПВО отбрана, а без авиация краварите не могат да направят нищо. Да не говорим, че една война с Иран обслужва идеално руските интереси. Путин не би имал нищо против цена от над $100 за барел, което неизбежно ще се случи, след като иранските ракети почнат да атакуват СА. Руснаците помогнаха на Иран да арестува британски танкер, що пък сега да не пробват да потопят и американски самолетоносач например! За съжаление Тръмп не е чак толкова глупав, че да се вкара в подобен филм.
  • 32 Чук

    3 1 Отговор
    Те с тия два полка че го забелят на място, тва няма да в бум с дрона, а бум бум бум и Арлингтън сетне
  • 33 Готин ама не съвсем

    16 3 Отговор
    Няма да се плашите! Сега арабите ще издадат заповед, където и какъвто и цървул с американски паспорт да има, там да го трепят! И от веднъж света ще стане по-спокоен, а Хамериканците ще се принудят да се приберат зад голямата локва! Да, в Иран и Ирак ще има золуми, но ще видим, как от веднъж ще почнат едни установки С-400, едни самолети СУ-35, СУ-57 и т.н.н., тихомълком да заминават за Иран! И тогава ще има решаващи отговори!
  • 34 Стига ва

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Той не е над Иран бе кьопек

    Коментиран от #40

  • 35 Бе да ти кажа

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хрониките на Евразия":

    За война на едни други с розови боксерки и памперси не им стиска
  • 36 Русороб

    7 13 Отговор
    Направо смях ме напушва от коментарите, ирански ракети да ударят САЩ, шантава работа и мокри руски сънища. Къде е братът вова да помогне или още спи, а захарова и ватниците са се оцапали и още не знаят какво се случва и какво да изтропат. Ще има пръц под юргана и толкова.
  • 37 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Яж м бахуря":

    Тя бавен реотан на, от Пазарджик Ко искаш
  • 38 Нафърфорий

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ххх":

    Най ме кефят готините им "хирургични" удари по болници и сватби шъ знайш
  • 39 hond

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Избора на Тръмпи
    да започва от горе на долу ми харесва. ха ха
  • 40 Borislav Popov

    4 16 Отговор

    До коментар #34 от "Стига ва":

    Ми да си е стоял Сюлейманчо в Иран бе, кьопек, къв го е търсил в Ирак да напада американското посолство !?
  • 41 Питащ

    22 2 Отговор
    Абе, тоя Сюлеймани ли е какъв ли е, ама той тия, американските граждани в САЩ ли е ходил да ги убива? И американските "граждани" мирни граждани ли са били или са били амарикански, военни инструктори и амарикански войници, отишли на мама си в дупе на другия край на света?
    Кой дава право на една единствена държава в тоя свят, да ходи и да се разпорежда в суверенни държави?

    Коментиран от #44

  • 42 Мариа

    0 5 Отговор
    Вы только посмотрите какие красивые и привлекательные девчонки -free-> getbadgirl. com
  • 43 Каскет

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Да, аятоласите са майстори да свалят дронове, но над СОБСТВЕНО небе. Случилото си, ако не си забелязал е било в ИРАК, а не в ИРАН.
    Имената си приличат и е възможно пъпчив и ОЧИЛАТ пубертет (като теб) да не е забелязал разликата.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мариа

    0 3 Отговор
    Вы только посмотрите какие красивые и привлекательные девчонки -take it for free-> getbadgirl. com
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хрониките на Евразия

    2 13 Отговор
    Най - смешното във всичките антиамерикански коментари , е това , че много от авторите им , със желание биха отишли в САЩ да искат някой долар 😂

    Коментиран от #50, #52, #60

  • 48 всичкото зло идва от америка

    17 1 Отговор
    До кога светът ще търпи американския тероризъм над суверенни държави?
  • 49 На Попа внук му Борче

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Бре да те питам ако един цивилен руски гражданин, опозиционер на Путин бъде ликвидиран в руското посолство в да кажем Нигерия и безследно изчезне, как мислиш, че ще постъпят САЩ и ЕС? Дали както постъпиха със С. Арабия и нейния лидер? Първо ще се разследва и чак тогава ли ще се предприемат мерки, или ще е като случая с оня уж отровения от Русия. Без никакви доказателства и започнаха да гонят дипломати. Усещаш ли колко са жалки САЩ с вечното им говорене за върховенството на закона, за човешките права по света, за това, че не преговаряли с терористи. Е че как да не преговарят? Та те са най- голямите. Света за пари запалиха. А вие техните фенове сте ужасно заблудени люде. Не казвам че днешна Русия е олицетворение на доброто, но определено САЩ са олицетворение на злото, на подлостта и на лицемерието. Знаеш че е така. Знаеш.

    Коментиран от #56

  • 50 Ххх

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Хрониките на Евразия":

    Но само такива като Хрониките ще ги огрее !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 И си прав

    10 2 Отговор

    До коментар #47 от "Хрониките на Евразия":

    Не защото харесват американската политика, а защото всеки иска да припечели малко повече пари. А сега драги си задай въпроса защо в САЩ има кинти, тези кинти реални ли са или просто печатните преси прегравят от печатене, и стандарта който и там вече не е както от преди 20 и повече години как въобще се поддържа. Ще ти кажа въпреки, че се досети. Поддържа се с войнии кражби на чужди природни ресурси. Поддържа се като извиват ръцете на така нар им държави- партньори. Рекет без край. Това е външната американска политика водеща до американската мечта, коята както вече и президента им каза, че вече е мъртва. Така че......мисли.
  • 53 Ххх

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "юнаци от Нови пазар":

    Румяна Костова - по младата, Цвък Цвък 400 и пр. от поредицата кукувичи никове, вече прероден като Юнаци от Нови Пазар, отново копира безмозъчните си простотии под всяка статия.
  • 54 ххх

    11 1 Отговор

    До коментар #25 от "Хасан":

    Откога САЩ "победиха" във Виетнам?
  • 55 Eee

    6 1 Отговор
    Войната е неизбежна вече.
  • 56 Borislav Popov

    2 9 Отговор

    До коментар #49 от "На Попа внук му Борче":

    Публикувано във факти.бг: Не казвам че днешна Русия е олицетворение на доброто, но определено САЩ са олицетворение на злото, на подлостта и на лицемерието.) Като ще казваш, казвай истината до края и не си криви душата, понеже съвсем очевидно е, че и Русия и САЩ са олицетворение на злото, ала вие каскетоидите лошите руснаци, тук ги възхвалявате и възнасяте до небесата, а по лошите американци плюете като сахарски камили. Знаеш че е така, знаеш !

    Коментиран от #57, #70, #71

  • 57 Ххх

    2 5 Отговор

    До коментар #56 от "Borislav Popov":

    Каскетчо, вече се оглеждам по магазините каква бира да си харесам, обещал си черпене ! След някой и друг месец ще излезе новината за доставка на СУ 57 за Алжир, и Каскета къде ще ходи ?

    Коментиран от #59

  • 58 държавен тероризъм

    5 2 Отговор
    И Хитлер е лъгал, че защитава немците в Чехия!
  • 59 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    4 7 Отговор

    До коментар #57 от "Ххх":

    Бреее то голям престиж за извънземните Мосфилм фърчила Продажба в Алжир тц тц тц
  • 60 Хроникьорчето

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "Хрониките на Евразия":

    Нямаше начин да не си под статията - „ луд умора няма ” 😂 Най - смешното е , Свирчо , че лудите като тебе не осъзнават всъщност , че им хлопат дъските ( в твоя случай целият градоред ) и продължават с лудостта си , дори когато са обект на масирана подигравка ! 😂 .. видях , че и предишната статия не си пропуснсл .. смешник .. пипал само ромски инструменти ( отскоро и сирийски .. приятели имал такива .. с чалми ) по градските тоалетни , а руската военна техника коментира ?! 😂

    Коментиран от #62

  • 61 гост

    0 1 Отговор
    Май няма голяма разлика от "социалистическото ни минало"и тогава скъсваха да се оплюват САЩ и сега го правят,само Русия тогава не можеше,а сега може,но по малко.
  • 62 Хрониките на Евразия

    0 3 Отговор

    До коментар #60 от "Хроникьорчето":

    Целта на задачата е ти мен да не пропуснеш 😂
    И да попитам , днес дежурен ибрикчия ли си ?
  • 63 Хрониките на Евразия

    0 5 Отговор
    - А вие външният дълг на САЩ виждали ли сте ?
    - А вие ушанки барбекю от терористи виждали ли сте ?
  • 64 Bulgaristan

    1 4 Отговор
    Абе ние като членки на нато нямали да подкрепим САЩ.Ми че Кой ще им готви.В Столовата кой ще им мие чиниите.А дрехите им кой ще ги мие.Всички доброволци от Бг. да изхвърлят вибраторите в кошчетата и направо в Ирак.Там ще има достатъчно истинско рязано месо

    Коментиран от #67

  • 65 Бай Яни

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян":

    А тези който обичат рушия са Педали и обичат да лапат веряшки рязани пишки. Не си Стоян а Хасан. Путкин АКБАР. 😁😁🧔👨‍🍳🧕👩‍👩‍👧‍👧🐷🥃

    Коментиран от #79

  • 66 6682

    2 1 Отговор
    ЕХА..
    КАКВА ДЕМОКРАТИЧНА РАБОТА САМО.. ОТИВАШ В ЕДНА СТРАНА ДЕТО ИМА ЕДИН ЛОШ ГЕНЕРАЛ - ЗАБЕЛЕЖКА ТОЙ ОБАЧЕ СИ Е ВКЪЩИ...
    АКО СА ВОДЕНИ ПРОВОКАТИВНИТЕ АМЕРИКАНСКИ КРИМКИ И ТАМ ЕСТЕСТВЕНО Е ДА ИМА ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ.
    ТАКА ЧЕ ПОДХВЪРЛЕНАТА ВИНА Я ЗНАЕМ..
    СЕГА, КАК МОЖЕ ДА ОТИДЕШ С ДРОН ПРИ ЯНКИТЕ И ДА УБИЕШ НЯКАКЪВ ГЕНЕРАЛ ОТ ТЕХНИТЕ....ЩОТО Е ЛОШ...А ТАТИ ЩЕ ДОЙДЕ С ТАНКОВЕТЕ ЩОТО Е ТАНКИСТ.. ПРЕДИ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ ПЕНТАГОНЕЦ И БОДЪР ПЕДИ ЗАДА ИЗВЪРШИШ ПОДОБНА ОПЕРАЦИЯ. ТОВА Е УСЛОВИЕТО... НО КАКТО ДОСЕГА СИ СЪЗДАДОХА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ САМИ, ТАКА ЩЕ БЪДЕ И СЕГА. ПОСЛЕ ЩО ИМАЛО ЛОШИ ГЕНЕРАЛИ - ЗАТОВА ЩОТО СТЕ ДАЛЕЧКО ОТ ВКЪЩИ. ПОСЕРКОВЦИТЕ СИ ТЪРСЯТ БЕЛЯТА И ИЗВИНЕНИЯТА ЗА ДА ЗАПОЧНЕ ОТНЯКЪДЕ, НЯКАК СИ, КОГАТО И ДА Е КОНФРОНТАЦИЯ В КОЯТО ДА СЕ НАМЕСИ ЕВРОПА И РУСИЯ . САМО ДА МОЖЕ ПАК АКО СТАНЕ ДА НЕ ВОЮВАТ А ДА ДОЙДАТ НАПРАВО КАТО СИЛНИТЕ И ПОБЕДИТЕЛИТЕ.. КАКТО ПРЕДИ. А ДАЖЕ ВЕЧЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ ТЕ СА ОСВОБОДИЛИ ЕВРОПА. ИЗВИНЕНИЯ МНОГО - КАТО ПРИ НАХЛУВАНЕТО НА САЩ В КОЯТО ИДА Е СТРАНА КОЯТО НЕ ГИ БРЪСНЕ. КАТО ГРАНАДА, ПАНАМА... СВЕТА ГЛЕДАШЕ И СТОЕШЕ... И СЕГА ТАКА ЩЕ СТАНЕ. НО ДАНО НО ТОГАВА НЕ ИЗВИКАТ И НАШИТЕ ПРЕДАННИ ВОЙСКИ, ДА ИМ ПОМАГАМЕ ТАКА ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ.. КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА..... ОХ А А ТАКА ЩЕ СЕ НАМЕРИТЕ В МЕСОМЕЛАЧКАТА СВЕТЪТ НЕ ВИ ТЪРПИ.
    ОТИДЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ КРИМ ..... А? АРЕЕЕ ДЖА !!!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Алооуу бсп+дпс джендърчее..

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    ..Иран е подлога на сащ
  • 69 Алооуу бсп+дпс джендърчее..

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Хигиена":

    ..колкото почистиха в Сирия а?!🤣напуснаха безславно
  • 70 Борчееее бре

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Borislav Popov":

    Когато САЩ атакуват и убиват хора на хиляди километри,това е в интерес на демокрацията. Когато Франция бие протестиращи, пак е демокрация. Когато това се случи някъде другаде, е погазване на демокрацията и човешки права. Пиши нещо по това. Моля те.
  • 71 Борчееее бре

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Borislav Popov":

    Щатите се чудят какво да правят, вместо са си оправят собствената кочина! Да си ограамотят населението, са го образоват. Елементарна култура няма. Но по-лесно е да ходят по света и да се правят на полицаи по света. Нападат Иран, защото такова е споразумението им с Израел, които в кожата си не се побират от това, че Иран им играе срещу "косъма" и подкрепя палестинците. Подложили са ги на масово изтребление.
  • 72 Пираня

    2 0 Отговор
    САЩ сякаш никога няма да си научат урока а Турция тръгва по техните стъпки. Омразата сее омраза, в момента иракчантите мразят американците, сириици и кюрди също. Руснаците сякаш имат по правилна стратегия, търсят местни хора и им помагат. Руснаците ги мразят само джихадистите. Дори кюрдите не ги мразят понеже явно си знаят че помощта им винаги ще мине през Асад тоест всичко е ясно.

    Коментиран от #73

  • 73 Русофоб

    2 6 Отговор

    До коментар #72 от "Пираня":

    Руснака винаги търси предатели преди да нападне ..така бвше и през 1878 г намери предатели наречени опълченци които почнаха да убиват мирното население живеело в мир векове ... така и в Чеченисран,Украйна,Грузия

    Коментиран от #74, #78

  • 74 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Русофоб":

    Ти си за разстрел пич за гаврата с Българските Опълченци
  • 75 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОЙ ОТ ВОЕННАТА ПРЕЗИДЕНТСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СИ ДАВА СМЕТКА : КАКВО Е В ГЛАВИТЕ НА ДИПЛОМАТИТЕ И ОБСЛУЖВАЩИТЕ МИСИИТЕ ИМ ПО СВЕТА --- ДНЕС -СЛЕД " ВЕЛИКИЯ ИЗРАЕЛСКИ ДРОН " !?!?!? КОЙ ЕВРЕИН ПО СВЕТА Е ЗАЩИТЕН ОТ ТЯХНИЯ МОСИУСАД ?????????? А ЗА ВСИЧКИ АРАБИ -" ШАЛОМ АЛЕЙХУМ " И " САЛЛАМ " Е ЕДНО !!!!
  • 76 Един

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    По-скоро,някой ти е спукал тръбата......
  • 77 Иван

    2 0 Отговор
    Нали боклука Тръмп беше написал че е предотвратил война,эащо иэпращат още эомбита?
  • 78 Пираня

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Русофоб":

    Хасане, Хасане като се гавриш с българската памет по-добре ли ти става??? Предателят си ти, знаеш го и ти е гадно мразиш се дори самият себе си!
  • 79 Димо

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Бай Яни":

    Аналния се разпозна и сега не може да си свие халката. Пъхай феса и чалмата вътре.
  • 80 7997

    1 0 Отговор
    Един по един.
    1.Първи Иран.
    2.Втора Русия.
    3.Трети Китай.