Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 13:33 2 385 2

Бомби по пощата: ежедневие в Нидерландия

  • нидерландия-
  • поща-
  • бомба

Местната полиция разследва поредица от подобни случаи от 3 януари насам

Бомби по пощата: ежедневие в Нидерландия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Предполагаеми писма бомби избухнаха в пощенски клон в офис сграда в Амстердам и в помещение за сортиране на пощенски пратки в холандския град Керкраде. Няма пострадали, предаде Ройтерс, като се позова на полицията.

По-рано беше съобщено, че и вторият взрив е станал в Амстердам.

Местната полиция разследва поредица от подобни случаи от 3 януари насам. Предполага се, че изпращачът е един и същ. Писма бомби са били пратени до хотел, газова станция, гараж, брокер на недвижими имоти и колекторска служба.

ТАСС уточнява, че получателите на тези пратки са били в различни градове - Амстердам, Ротердам, Утрехт и Маастрихт, и че нито една от тях не е избухнала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шри Ланга

    4 0 Отговор
    От арабелките идват,фоерверките,калмиките,камилките,камилари -те
  • 2 Мада фака

    1 1 Отговор
    Ебахти Неграмотниците в коментара@ааааааааа. Ууу. Бееее. УТРЕПАЛКИ.!!!!!
Новини по държави: