27 Февруари, 2020 12:49 4 229 37

Опасното мълчание между Русия и НАТО

  • русия-
  • диалог-
  • нато

Люксембург зове за диалог

Опасното мълчание между Русия и НАТО - 1
Снимка: Shutterstock

Русия и НАТО трябва да водят диалог. Това обяви посланика на Люксембург в Русия Жан – Клод Кнебелер, цитиран от ТАСС.

Той призова за повече усилия за диалог. Дипломатът подкрепя идеята за нов модел за безопасност, който да преодолее разделението на различните региони.

„Моята страна разбра, че е трудно да се намираш между два големи блока. Търсим нов модел за безопасност, който да съчетава Русия и НАТО.

Смятам, че мълчанието между тях става опасно. Най-важно е да водим диалог“, заяви Кнебелер.

Той обяви, че ще работи за подобряването на разбирането между двете страни. Според него е важно да има нов модел на съдействие.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледач

    19 5 Отговор
    Сега чакаме да се изкажат по въпроса хибридните тролове на Факти.

    Коментиран от #2

  • 2 РУСКИ ТРОЛ

    8 19 Отговор

    До коментар #1 от "Гледач":

    КАКВО ДА СИ ГОВОРИШ С ХОРА КОИТО СА МНОГО ПОД НИВОТО ТИ
  • 3 Спиро

    5 25 Отговор
    А уж в Люксембург сте умници. Направете като нас. Влезте в НАТО и слугувайте на Русия.
  • 4 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    11 4 Отговор
    И чакаме момента "Ч" ! Този бой трябва да се състои !
  • 5 ⚡ Хрониките на Евразия

    5 13 Отговор
    Ердоган като води всеки ден диалог с Путин и кво ?
  • 6 Нима туй е живот ?

    17 0 Отговор
    По селата - нито пър, нито автотранспорг, нито Поща, Доктор, зъболекар, аптека, линейка, аптека, интернет. Западни ценности, свобода и демокрация да си е/еш майката че и да ОРИГАШ . Няма за какво да мечтаеш дори. Няма човешка глъч нито животинки щъкат. Не е лошо нали ? Родопите , Странджа, Балкана, Добруджа, Северозападната България - Като ли със животните избиха и хората ? " Мръсната Кръв " било здравословно , полезно , профилактично желателно и трябва да се пусне !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Не че СОЦА бе Цвете

    8 2 Отговор
    Но днешните не ГРАДЯТ , не ТВОРЯТ , не СЪЗДАВАТ а общото НАШЕ ГРАБЯТ ! Съвети щедро обаче дават - да не мързелувам а вместо пенсии , отново да се трудиме ! И редомендации за секс пози с бременна и от зад ! Нима и влака у нас тръгна " през просото "?
  • 9 Ах, ма разбира се

    6 8 Отговор
    Диалогът с русия винаги е стигал до .... необходимост от диалог. И до Крим, Донбас, Чечня, Идлиб, Либия, Скрипал, Гербев, Радев ....

    Коментиран от #11, #14

  • 10 Този БОЙ е наложителен !

    2 1 Отговор
    Нищо че мълчим , ходим бавно за хляб и тътрим охлузни патъци ! Ръката може поне веднъж да замахне там дето отдавна не те виждат и чуват !
  • 11 Тебе като ТРОСКУТА

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ах, ма разбира се":

    Семиотиката и през корен !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Поучителен глас от извънземен кораб

    6 8 Отговор
    Русия да не се прави на ощипана мома, ами да стане член на НАТО да си подадат ръце и да спасят човечеството от чумата, а и тя да се спаси от огромният "змей" Китай...Скапаняците туристи, които шарят насам-натам из държавите ще унищожат човечеството! Отменям /забранявам/ парада за 9 май в Москва, заради целувките на Червения площад и чумата, която може да тръшне лидерите там! A и дa прeдпaзимe Путин прeди вcичкo ocтaнaлo. Също забранявам целувките, милувките и сбирките в Брюксел. Бойко и Путин ще останат нецелунати тази година, а Радев пак няма да присъства на военен парад! 😂😂😂На българските комунисти нареждам /заповядвам/ да тръпнат в очакване пристигането на новичките ни f-16, защото други самолети няма да могат да видят, нито на руски, нито на български парад повече!!
  • 14 Русията да си кара по своя план

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ах, ма разбира се":

    А ние да си окосим нашата МЕРАК!

    Коментиран от #15

  • 15 Русията да си кара по своя план

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Русията да си кара по своя план":

    А ние да си окосим нашата МЕРА ' ! Що е свобода ? Що е демокрация ? Що е туй западни ценности и стандарти ? И имали ги , и де ги тях изобщо у нас ?
  • 16 Но но моята СДС смятат в БГ не го е разб

    4 1 Отговор
    „Моята страна разбра, че е трудно да се намираш между два големи блока. Търсим нов модел за безопасност, който да съчетава Русия и НАТО.

    Вижте какво казват хората от Люксембург който са толкова далеч от Русия, а нашият СДС клозет твърди че няма проблем между НАТО и Русия и че няма проблем за България и че ние сме пронатовска държава и евроатлантици продадоха братята сестрите си и народа си за замяната на 30 сребърника
  • 17 Боят трябва да се състои !

    9 0 Отговор
    НАРОДА се ликвидира нежно , но интензивно с темпо както в Освиенцим ! Погледни в селата няма - Път, Автотранспорт, Доктор, Зъболекар, Аптека , Поща, Библиотека, Женска консултация, Административни услуги, Училище, Читалище, Клуб, женски консултации, Интернет, Бръснар, не говоря за Манекюр, педикюр, Баня и Фризьор ! Избиха животните а с тях и хората ! Не е ли туй нежен но ефективен МОР !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Партията щом не е НАРОДНА

    2 1 Отговор
    Значи е мутрагеньовска ! Гласуваме за тях защото се надяваме че " кравата не ще да е ЯЛОВА " ! А ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ - ТЕЛЕ НЯМА !
  • 21 SS14

    4 8 Отговор
    С примитивни същества като руснаците не може да се преговаря.Самите руснаци също си се знаят що за изгнила стока са и,че никой не ги бръсне за слива.Русия няколко пъти се молеше да влезне в НАТО ама греда.
  • 22 Боят у нас си е наше дело !

    1 2 Отговор
    А НАТО и Русия ще се управата, както винаги !
  • 23 Боят у нас е нужен за

    1 0 Отговор
    Онези който едва я карат !
  • 24 Русия ще се справи както винаги

    3 2 Отговор
    А ние да си почистим в нашия двор !

    Коментиран от #26

  • 25 Ще е страшно ! Много страшно !

    1 1 Отговор
    Но ГЮБРЕТО наше , само огън го управя !
  • 26 987

    4 9 Отговор

    До коментар #24 от "Русия ще се справи както винаги":

    Как ще се оправи пък Русия,че не ми е ясно...Държава затънала отвсякъде ,която се олицетворява само с мизерия,беднотия и недоразвитие..

    Коментиран от #28

  • 27 Тридесет години - кравата е все ЯЛОВА ?

    2 1 Отговор
    Без значение как се казва кравата - ГЕРБ, БСП, ДПС, и още 280 др. също ялови крави ! Този КРАВАРНИК Щом ТЕЛЕ , мляко и масло не дава трябва да се пусне за МЕСО !
  • 28 Приказките ДЕКИШ не хващат !

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "987":

    Време е за ХОРО ! Бързо, буйно, лудо, вихрено , мъжко - "Ситно Радомирско " ! Както нявга по царско !
  • 29 Предлагат ми " Да хванеш гората "

    2 0 Отговор
    С Галя Щърбева !? Да я хване тя ! А " България от край до край " не се предлага , защото там няма чужденци , закъсали от своите ценности , към които нас ни водят с нашите ЯЛОВИ КРАВИ ! Този път е ТУНЕЛ БЕЗ ИЗХОД !
  • 30 Пускането на кръв при ИНФЛУЕНЦИЯ

    3 0 Отговор
    Е здравословно и препоръчително ! Мръсната кръв трябва да се пусне ! От време оно се практикува - " Френска революция ", " Парижка комуна" " Права и Втора световна " " Септември 11.2001, " " Пустинна буря " " Цветни революции" " Арабска пролет" МАНДЖА С ГРОЗДЕ ! КРЪВ се пуска ако искаш да се спасиш и оцелееш ! ЗАКОНА на ДЖУНГЛАТА НИКОГА НЕ СЕ Е ОТМЕНЯЛ ! Не заспивай в снега , не заспивай и сред ЯЛОВИТЕ КРАВИ !
  • 31 Някога"Вържи попа да ти е мирно селото "

    2 0 Отговор
    А днес вържи ЯЛОВАТА КРАВА от МУНИСИПАЛА ! Щото ТРИДЕСЕТ години е само АЛА БАЛА и никаква файда за хората няма !
  • 32 Зората и Слънцето винаги изгряват

    3 0 Отговор
    От ИЗТОК ! От РУСИЯ ! От МОСКВА ! И този път ПАК ЩЕ Е ТАКА ! Но в нашата "БАНЯ " НИЕ ТРАЯБВА ДА СИ ИЗТРИЕМ КИРТА' !
  • 33 А "ЗАЛЕЗА" е винаги от ЗАПАД !

    2 0 Отговор
    Когато Запада ЗАПАДА и живота и той става ЕФТЕН ! Цената му се обезсмисля и както казват " ПАДА ".Дали да си жив или мъртав - разликата почти я няма !
  • 34 Обърни внимание - никой по TV или радио

    2 0 Отговор
    Не говори ПРАВДАТА, че света от тези ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ трябва да се спаси ! Такива НЯМА ! Света и живота в него е ЖЕСТОКА ДЖУНГЛА където СМЪРТТА ДЕБНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ И ВСЕКИ МОМЕНТ ! Слушай какво се бълва от екрана - клюки, факти и ялови надежди а ПЪТ към ИЗХОД и СПАСЕНИЕ от тази безсмислица за Псевдо - Западна ДЕМОКРАЦИЯ , нито дума ! Ние консумираме/харчим / като държава , ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ПРОИЗВЕЖДАМЕ ! А това означава че Държавата е ЯЛОВА КРАВА ! И никакъв Евро Съюза смисъл не дава , освен ЗАЕМИ ! НИЕ ЗАТЪВАМЕ ВСЕКИ ДЕН ! СОЦА бе лош , НО НЕ ЧАК ДО ТАКАВА СТЕПЕН !
  • 35 Яшар

    2 2 Отговор
    Къв диалог с белите цигани от Азия може да се води ? Те само от тояга и глад разбират !
  • 36 ДФДФДДФДФД

    0 0 Отговор
    Той бе лидер на опозиционното движение „Солидарност“. Организатор на Марша на несъгласните и Марша за промени през 2014г. Защитник на свободата на словото. Да си спомним някои негови мисли за Путин, Русия и руснаците.- Руската икономика е много слаба. Тя представлява едва 2,5% от световния брутен продукт и съществува благодарение на износа на нефт и газ за Запада и малко за Китай. Страната ни може да живее самостоятелно единствено по севернокорейски модел. Не говорим за това, но то е възможно. Идеите на чучхе са близки на Путин е неговите поддръжници Все пак е добре, че Путин коментира санкциите срещу Русия. Той каза буквално: „Жалко е, че с тези санкции спада доверието… към резервните световни валути долар и евро“. Не се шегувам. Точно така каза. И умният народ се втурна да сменя рублите си за долари и евро, тези презрени валути… И правилно постъпиха хората. И това са тези хора, половината от които крещят: Путин е велик! Крим е наш!, а другата половина: „Путин – неговата м…а!“. Когато те ударят по джоба – изтрезняваш.- Приоритетът на путиновия режим е ясен – подготовка за война в ущърб на здравето и образованието на нацията. Доколкото смъртността в Русия е по-висока от раждаемостта, може смело да се каже, че на власт в Русия са русофоби-канибали, за които хората са пушечно месо.- Кражбите у нас са безнаказани, защото крадецът-патриот е много мил на родните либерали. Крадейки те крещят патриотични слова. Крим е наш, отвсякъде ни нападат врагове, ще ги раз
  • 37 Чешърския котарак

    0 0 Отговор
    Русия няма какво да си говори с НАТО-то. НАТО почти не се забелязва
    вече. Има проблеми по границите,НАТО си мълчи и дъвче дъвка,дриблира си с понятия,които не му се удават. И те така.Турция е изоставена от НАТО-то,точно когато има нужда от него. ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ!-това каза Стол тенберг.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания