Last news in Fakti

11 Юли, 2020 15:55 2 108 10

Доналд Тръмп спаси от затвора свой бивш сътрудник

  • роджър стоун-
  • доналд тръмп-
  • оневиняване

Роджър Стоун беше съветник на американския президент

Доналд Тръмп спаси от затвора свой бивш сътрудник - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп замени присъдата на своя дългогодишен приятел и съветник Роджър Стоун, като го спаси от затвора. Стоун беше осъден за лъжа под клетва пред депутати, разследващи руската намеса в изборите през 2016 г. в САЩ, припомнят световните агенции.

Решението на американския е най-ярката проява на използването на изпълнителната власт, за да защити съюзник. Демократите осъдиха действията на Тръмп и ги квалифицираха като удар срещу върховенството на закона.

„Роджър Стоун вече претърпя много. С него се държаха много несправедливо, както и с много други в случая. Роджър Стоун вече е свободен човек!”, коментира ситуацията Белият дом.

Замяната на затвора с много по-леко наказание не отменя напълно присъдата на Стоун и не заличава криминалното му деяние.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 azzzzzzzzzzzzzz

    15 7 Отговор
    Абсолютно никакви престъпления не е извършил Стоун, лов на вещици от страна на Мълър, чисто и просто Стоун отказа да лъжесвидетелства срещу Тръмп. Част от гадната кампания на администрацията на тоя боклук Обама срещу Тръмп
  • 3 ...

    10 3 Отговор
    Законите са само за бедните
  • 4 гжгж

    12 5 Отговор
    Щом демонократите го обвиняват, значи е наистина невинен.
  • 5 цербер

    3 1 Отговор
    Доналд Тръмп спаси от затвора своЙ бивш сътрудник. ТОЗИ ЗАЩО СЕ Е ИЗПЛЕЗИЛ?

    Коментиран от #6

  • 6 хаха

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "цербер":

    Ти не разбра ли, че на медиите им е наредено от либерал-демократите да унижават и правят на маймуна Тръмп и сподвижните му?
    Логично ще изтипосат най-идиотската щракната в най-неподходящ момент снимка и ще го обвинят едва ли не че е продал и майка си, а лошия Тръмп го е пуснал на свобода. Човека е сниман в момент в който е изговарял някоя от по-шантавите фонеми в езика им, това е всичко. Ама не са пуснали снимката отпреди да я изговаря или след това, ат очно нея, в която изглежда нелепо - типична просташка журналистика.

    Коментиран от #8

  • 7 Долу Рассия

    4 9 Отговор
    Русофилчетата скочиха да бранят инжектиращия белина слабоумник. Смешно как рашките мразите САЩ и в червата си, ама обичате оранжевия. Ама нека им на американците. Толкова народи са заграбили и толкова войни са причинили. Нека сега ги крадът и мачкат. Да видят какво е!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 м'чи тъй де

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Долу БКП":

    Аха ясно. Ти си академик от сороспийските либерастопитеци.
  • 10 rаи

    3 0 Отговор
    Че той Стоун си е невинен! Същата история като Майкъл Флин. И двамата много добре нагласени от Демократите защото са силни личности избрани от Тръмп да му помагат в борбата срещу корумпираните либерали. Не виждам проблем тука! п.п. Друга снимка не можахте ли да изберете? Ясни сте ми...